04-16-2013, 11:41 AM
سلام با اجازه مدیر محترم انجمن ، فایل pdf آموزش نت خوانی رو که فکر میکنم از همه لحاظ کامل باشه رو در اختیار دوستان قرار میدم.البته بنده این نت خوانی رو چندسال قبل به صورت روش جاذبه از استاد مینایی (آموزشگاه موسیقی کانون) فرا گرفتم که کمی متفاوت تره اما به قول دوستان، اصل مطالب همینه.دانستن اصول اولیه نت خوانی و بهتر بگم سلفژ ، یکی از مهمترین مباحثیه برای دوستانی که دوست دارند در این عرصه وارد بشن.عرصه موسیقی در سالهای اخیر در کشور ما افزایش چشمگیری داشته و خواهد داشت به شرطی که آثار بوجود آمده دارای ویژگیهای خاص خودش باشه.تاکید میکنم تقلید در کشور ما رواج عجیبی پیدا کرده وا ینو یادتون باشه اگر استاد موسیقی باشید و تقلید کنید صدای شما فقط در آلبوم اولتون پسند خواهد شد و مثل خیلی ها که اومدن و حالا جز یه نام چیزی ازشون باقی نمونده.صدا باید دارای ویژگی باشه.من تقلید رو در شرایطی جایز میدونم که ازش بشه درس گرفت.سبک پاپ بشرطی قابل قبوله که از رفرش صدا خودداری بشه.الحمد الله نرم افزارهای رفرش صدا در ایران زیاده و همه میتونن خواننده بشن. چندتا خواهش: - بیخودی پول خودتون رو صرف کلاسهای بی محتوا نکنید از دادن پولهای هنگفت برای تنظیم ارنج موسیقی خودداری کنید. -خیلی از استودیوهای ما از تم های موسیقی دیگران استفاده میکنند و اونها رو به افراد مبتدی میفروشند.مواظب باشید تم دیگران رو خرید نکنید. - تا در زمینه سلفژ استاد نشدید آثاری از خودتون بیرون ندید. -در موسیقی بیشتر از همه عشقچیزی وجود دارد.با عشق جلو بروید و اصلا برای پولکار نکنید - حتما با سبک های اساتید قرآنی آشنا شوید.همه خواننده هایاخیر ، روزی قاری قرآن بوده اند (شجریان، محمد اصفهانی،خواجه امیری و...) -برای پول کار نکنید .احسان علیخانی برای 20 دقیقه دعوت از محسن چاوشی 120 میلیون میخواست پول بده که با عکس العمل محسن عزیز مواجه شد.خیلی ها هستند تا یه برنامه ازشون دعوت میکنه با سر و کله به طرفش میرن.آیا اینها محبوبیتی دارند؟خیر.اینها جزء افرادی هستند که فراموش شده هستند. اگر دوستان راغب بودند از مبالغ هنگفتی میگم که خیلی هااز فروختن آلبومشون بدست آوردند.میدونستید یکی از همین دوستان عزیز بنده ، دریافتی ایشون از آلبومهاشون ، از بازیکنان فوتبال ما بیشتره؟ فکر کنم زیاد حرف زدم.عذرخواهی میکنم سلامتی و موفقیت همه آرزوی ماست http://veyq.ir/book/id/12872/دانلود-کتاب-آموزش-نت-خوانی