05-19-2012, 07:45 AM
08-05-2012, 11:03 PM
(04-21-2012 08:12 PM)mrmostafa نوشته شده توسط: [ -> ]ببینید من زبان بلدم کامپیوتر و حسابداری هم بلدم.به نظرم راههایی که از اینا میشه کسب در آمد کرد عبارتن از :سلام.
ترجمه
تایپ در منزل
تدریس خصوصی زبان کامپیوتر و حسابداری
سی بی تی نویسی در مورد نرم افزارهایی که بلدیم و همچنین در مورد حسابداری
حسابداری پاره وقت فروشگاهها و شرکت ها
اگه نرم افزار فتوشاپ بلد باشیم ،روتوش عکس میتونیم کنیم
اگه کار با نرم افزار پریمیر رو بلد باشیم ،کار های میکس و مونتاژ میشه انجام داد
نصب ویندوز در منزل یا محل کار
ویروس یابی در منزل یا محل کار
تعمیر کامپیوتر در منزل یا محل کار
......... بازم اگه کار به ذهنم اومد میگم
برای انجام نصب ویندوز در محل کار و منزل ، ویروس یابی در محل کار و منزل ، چطوری باید مشتری پیدا کنیم؟
08-07-2012, 06:22 PM
(08-05-2012 11:03 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ][quote='mrmostafa' pid='26072' dateline='1335022961']
سلام.
برای انجام نصب ویندوز در محل کار و منزل ، ویروس یابی در محل کار و منزل ، چطوری باید مشتری پیدا کنیم؟
سلام
میتونید تو روزنامه آگهی بدید . و حتی یک کارت ویزیت برای خودتون درست کنید و در سطح شهر مثل- جلوی دانشگاهها - و....... پخش کنید .
11-01-2012, 06:32 PM
سلام
بنظر من اگر درامدي كسب ميشه در اثر علم تو اون رشته ي كاريه
شما تا زماني كه مهارت وفن كاري را ندونينن نميتونين تواون كار موفق باشيد
اگرم كسب در آمدي دارين حتي ميلياردي بازم نسبت به پتانسيل اون كار اب باريكست
با كسب علم و دانش تو اون زمينه ميتونين سود ميلياردي يه خودتونا چند برابر كنين
باتشكر
مردانيان
بنظر من اگر درامدي كسب ميشه در اثر علم تو اون رشته ي كاريه
شما تا زماني كه مهارت وفن كاري را ندونينن نميتونين تواون كار موفق باشيد
اگرم كسب در آمدي دارين حتي ميلياردي بازم نسبت به پتانسيل اون كار اب باريكست
با كسب علم و دانش تو اون زمينه ميتونين سود ميلياردي يه خودتونا چند برابر كنين
باتشكر
مردانيان
04-18-2013, 09:55 PM
سلام- اعلام همکاری من رو هم بپذیرید- رزومه رو برای مهتاب جان ایمیل کرده بودم اما انگار ندیدن- ایمیل آقای کاظمی رو لطفا وارد کنین تا براشون بفرستم مجددا
04-18-2013, 10:55 PM
(09-13-2011 12:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ایده های کاری بستگی به علاقه شخصی , فرد دارد:
فردی دوست دارد در زمینه پوشاک فعالیت کند , باید هدفش این باشد به مرحله صادرات برسد.و فروشگاه های زنجیره ای داشته باشد.
فردی دوست دارد زنبور دار باشد. باید هدفش این باشد که به حدی در کارش پیشرفت کند که اسم شرکتش کاملا شناخته شود و خود به زنبور دارها زنبور و موم بفروشد.
فردی دوست دارد کارگاه مکانیکی داشته باشد . باید هدفش این باشد به حدی کارش را توسعه دهد که برای پیشرفت روز بروز کارش محیطی بزرگ را بعدها داشته باشدو حتی شعباتی نیز بزند.
فردی دوست دارد تحصیل کند , باید هدفش اخذ درجه دکترا باشد
و..............
ادمین عزیز : ممنونم که چنین سایتی را پایه ریزی کرده ای. من حتما در جلسه روز جمعه ساعت 11 صبح درب شمالی نمایشگاه شرکت می کنم.
من خیلی با "باید" های شما موافق نیستم بخصوص آخری که کسی که تحصیل کرده است باید تا دکترا بخواند. این دوست ما که تاپیک زده گفته راههای درآمد از علم را بگویید نه اینکه راههای بالا آمدن در راه علم را بنویسید. این را که دکترا می شود گرفت دیگر برای همه بدیهی است
04-18-2013, 11:05 PM
در هر علمی، نیازهای بازار وجود دارد. این نیازها را با یک پروسه تحقیقاتی کامل و وقت گذاشتن کافی، پیدا کنید و آن نیاز را به خوبی برای جامعه برآورده کنید.
مثلا یک مهندس معماری بیکار، با جستجوی کافی، در طراحی های سبک خاصی که در منطقه ای از شهر مد شده است و طرفدار پیدا کرده است، مهارت پیدا کند و آن روشها را انجام دهد.
مثلا یک مهندس معماری بیکار، با جستجوی کافی، در طراحی های سبک خاصی که در منطقه ای از شهر مد شده است و طرفدار پیدا کرده است، مهارت پیدا کند و آن روشها را انجام دهد.