(04-14-2013 10:54 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]آدمهای بی تخصص هیچ کجای دنیا جا ندارند!!!
برداشت من اینه تخصص حتی مهمتر از سرمایه هست
اتفاقا همیشه خودم اینو به دوستانم میگم!
تاکید بر ایده خلاقانه!!
بنظر شما ایده خلاقانه چه ایده ایست؟
منتظر نظرات دوستان هستم
ایده خلاقانه می تواند در زمان انجام کار باشد و بتوان کار را توسعه داد و یا بقول جناب اکبری در اطاق فکر.
برای تجزیه و تحلیل بیشتر
شاید بهتر بود سوالم این باشه
ایده خلاقانه دارای چه ویژگی هایی است؟؟
(04-14-2013 11:18 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]برای تجزیه و تحلیل بیشتر
شاید بهتر بود سوالم این باشه
ایده خلاقانه دارای چه ویژگی هایی است؟؟
شما همچنان میتوانید سئوالات خودتون رو در تاپیک جلسه مطرح کنید.
تاکید بر ارتباط رو در رو بصورت چت (که همون جلسات آنلاین خودمونه)و حضوری( شرکت در گروه های استانی )بخاطر تاثیر گزاری بیشتر!
استاد اکبری امروز در فایل صوتی به مطلب زیبائی اشاره کردند :
در اطاق فکر باید فردی باشد منفی گرا و ایرادگیر. چنین فردی اگر نباشد کار بخوبی انجام نمی شود.
(04-14-2013 10:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]آیا هدفی را که نوشتم منطقی و قابل باور هست و یا نه؟
ایشان معتقد به تکرار جملات تاکیدی نیست که لازم است بعدا بر روی این مسئله صحبت کنیم.
البته تاکید ایشان اینست که جملات تاکیدی باید با عمل توام باشد.کاملا منطقی است.
در تایپیک جملات تاکیدی بکرات عرض کردم که تکرار جملات تاکیدی باید در زمان انجام کار باشد تا اعتماد بنفس را زیادتر کند.
تحقیق و مطالعه بر جامعه هدفی که قراره کالا یا خدمات ما به اونا عرضه بشود نقش بسزایی در موفقیت کسب وکار ما دارد(مثال جناب اکبری:تحقیق در مورد پخش دلستر کاکائویی و لیمویی و برآورد اطلاعات و ارقام از ثبت و احوال)
نظر بنده:
یکی از مهمترین اصول بازاریابی شناخت و آگاهی کامل از نیازهای جامعه هدف می باشد
(04-14-2013 10:12 PM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]حتی یک نفر مخالف که ایده های شما را به چالش بکشاند....
نياز به يك مخالف هميشگي هستيد براي چالش كشيدن ايده ها وسخن هاتون كافيست تا مارا خبر دارد كنيد