salam agha farshid man saham daram to bours
enjoor k porsidam bayad rooz b rooz amar daset bashe va bekhari o befrooshi. droste?
plz give me inf.
sepas
فارسی تایپ کنید(unc)
چه خبر آقا فرشيد ؟
منتظريم .
سلام
مثل اينكه اين آقا فرشيد هم به خواب بهاري رفته شايد هم با رونق گرفتن كار و بارش در بورس اين تايپيك رو فراموش كرده باشه
.
اشكالي نداره. ولي خوب من كه دارم آموزش هاي خودم رو واسه ورود به بازار بورس مي گيرم . البته نه انچناني كه شما فكر كنيد . در حد مطالعات روزمره و اخبار روزانه و مقالات و كتب آموزشي. البته در تالار آموزشي مجازي بورس هم عضو شدم و دارم فعاليت مي كنم و آموزش مي بينم انشاالله كه بتونم كار دوم خودم رو در اين بازار پيدا كنم.
آدرس تالار مجازي بورس :
http://irvex.ir
به دوستاني كه علاقه مند به بورس و سرمايه گذاري هستند پيشنهاد مي كنم در اين تالار عضو بشن.
موفقترين ها باشيد .
يكي ديگه از سايتهاي خوب واسه آموزش بورس
http://www.boursamooz.com بورس آموز هستش. (اميدوارم تبليغ تلقي نشه)
حتما مطالعه كنين.
موفق باشی فرشید جان هدیه من به شما یک دامنه آی آر که ان شالله تو کارت موفق باشی دستور بده دامنه مورد نظر رو برای شما ثبت کنم
سلام
بنده همیه یه مدت تو فکر وارد شدن تو بورس بودم و با تمام سازکارهای اولیه آشنا هستم اما مشکل بنده تو انتخاب شرکت ها برای خرید سهام اوناست.توی سایت irvexسهام خریدم واز قبل عیدتا حالا بیشتر از 15 تا 20 درصد سود کردم الان پشیمونم چرا تو واقعیت نخریدم
از کجا بهترین شرکت رو برای سرمایه گذاری بشناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
(04-30-2013 07:55 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
بنده همیه یه مدت تو فکر وارد شدن تو بورس بودم و با تمام سازکارهای اولیه آشنا هستم اما مشکل بنده تو انتخاب شرکت ها برای خرید سهام اوناست.توی سایت irvexسهام خریدم واز قبل عیدتا حالا بیشتر از 15 تا 20 درصد سود کردم الان پشیمونم چرا تو واقعیت نخریدم
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام....
پيشنهاد ميدم تو سايت سهام ياب عضو بشي....
دوستان عضو نظرات . تحليل هاي خوبي دارند .
موفق باشي.
با سلام و عرض معذرت از دوستان چون معاملاتی صورت نگرفته و دوهفته قبل انجام دادم و وقت نکردم ایمشب میخوام با خبرهای خوب بیام سراعتون.
من دو هفته قبل تونستم سهام سهام قبلی رو که اعلام کردم رو بفروشم و سهام
شبندر رو به تعداد 336 عدد با قیمت خرید 260 هزار تومان خریداری کنم.
دو هفته قبل سودم 20 هزار تومان بود پس تا گذراندن مرحله یک 220 هزار تومان دیگر نیاز دارم:
حال سود این دو هفته تا کنون:قیمت حدودی خرید سهام شبند 7738 ریال
قیمت فعلی:9679 ریال
سود دو هفته ای بنده=
9679-7738=1941 ریال سود در هر سهم
سود کلی=652176 ریال
معادل 65,217 تومان
یعنی در این 13 روز سود روزانه بنده حدود 5000 تومان بوده است
موجودی فعلی:325,217 تومان
این سود روز به روز افزوده میشه و بزودی سبد سهام رو میفروشم و میرم روی یک نماد سود ده دیگه.
از اینکه دیر آپ کردم معذرت میخوام.
(04-20-2013 08:16 PM)mitra64 نوشته شده توسط: [ -> ]salam agha farshid man saham daram to bours
enjoor k porsidam bayad rooz b rooz amar daset bashe va bekhari o befrooshi. droste?
plz give me inf.
sepas
فارسی تایپ کنید(unc)
بله دوست عزیز برای دریافت آمار دقیق میتونید در تالار مجازی بورس یا
سایت زیر مراجعه نموده یا از نرم افزار متاتریدر برای تحلیل تکنیکال استفاده نمائید.
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15
(04-24-2013 11:45 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]چه خبر آقا فرشيد ؟
منتظريم .
آپدیت شد ....
(04-30-2013 06:23 PM)keshavarz نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشی فرشید جان هدیه من به شما یک دامنه آی آر که ان شالله تو کارت موفق باشی دستور بده دامنه مورد نظر رو برای شما ثبت کنم
ممنون دوست عزیز با تشکر از لطف شما.
(04-30-2013 07:55 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ممنون از راهنمایی دوستان
برای شناخت شرکت ها باید اخبار شرکت ها و تحلیل های بنیادی و تکتیال هر شرکت و سهامداران شرکت رو مورد بررسی قرار بدی
و به سایت
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15 سر بزنی و در نمودارها بهترین شرکت ها و بیشترین خریدهای انجام
شده یا بازدید از سهام ها رو ببینی و سعی کنی بهترین رو انتخاب کنی.
فرشيد خان متشكر و منتظر خبرهاي خوبت هستم.