سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چه کارهایی میشه توی کارگاه انجام داد؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
میخواستم بدونم چه کارهایی رو میشه توی کارگاه انجام داد که هزینه زیادی نداشته باشه و پرفروش باشه؟مثل بسته بندی؟ساخت؟یا هر چیز دیگه ای...
چه کارگاهی؟ کجا میشه؟ امکان کمی سروصدا هست؟
بزن تو کارایی که با فولاد و آهن سر و کار داره که خوب پولی توشه (البته سرمایه هم میخواد)
کارگاه کمی دورتر از شهر هست و کنارش کارخانه تولید گیاهان دارویی وجود داره.من میخوام کاری باشه که حداقل چند نفر بتونن توش کار بکنن و کسب درامد کنن.اول میخواستم گیره و گردنبند و...بزنم اما دیدم همه ی اینا خیلی ارزون از چین وارد میشه.میخوام یه کاری باشه که با حداقل 10 میلیون بشه شروع کرد و کارجدیدی باشه
می تونی در زمینه کار فنی کار کنی. کرکره برقی درب اتوماتیک ساخت بالابر و ... ما فامیلمون تو کار ساخت بالابره 3 ساله داره کار می کنه اولش هیچی بلد نبود فقط لیسانس برق داشت رفت از بازاریابی شروع کرد تا الان بعد 3 سال کارش حسابی گرفته و 2تا کارگاه داره.
خود من هم خیلی رو این قضیه فکر کردم و نقشه مقشه ریختم برم تو کارش ولی هنوز نتونستم.
برای شروع ای کار خیلی سرمایه میخواد و همین طور باید در تهران انجام بشه در حالیکه ما در شهرستان هستیم
بستگي داره شما سرمايه رو چند ميليون در نظر بگيريد.
بايد يه ذره فكر كار كنه و ايمان داشته باشي و مطمئن باشي كه كارت حتما ميگيره
حتي ساده ترين و پيش پا افتاده ترين ايده ها هم جواب ميده به شرط اينكه ايمان داشته باشي
درود
اول :دوست عزیز اگر شهر و امکانات و مزیتهای نسبی منطقتون را هم اعلام می کردین بهتر دوستان می تونستند کمک کنند.
دوم : تو این شرایط واقعا پیشنهاد و راهکار نشون دادن خیلی سخته فقط مختصر بگم اول به فکر فروش باش تا تولید . یعنی اول ببین بازار فروش جنسی که می خوایی تولید کنی چطوره حتی به نظر من برای واحد های دیگه بازار یابی کن اول بعد خودت تولید.
سوم :همینجا با اجازت سو استفاده کنم و موضوعی را با دوستان طرح کنم. یک دوستی که دارای کارگاه فصلی است که در سال فقط 4 ماه کار میکنند چند ساله دنبال یک فعالیت تولیدی دائمی هست. کارگاه برق صنعتی آب. ساختمان و نگهبان و کارگر و همه چیز فراهم فقط دنبال یک ایده واقعی و کاربردی است .کاری که چند کارگر صبح تا شب مشغول باشند و سرمایه زیادی نخواد و بازار خریدش هم فراهم باشد. حتی حاظرند در صورت امکان برای دوستانی که نیاز به محصول خواصی دارند و امکانات و حوصله سرو کله زدن در بخش تولید را ندارند به عنوان نماینده یا حق العمل کار مشغول به کار بشن و ... امیدوارم دوستان بتونند راهنمایی های مفید کنند و در صورت عملی شدن پیشنهاد یک هدیه کوچک به عنوان شیرینی دریافت کنند.

درود
اول :دوست عزیز اگر شهر و امکانات و مزیتهای نسبی منطقتون را هم اعلام می کردین بهتر دوستان می تونستند کمک کنند.
دوم : تو این شرایط واقعا پیشنهاد و راهکار نشون دادن خیلی سخته فقط مختصر بگم اول به فکر فروش باش تا تولید . یعنی اول ببین بازار فروش جنسی که می خوایی تولید کنی چطوره حتی به نظر من برای واحد های دیگه بازار یابی کن اول بعد خودت تولید.
سوم :همینجا با اجازت سو استفاده کنم و موضوعی را با دوستان طرح کنم. یک دوستی که دارای کارگاه فصلی است که در سال فقط 4 ماه کار میکنند چند ساله دنبال یک فعالیت تولیدی دائمی هست. کارگاه برق صنعتی آب. ساختمان و نگهبان و کارگر و همه چیز فراهم فقط دنبال یک ایده واقعی و کاربردی است .کاری که چند کارگر صبح تا شب مشغول باشند و سرمایه زیادی نخواد و بازار خریدش هم فراهم باشد. حتی حاظرند در صورت امکان برای دوستانی که نیاز به محصول خواصی دارند و امکانات و حوصله سرو کله زدن در بخش تولید را ندارند به عنوان نماینده یا حق العمل کار مشغول به کار بشن و ... امیدوارم دوستان بتونند راهنمایی های مفید کنند و در صورت عملی شدن پیشنهاد یک هدیه کوچک به عنوان شیرینی دریافت کنند.
بنظر من کارهای چوبی کوچیک هم راحته
هم با هزینه کم میشه شروع کرد هم نیاز به نجار حرفه ای بودن نیست
هم مشتری کارهای جدید و دکوری خوبه
من خودم مدتی تو فکر ساخت مبلمان و میز و صندلی فرفورژه بودم ...ولی به قول دوست عزیز....بازاریابی و فروش خیلی مهمتر هست...یعنی اگه مشتری داشته باشی اونموقع هست که با خیال راحت و اطمینان خاطر حتی شده قرض کنی یا وام بگیری خط تولید رو راه میندازی
ومن یتوکل علی ا...فهو حسبه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع