04-13-2013, 04:01 PM
صفحه ها: 1 2
04-13-2013, 09:33 PM
چه کارگاهی؟ کجا میشه؟ امکان کمی سروصدا هست؟
04-13-2013, 11:02 PM
بزن تو کارایی که با فولاد و آهن سر و کار داره که خوب پولی توشه (البته سرمایه هم میخواد)
04-14-2013, 07:24 PM
کارگاه کمی دورتر از شهر هست و کنارش کارخانه تولید گیاهان دارویی وجود داره.من میخوام کاری باشه که حداقل چند نفر بتونن توش کار بکنن و کسب درامد کنن.اول میخواستم گیره و گردنبند و...بزنم اما دیدم همه ی اینا خیلی ارزون از چین وارد میشه.میخوام یه کاری باشه که با حداقل 10 میلیون بشه شروع کرد و کارجدیدی باشه
04-15-2013, 12:13 AM
می تونی در زمینه کار فنی کار کنی. کرکره برقی درب اتوماتیک ساخت بالابر و ... ما فامیلمون تو کار ساخت بالابره 3 ساله داره کار می کنه اولش هیچی بلد نبود فقط لیسانس برق داشت رفت از بازاریابی شروع کرد تا الان بعد 3 سال کارش حسابی گرفته و 2تا کارگاه داره.
خود من هم خیلی رو این قضیه فکر کردم و نقشه مقشه ریختم برم تو کارش ولی هنوز نتونستم.
خود من هم خیلی رو این قضیه فکر کردم و نقشه مقشه ریختم برم تو کارش ولی هنوز نتونستم.
04-15-2013, 04:01 PM
برای شروع ای کار خیلی سرمایه میخواد و همین طور باید در تهران انجام بشه در حالیکه ما در شهرستان هستیم
12-13-2013, 02:34 AM
بستگي داره شما سرمايه رو چند ميليون در نظر بگيريد.
بايد يه ذره فكر كار كنه و ايمان داشته باشي و مطمئن باشي كه كارت حتما ميگيره
حتي ساده ترين و پيش پا افتاده ترين ايده ها هم جواب ميده به شرط اينكه ايمان داشته باشي
بايد يه ذره فكر كار كنه و ايمان داشته باشي و مطمئن باشي كه كارت حتما ميگيره
حتي ساده ترين و پيش پا افتاده ترين ايده ها هم جواب ميده به شرط اينكه ايمان داشته باشي
12-14-2013, 04:18 PM
درود
اول :دوست عزیز اگر شهر و امکانات و مزیتهای نسبی منطقتون را هم اعلام می کردین بهتر دوستان می تونستند کمک کنند.
دوم : تو این شرایط واقعا پیشنهاد و راهکار نشون دادن خیلی سخته فقط مختصر بگم اول به فکر فروش باش تا تولید . یعنی اول ببین بازار فروش جنسی که می خوایی تولید کنی چطوره حتی به نظر من برای واحد های دیگه بازار یابی کن اول بعد خودت تولید.
سوم :همینجا با اجازت سو استفاده کنم و موضوعی را با دوستان طرح کنم. یک دوستی که دارای کارگاه فصلی است که در سال فقط 4 ماه کار میکنند چند ساله دنبال یک فعالیت تولیدی دائمی هست. کارگاه برق صنعتی آب. ساختمان و نگهبان و کارگر و همه چیز فراهم فقط دنبال یک ایده واقعی و کاربردی است .کاری که چند کارگر صبح تا شب مشغول باشند و سرمایه زیادی نخواد و بازار خریدش هم فراهم باشد. حتی حاظرند در صورت امکان برای دوستانی که نیاز به محصول خواصی دارند و امکانات و حوصله سرو کله زدن در بخش تولید را ندارند به عنوان نماینده یا حق العمل کار مشغول به کار بشن و ... امیدوارم دوستان بتونند راهنمایی های مفید کنند و در صورت عملی شدن پیشنهاد یک هدیه کوچک به عنوان شیرینی دریافت کنند.
درود
اول :دوست عزیز اگر شهر و امکانات و مزیتهای نسبی منطقتون را هم اعلام می کردین بهتر دوستان می تونستند کمک کنند.
دوم : تو این شرایط واقعا پیشنهاد و راهکار نشون دادن خیلی سخته فقط مختصر بگم اول به فکر فروش باش تا تولید . یعنی اول ببین بازار فروش جنسی که می خوایی تولید کنی چطوره حتی به نظر من برای واحد های دیگه بازار یابی کن اول بعد خودت تولید.
سوم :همینجا با اجازت سو استفاده کنم و موضوعی را با دوستان طرح کنم. یک دوستی که دارای کارگاه فصلی است که در سال فقط 4 ماه کار میکنند چند ساله دنبال یک فعالیت تولیدی دائمی هست. کارگاه برق صنعتی آب. ساختمان و نگهبان و کارگر و همه چیز فراهم فقط دنبال یک ایده واقعی و کاربردی است .کاری که چند کارگر صبح تا شب مشغول باشند و سرمایه زیادی نخواد و بازار خریدش هم فراهم باشد. حتی حاظرند در صورت امکان برای دوستانی که نیاز به محصول خواصی دارند و امکانات و حوصله سرو کله زدن در بخش تولید را ندارند به عنوان نماینده یا حق العمل کار مشغول به کار بشن و ... امیدوارم دوستان بتونند راهنمایی های مفید کنند و در صورت عملی شدن پیشنهاد یک هدیه کوچک به عنوان شیرینی دریافت کنند.
درود
04-28-2014, 01:05 PM
بنظر من کارهای چوبی کوچیک هم راحته
هم با هزینه کم میشه شروع کرد هم نیاز به نجار حرفه ای بودن نیست
هم مشتری کارهای جدید و دکوری خوبه
هم با هزینه کم میشه شروع کرد هم نیاز به نجار حرفه ای بودن نیست
هم مشتری کارهای جدید و دکوری خوبه
04-29-2014, 09:00 PM
من خودم مدتی تو فکر ساخت مبلمان و میز و صندلی فرفورژه بودم ...ولی به قول دوست عزیز....بازاریابی و فروش خیلی مهمتر هست...یعنی اگه مشتری داشته باشی اونموقع هست که با خیال راحت و اطمینان خاطر حتی شده قرض کنی یا وام بگیری خط تولید رو راه میندازی
ومن یتوکل علی ا...فهو حسبه
ومن یتوکل علی ا...فهو حسبه
صفحه ها: 1 2