چقدر به عنصر شانس در زندگي معتقديد آيا دوست داريد در قزعه كشي بانك برنده شويد يا پولي باد آورده به چنگ بياوريد ودر چشم بهم زدني اسمتون بره در ليست ميلياردرها؟يا نه دوست داريد كه باصطلاح با كد يمين و عرق جبين و تلاشهاي شبانه روزي ذهني و فيزيكي خود پولدار شويد بنظر من برنده شدن در مسابقه و پولدار شدن اتفاقي اصلا مشكلي نداره اما اين تلاش ما در مسير موفقيت و پولدار شدن ارزش بيشتري داره و لذتش ماندني تره اما نيم نگاهي هم به قرعه كشي ها وبليتهاي بخت آزمايي داشته باشيم بد نيست چون حداقل سودش اينه كه مارو اميدوار نگه ميداره نظر شما چيست؟
قطعاً هر آدمی در قرعه کشی بانک برنده بشه خوشحال خواهد شد . منم یکی از آرزوهام اینه که تو یکی از قرعه کشی ها برنده بشم . چون مزیت هایی داره واینکه یک پول خوب یا خودرو یا خونه میتونه اعتماد به نفس رو بالا ببره در ضمن چون هرکی اسمتو میبینه به عنوان فردی خوش شانس قلمداد میشی و این خوش شانسی تا مدت ها ادامه خواهد داشت .
امیدوارم همگی برنده شوید خصوصا دلشاد جان عزیز و همشهری گلم.
زنگ تفریح:
آقائی داشت لیست برنده های بانک را به دقت نگاه میکرد.پرسیدم دنبال اسم خودت میگردی؟
فرمود : بله
گفتم : چقدر در حسابت پول هست؟
فرمود من حساب باز نکرده ام.

ما همه در بليط بخت آزمايي امسال برنده شديم.
ما در كنار هم، پشت هم يك انجمن كارآفريني داريم. چند نفر در اطراف شما اين شانس را دارند؟
مریم خانوم راست میگه .
ما انتخاب شده ایم .
(09-13-2011 01:04 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]م همه در بليط بخت آزمايي امسال برنده شديم.
ما در كنار هم، پشت هم يك انجمن كارآفريني داريم. چند نفر در اطراف شما اين شانس را دارند؟
واقعا فکر کنید , چند نفر؟
همت کنید . در جلسه حضوری شرکت کنید.
دلشاد جان دیدی که خوش شانسی. باور کن همه خوش شانس هستند. دبیرستان بودم کاغدهای آدامس خروس نشان را جمع کردم فرستادم . برنده یک عدد ساعت مچی شدم. چه لذتی داشت.
به بهانه فاصله زیاد است و کار دارم جلسه حضوری را از دست ندهید.
(09-13-2011 01:25 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (09-13-2011 01:04 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]م همه در بليط بخت آزمايي امسال برنده شديم.
واقعا فکر کنید , چند نفر؟
همت کنید . در جلسه حضوری شرکت کنید.
You're in the TOP 1%
richest people in the world