سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک ایده جالب لطفا نظر بدهید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام به دوستان

من یه ایده دارم نمیدونم چطوری میشه انجام داد که شکل شرعی بگیره
با توجه به اینکه این انجمن اعضای زیادی داره به نظرم یه سیستم خوبی رو میشه روش انجام داد
به نظرم بیایم نفری 1000 تومان بریزیم تو این سایت مثلا من 1000 تومان میریزم دو نفر بعدی که پول ریختن پولش میره توجیب من سپس من حذف میشم اینطوری 2000 نصیب من میشه سپس من از لیست حذف میشم
اگه مدیر این بخش و زیر نظر بگیره خیلی خوبه
و باید یه جوری باشه که کسی شانس کمتر یا بیشتری نداشته باشه که شرعی باشه
اگه دوستان نظری دارن که چطور شرعی کنیم راحت پولمونو دوبرابر میکنیم
دوست عزیز این 2000تومان چه مشکلی را حل میکند؟
من 1000تومان بدهم و 2000 تومان بگیرم و کنار بروم نفر آخر چه وضعیتی پیدا میکند.
عزیز من , در این سایت و انجمن روش پیاده کردن ایده کسب و کار را بهم آموزش می دهند.این روش روش سایتهائی است که اکنون کسی آنها را قبول ندارد.
(09-12-2011 04:56 PM)samijun نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان

من یه ایده دارم نمیدونم چطوری میشه انجام داد که شکل شرعی بگیره
با توجه به اینکه این انجمن اعضای زیادی داره به نظرم یه سیستم خوبی رو میشه روش انجام داد
به نظرم بیایم نفری 1000 تومان بریزیم تو این سایت مثلا من 1000 تومان میریزم دو نفر بعدی که پول ریختن پولش میره توجیب من سپس من حذف میشم اینطوری 2000 نصیب من میشه سپس من از لیست حذف میشم
اگه مدیر این بخش و زیر نظر بگیره خیلی خوبه
و باید یه جوری باشه که کسی شانس کمتر یا بیشتری نداشته باشه که شرعی باشه
اگه دوستان نظری دارن که چطور شرعی کنیم راحت پولمونو دوبرابر میکنیم
این همان نت ورک می باشد و برای کار گروهی با سلایق مختلف نیاز به ریز بینهای خاص خودش دارد که خدایی نکرده کسی مغمون و ملعون نشود
این ایده جدید نیست ایده ایست غیرارزشمند که از نظر شرعی مطمئنا مشکل خواهد داشت.چه فایده ای در این کار است؟
چه چیز یاد گرفته ایم؟
برای چه پول را دادیم و گرفتیم؟
طبق کدام زحمت(علم یا آگاهی یا خدای نکرده جذب افراد ساده؟)؟
همین انرزی را برای ساخت یک وبلاگ یا فروشگاه اینترنتی بگذارید که مقالات علمی ارائه دهیم هم خداپسندانه است و هم تلاشی انجام داده ایم!
اين چيزي كه شما ميگي كه همون كار شركت هاي هرميه! نهايتا ي گروه ضرر ميدن.
در این انجمن ایده های زیادی برای پیاده شدن هست لطفا بر روی آن ایده ها تمرکز نمائید.
1-دو نفر بعدی باید برن 4 نفر پیدا کنن تا حذف بشن و 4 نفر بعدی باید 16 نفرو پیدا کنن و همینطور ادامه داره میشه همون هرم خدمون با این تفاوت که طرف هم حذف میشه
ایده مضریست
بجای فکر کردن روی این ایده ها بهتره وقتمونو بزاریم رو ایده هایی که باعث میشه چند صد نفر با کاررو تلاش پولدار بشن.این لذتش بیشتره.
چه سودی داره . بازاریابی شبکه ای تو دنیا رسمیه اما تو ایران به یه روش کلاهبرداری تغییر ماهیت داده . شما با 2 هزار تومان چه گره ای از کارت باز میشه .
یه محصول رو با بازایابی می شه فروخت و سد برد . از مزایای بازاریابی شبکه ای ( به نظر من ) محدود بودن افراد در انتخاب زیرگروه . اینجوری سود تو مجموعه به اندازه یکسان پخش می شه . بعد هم اگه جنس در میان باشه و جنس هم ارزش واقعی داشته باشه . نفر آخر هم تو گروه از استفاده از جنس سود می بره . ( و همه رازی هستن )
به نظر من هم خیلی منطقی به نظر نمیرسه ومشکل شرعی داره ما هدفمون پرورش ایده و تجاری سازی اونه اگه ایده نو ی داری ارائه بده تا با همیاری دوستان ایدتو به نتیجه برسونیم .
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع