سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خبرمهم ، مرگ یک آشنا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
SmileSmileSmile
اول شوکه شدم بعدش کلی خندیدم باشه اقا کامیار یک هیچ به نفع شما
آقا همگی برا جمعه یه توطئه برای کامیار خان بچینیم.تا با خانوادش از این کارا نکنه.

من یه برنامه دارم برا جمعه.
من موافق برنامه های جالب هستم تا جلسات را به یادماندنی کنیم!
البته منظورم جشن پتو نبودا !!!! Big Grin
اي ول!!!!
تيتر رو كه ديدم واقعا هنگ كردم....
سريع اومدم صفحه ي سوم از صحبت بچه ها متوجه شدم كي بايد مرده باشه...
شرمنده آقا كاميار يه چيزايي تو دلم بهت گفتم ها...
(09-12-2011 06:46 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]من موافق برنامه های جالب هستم تا جلسات را به یادماندنی کنیم!
البته منظورم جشن پتو نبودا !!!! Big Grin

دستگاه های پخت نون رو به وسیله اقا کامیار تست کنیم ببینیم خوبه یا نه Big Grin
خدارو شکر
از صبح دارم خودمو میخورم که عجب قدم بدی داشتم، تا اومدم یکی مرد، خدا باقیشو بخیر بگذرونهBig Grin
همچینم بد قدم نبودم.
بنظرم این حرکت به اندازه تمام مطالب سایت با ارزش بود.شوکی را وارد کرد که سالهای سال فراموش نمی شود. هر عزیزی به دیوار ذهنی برخورد کند این شوک باعث می شود آنرا خرد کند.
ادمین عزیز ممنون از این حرکت واقعا با ارزشت.
(09-12-2011 10:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرم این حرکت به اندازه تمام مطالب سایت با ارزش بود.شوکی را وارد کرد که سالهای سال فراموش نمی شود. هر عزیزی به دیوار ذهنی برخورد کند این شوک باعث می شود آنرا خرد کند.
ادمین عزیز ممنون از این حرکت واقعا با ارزشت.

زنده باشید.خدا را شکر جناب قربانیان حمایت کردند وگرنه جمعه را باید با بادیگارد می آمدم!!Big Grin
من فقط چند روز نبودم ببين چه اتفاقايي اينجا افتاده جل الخالق ولي از آقاي مهندس واقعا متشكرم شوخي با مرگ كه جدي ترين موضوع زندگيه خالي از لطف نيست بويژه آنكه نكته آموزنده اي هم توش باشه ولي حالا بدون شوخي اگه من فردا افتادم و مردم كدومتون خبردار ميشه؟ پس بقول شاعر:بياتاقدريكديگربدانيم/كه تاناگه ز يكديگر نمانيم-انشاالله كه صد سال زنذه باشيد و سربلند
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع