سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: زلزله ها در ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(04-16-2013 05:13 PM)سعید نصیری نوشته شده توسط: [ -> ]در باره محاسبه انرژِی آزاد شده
مقایسه زلزله 6 ریشتری بوشهر با زلزله 7.5 ریشتری سیستان
Log E =۱۱٫۴ + ۱٫۵ M فرمول زلزله
M1=6 , M2=7.5
LOGE1=11.4+1.5M1 , LOGE2=11.4+1.5M2
LOGE2/LOGE1=11.4+1.5*7.5/11.4+1.5*6
LOGE2/LOGE1=10^22.65/10^20.4
E2/E1=177.82
ببینید دوستان
با افزایش 1.5 درجه (6 شده 7.5 ) انرژی آزاد شده 178 برابر خواهد بود... یک فاجعه.. اگر کانونش در مرکز شهر یا روستا و یا خیلی نزدیک باشه ویرانی بسیاری رو به بار خواهد آورد...
به یاد بساریم زلزله 9 ریشتری 2 سال قبل 1.5 درجه مدار زمین رو تغییر داد
بازهم تسلیت به هموطنان عزیز..

خوشبختانه اینطور که اطلاعات میدهند، منطقه های تحت تأثیر کانون زلزله، تراکم جمعیتی کم، خانه های ساخته شده از گل و خشت بوده و حتی برخی روستاها چادرنشینن هستند...
اینها میتوانند دلایل مهمی در کاهش تلفات جانی باشد.
واقعا امیدوارم با توجه به این شدت و این دلایل، واقعا صدمات زیادی حاصل نشده باشد...
من تو خونه نشسته بودم یه لحظه احساس سرگیجه کردم!!! الان متوجه شدم اون مال چی بوده!
خیلی ناراحت شدم منم باز هم فاجعه ولی خدا رو شکر تلفات نداشته
خدا صبر بده و امیدوارم مشکل جانی برای هموطنان پیش نیومده باشه.
خدا به خیر بگذراند
اهواز گویا احساس نشده است اما کرمان بچه ها تائید کردند.
خوشبختانه کانون زلزله با مناطق جمعیتی فاصله داشته و با همان دلایلی که عرض کردم با توجه به محرومیت منطقه، کوهستانی بودن و نه کشاورزی بودن زمینها، خشت و گلی بودن خانه و بعضا چادر نشینی تلفات بسیار کمی در برداشته
..
این یعنی باید خدا رو شکر کرد کانون زلزله در شهر و یا مناطق پرجمعیت نبوده در غیر این صورت یک فاجعه رقم میخورد....
اخرین اخباری که تا ساعت6 بعد از ظهر شبکه خبر بیان کردن
فقط 5 مجروح بصورت سرپایی در سروان بودن وامار فوتی تا الان نداشته است

انگار در کشور همسایه پاکستان بیشتر از 1000 خانه ویران و10 نفر فوت کرده اند
(04-16-2013 07:19 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اخرین اخباری که تا ساعت6 بعد از ظهر شبکه خبر بیان کردن

سلام

اینم از مزایای عدم رسیدگی یکسان به استانهای کشور!

اگر خانه های ایشان آجری بود ، مطمئنا شاهد تلفات جانی و جرحی بیشتری بودیم !

خدا رو شکر
(04-16-2013 07:38 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-16-2013 07:19 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اخرین اخباری که تا ساعت6 بعد از ظهر شبکه خبر بیان کردن

سلام

خدا رو شکر
متوجه منظورتان نشدم

دو عامل مهم برای کاهش خسارات و تلفات جانی

وقوع زلزله در عمق ۹۵ کیلومتری زمین از خسارات زلزله کاست
فارس نوشت: معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر گفت: به دلیل اینکه زلزله در عمق 95 کیلومتری زمین رخ داده خسارت چندانی در پی نداشته است.
مرتضی مرادی‌پور اظهار داشت: با توجه به اینکه شدت زلزله 7.5 ریشتر گزارش شده توقع داشتیم تا مناطق مسکونی و بافت فرسوده خسارت زیادی دیده باشد اما چون زلزله در عمق 95 کیلومتری زمین رخ داده خسارت در حد زلزله‌های 4 ریشتری است.

منطقه زلزله‌زده سر‌اوان خالی از سکنه زلزله بوده
فاستاندار سیستان و بلوچستان گفت: زلزله سراوان تاکنون هیچگونه خسارت جانی نداشته و تنها ۳ نفر در سراوان و ۲ نفر در گشت مجروح شده و به بیمارستان منتقل شده‌اند.
حاتم نارویی اظهار داشت: ستاد بحران استان تشکیل جلسه داده و در حال آماده‌باش است، همچنین در شهرستان‌های زلزله‌زده نیز این ستاد تشکیل جلسه داده است.
وی گفت: در شهرستان سراوان تعدادی از دیوارها و خانه‌هایی که بافت قدیمی داشته‌اند تخریب شده است.
نارویی بیان کرد: زلزله به مرکزیت گُشت بوده و با توجه به اینکه آن منطقه خالی از سکنه می‌باشد خوشبختانه خساراتی به دنبال نداشته است. آب و برق مناطق زلزله‌زده به مدت 20 دقیقه قطع شده بود که با تلاش‌های صورت گرفته مشکل آب و برق در این مناطق برطرف شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نیروهای هلال‌احمر، بسیج و سپاه در شهرستان سراوان مستقر شده‌اند و مدیران استانی نیز در صورت ضرورت آمادگی دارند تا به مناطق زلزله‌زده اعزام شوند.

منبع خبر آنلاین
http://khabaronline.ir/detail/287151/society/events
(04-16-2013 07:44 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-16-2013 07:38 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]

سلام

خدا رو شکر
متوجه منظورتان نشدم

سلام
از آنجاییکه کانون زلزله در منطق روستایی بوده عرض کردم

انشاالله تشریف ببرید ،اون سمت ها خواهید دید که روستا نشینان ،در چادر و کپر زندگی می کنند
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع