04-09-2013, 01:00 AM
04-09-2013, 01:48 AM
میخوای نمایندگی فروش دستگاههای جوجه کشی خونگی رو بگیری؟دستگاهها اکثر ساخت چین هستند اما از روی مدل آلمانی و با بازده بالای 70 درصد.
برتری گروه تولید کننده(که خودم هم طراح سایتش هستم و بخشی از گروه) اینکه تو گوگل اول هستش با یه اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به رقبا(طراح که درجه 1 باشه کمتر از این انتظار نمیره) و همچنین با گرون شدن مرغ و بحث مواد غذای طبیعی امروزه جوجه کشی خونگی و نگهداری مرغ تو باغچه در شهرستانها و محله هایی که اکثر خونه هاشون دو طبقه هستند خیلی داغ شده.به طوری که دوباره داره صنعت مرغ بومی شکوفا میشه
برتری گروه تولید کننده(که خودم هم طراح سایتش هستم و بخشی از گروه) اینکه تو گوگل اول هستش با یه اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به رقبا(طراح که درجه 1 باشه کمتر از این انتظار نمیره) و همچنین با گرون شدن مرغ و بحث مواد غذای طبیعی امروزه جوجه کشی خونگی و نگهداری مرغ تو باغچه در شهرستانها و محله هایی که اکثر خونه هاشون دو طبقه هستند خیلی داغ شده.به طوری که دوباره داره صنعت مرغ بومی شکوفا میشه
04-09-2013, 08:05 AM
می تونی روی اجرای دکوراسیون داخلی و کاغذ دیواری و پنل های کامپوزیتی نما و دکوراسیون تحقیق و کار کنی .
چون به شاخه تحصیلیت مرتبط هست پیشنهاد دادم.
04-09-2013, 11:32 AM
(04-09-2013 08:05 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]می تونی روی اجرای دکوراسیون داخلی و کاغذ دیواری و پنل های کامپوزیتی نما و دکوراسیون تحقیق و کار کنی .
فکر خوبیه ولی این کار نیاز به تجربه و تخصص داره و باید طراح دکوراسیون بود و با معماری آشنا باشیم

04-09-2013, 11:51 AM
(04-09-2013 11:32 AM)arashj نوشته شده توسط: [ -> ](04-09-2013 08:05 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]می تونی روی اجرای دکوراسیون داخلی و کاغذ دیواری و پنل های کامپوزیتی نما و دکوراسیون تحقیق و کار کنی .
فکر خوبیه ولی این کار نیاز به تجربه و تخصص داره و باید طراح دکوراسیون بود و با معماری آشنا باشیم
خودتون که کمی آشنایی به ساختمان دارید . می تونید از همکاری چند نفر آشنا به این کار کنار خودتون استفاده کنید .
شما نیاز نیست جواب همه سوالاتتون رو داشته باشید . متخصصین ماهر رو دو ر خودتون جمع کنید و از اونها استفاده کنید .
کار که سود آور باشه ، نیاز به اجرای خودتون نداره .
04-09-2013, 03:24 PM
اساتید کماکان منتظر راهنمایی هاتون هستم
04-09-2013, 08:46 PM
اگر جای شلوغی هست و رفت و آمد زیاده میتونی فست فود یا رستوران راه بندازی. فست فود کمی دستگاه هاش هزینه داره اما رستوران عادی هزینه اولیش کمتر میشه. سودش هم خوبه. با توجه به متراژ مغازه گفتم.
مربوط به عمران هم میتونی مغازه مصالح ساختمانی راه بندازی. مثلا شیرآلات و کاشی و سرویس بهداشتی و ...
مربوط به عمران هم میتونی مغازه مصالح ساختمانی راه بندازی. مثلا شیرآلات و کاشی و سرویس بهداشتی و ...
04-09-2013, 11:11 PM
(04-09-2013 08:46 PM)motahhari نوشته شده توسط: [ -> ]اگر جای شلوغی هست و رفت و آمد زیاده میتونی فست فود یا رستوران راه بندازی. فست فود کمی دستگاه هاش هزینه داره اما رستوران عادی هزینه اولیش کمتر میشه. سودش هم خوبه. با توجه به متراژ مغازه گفتم.
مسیر که شلوغه.رستوران تو همین مسیر یه چنتایی هست که اکثر اوقات مشتری ندارند.مصالح ساختمانی هم با توجه به رکود ساخت و ساز فک نکنم انچنان بازده داشته باشه
04-10-2013, 01:13 PM
نمایندگی لوله و اتصالات و شیرالات بگیرید خوبه