دوستان سلام. چند تا سوال دارم از کسایی که به ورق های mdf آشنا هستند
من یه ورق mdf احتیاج دارم که ضخامتش بین 4 تا نهایتا 8 میل باشه و رنگ بندی مختلف هم داشته باشه. اگر کسی اطلاع داره لطفا پیشنهاد بده از چه مدلی میتونم استفاده کنم؟ ورقش در چه سایزهایی موجوده ؟ چه رنگ هایی هست؟ و قیمتش چه جوریه؟
ممنون
(04-08-2013 05:42 PM)Kaseb نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام. چند تا سوال دارم از کسایی که به ورق های mdf آشنا هستند
من یه ورق mdf احتیاج دارم که ضخامتش بین 4 تا نهایتا 8 میل باشه و رنگ بندی مختلف هم داشته باشه. اگر کسی اطلاع داره لطفا پیشنهاد بده از چه مدلی میتونم استفاده کنم؟ ورقش در چه سایزهایی موجوده ؟ چه رنگ هایی هست؟ و قیمتش چه جوریه؟
ممنون
سلام و درود به شما .
دوست عزيز ورقهاي ام دي اف از سايز 3 ميل شروع ميشه به بالا ...
رنگ بندي هم متنوع و تا دلت بخواد . بايد بدوني واسه چه كاري مي خواي.
البته سايز ورق هاي ام دي اف متنوع نيست و شما بايد با توجه به طرحي كه داري بسپاري تا برات برش بزنن. ورق ام دي اف تك سايزه و بزرگ .تقريبا چيزي در حدود 3*1.5 يكم بيشتر ... دقيقش الان تو ذهنم نيست. يه سرچي بزن همه جور اطلاعات به دست مياري.
مهم طرحيه كه تو ذهنت داري .
ممنون. میخوام بدونم حدود قیمتش چنده؟ سرچ کردم اما درمورد قیمت جایی نبود
سلام کاسب جان من 10 سال با ورق ام دی اف سر وکار دارم ام دی اف از 3 میل . 8 میل . 16 میل . 18 میل .25 میل به صورت ورق رنگی گیرت میاد البته 3 میل یه طرف رنگیه و من همه سایز ها رو بسته به ساخت کشور مینویسم براتون 366*183 ....183*244 ... 280*122 ...122*244 ..