سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظر خواهی از دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(04-08-2013 05:30 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]۳۰۰۰ متر ک خالی هست + ۲۰۰۰ متر شالیزار رو جمعا خاک بریزه کود بریزه و باغ کنه. حتی اگه ب من باشه اون ۲۵۰۰ متر استخر ماهی (اصطلاح شمالی ها ماهی چال) رو هم میزاشتم روش جمعا ی باغ ۷۵۰۰ متری درست می کردم از انواع میوه ها. کاری ک اکثر فامیل در شمال انجام دادند.

اين سخن آقا يوسف يك مشكل دارد
اين طرح كه ايشان بيان كردن كاملا درست
ولي يك مشكل:

شما گفتين درحال حاضر در اين زمين فوق شالي وماهي موجود هست
درنتيجه درآمد داريد

براي اين طرح آقا يوسف شما به جز اينكه بايد از درامد فعليتان صرف نظر كنيد بايد كلي هزينه هم بكنيد
تازه سه سال هم حداقل صبر كنيد تا به دستاورد اوليه برسد

ولي درخصوص پيشنهاد به شما:
شما بيان نكردين چطور ميخواي برنامه ريزي كنيد
برنامه بلند مدت يا كوتاه مدت ميخوا هيد
چه توانايي هايي داريد

اگر توانايي باغداري وطرح بلند مدت بخواهيد
طرح آقا يوسف عالي هست
(04-09-2013 10:51 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-08-2013 05:30 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]۳۰۰۰ متر ک خالی هست + ۲۰۰۰ متر شالیزار رو جمعا خاک بریزه کود بریزه و باغ کنه. حتی اگه ب من باشه اون ۲۵۰۰ متر استخر ماهی (اصطلاح شمالی ها ماهی چال) رو هم میزاشتم روش جمعا ی باغ ۷۵۰۰ متری درست می کردم از انواع میوه ها. کاری ک اکثر فامیل در شمال انجام دادند.

اين سخن آقا يوسف يك مشكل دارد
اين طرح كه ايشان بيان كردن كاملا درست
ولي يك مشكل:

شما گفتين درحال حاضر در اين زمين فوق شالي وماهي موجود هست
درنتيجه درآمد داريد

براي اين طرح آقا يوسف شما به جز اينكه بايد از درامد فعليتان صرف نظر كنيد بايد كلي هزينه هم بكنيد
تازه سه سال هم حداقل صبر كنيد تا به دستاورد اوليه برسد

ولي درخصوص پيشنهاد به شما:
شما بيان نكردين چطور ميخواي برنامه ريزي كنيد
برنامه بلند مدت يا كوتاه مدت ميخوا هيد
چه توانايي هايي داريد

اگر توانايي باغداري وطرح بلند مدت بخواهيد
طرح آقا يوسف عالي هست

ممنون از شما
ما می خوایم روی این زمین بهره برداری اقتصادی داشته باشیم که الان هم داریم و برای صاحب قبلی هم سود بدی نداشت. از سال 1389 پرورش ماهی داره که به گفته خودش سالی 2000 تا به بالا ماهی میده. سالی 2000 کیلو به بالا هم برنج می ده !
ما می خوایم همین کارو ادامه بدیم و تنوع را بالا ببریم که حداقل یک برنامه ریزی3 ساله داریم.
سلام
شمالیایی که مزرعه دارن جدیدا کنار مزرعه شون پرورش اردک میزنن بعد موقع وجین اردکارو میریزن تو مزرعه تا کار وجین رو انجام بدن
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع