سلام...............
من هم از همین لحظه شروع می کنم. من از 5 هزار تومن شروع می کنم. بخش اول طرح من یه ماه زمان می بره که شامل 4 مرحله یک هفته ایه. هر هفته پول من باید دو برابر بشه. در بخش اول با تدریس و ترجمه ای که انجام می دم می تونم این بخش رو با موفقیت به پایان برسونم.
مرحله اول بخش اول: تبدیل 5000 تومن به 10000 تومن.
از امروز شروع شد. 25 فروردین پول من به 10 تومن تبدیل می شه.
با انرژی هر چه تمام پیش به سوی میلیاردر شدن.
(04-07-2013 01:19 PM)rebin_kor نوشته شده توسط: [ -> ]سلام...............
من هم از همین لحظه شروع می کنم. من از 5 هزار تومن شروع می کنم. بخش اول طرح من یه ماه زمان می بره که شامل 4 مرحله یک هفته ایه. هر هفته پول من باید دو برابر بشه. در بخش اول با تدریس و ترجمه ای که انجام می دم می تونم این بخش رو با موفقیت به پایان برسونم.
چه کاری هست ؟
(04-07-2013 01:25 PM)c4t3r نوشته شده توسط: [ -> ] (04-07-2013 01:19 PM)rebin_kor نوشته شده توسط: [ -> ]سلام...............
چه کاری هست ؟
سلام ودرود
دوست عزیز همانطور که توضیح دادم تدریس و ترجمه زبان انگلیسی. من با موسسات مختلفی به عنوان مدرس و مترجم همکاری میکنم. البته کارهای دیگری هم می کنم که در بخش بعدی طرحم توضیح می دهم. با تشکر از توجهتون.
مرحله اول بخش اول برنامه م تموم شد............... هورا .............. تبدیل 5 تومن به 10 تومن.
مرحله دوم: تبدیل 10 تومن به 20 تومن. وعده ما یکم اردیبهشت . آفرین به خودم...........
آفرین بر شما
حتما موفق خواهید شد
شما جز برترین های گروه دو برابر کردن خواهید شد.
با قدرت ادامه دهید
ما منتظر طی کردن این مرحله توسط شما هستیم
(04-15-2013 09:20 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آفرین بر شما
حتما موفق خواهید شد
شما جز برترین های گروه دو برابر کردن خواهید شد.
با قدرت ادامه دهید
ما منتظر طی کردن این مرحله توسط شما هستیم
با تشکر از شما معاونت محترم. به یاری خدا و تلاش های خودم و حمایت شما دوستان حتما به مراحل بالاتر پا می گذارم.
دوستان طبق وعده ای که داده بودم، امروز مرحله دوم بخش اول میلیاردر شدن به اتمام رسید. یعنی تونستم 10 تومنو به 20 تومن تبدیل کنم. به یاری خدا مرحله سومو از امروز شروع می کنم. یعنی تیدیل 20 تومن به 40 تومن.
(04-21-2013 04:09 PM)rebin_kor نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان طبق وعده ای که داده بودم، امروز مرحله دوم بخش اول میلیاردر شدن به اتمام رسید. یعنی تونستم 10 تومنو به 20 تومن تبدیل کنم. به یاری خدا مرحله سومو از امروز شروع می کنم. یعنی تیدیل 20 تومن به 40 تومن.
اقا چی شد؟؟ بیشتر از 20تومن نشد؟؟

خیلی خوبه دوست عزیز
ان شالله به مرحله دوبرابر کردن میلیارد تومن پول برسی
هیچ چیز غیر ممکن نیست
سدها و غیر ممکن ها نتیجه فکر ماست
این سدها رو برداشتن یعنی شروع حرکت
موفقیت از آن کسانیست که این سد ها رو بتونن بردارن
و بدونن براشون غیر ممکن وجود نداره
همینطور که غیر ممکن بود انسان به کره ی ماه پا بذاره
اما هم اکنون چندین تیم تحقیقاتی در کره ی ماه روزگارشون رو سپری می کنن
موفق باشی موفقتر باشی و موفق تر تر تر باشی