سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: منم محكمتر شروع كردم و بهتر از قبل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
منم محكمتر شروع كردم و بهتر از قبل
سلام دوستان و هم وطنان عزيزم
من فرشاد هستم وبه مدت 2 روز است به طور اتفاقي با سايت شما اشنا شدم.
درواقع در جستجوي كار آفريني بودم كه شماها عزيزان را پيدا كردم.
سر فرصت طي 2 شب پشت سر هم هر شب 1 ساعت كل انجمن را گشتم و حتي تاپيكهاي دوستان گلم را هم خوندم كه واقعا شيرين وآموزنده بود.
مختصر بگم (تصميم گرفتم تجربياتي كه در 1 سال گذشته براي كار آفريني و كسب كار با جيب واقعا واقع خالي شروع كردم را بگم وافعا خالي و فقط از داخل خونه )

حالا اگر دوست داريد بگم و شروع كنم و كمك شما دوستان عزيز كنم لطفا بگيد .
ممنون وسپاس
10_004
سلام
مشتاقیم که از تجربیاتتون استفاده کنیم اقا فرشاد
خوب خوشحالم كه يك نفر اومد4yajuyo
من از اول شروع ميكنم و طي 15 صفحه اين تاپيك را به انتها ميرسانم و در آخر خبر خوب ومژدگاني بسيار بسيار عالي براي تمام دوستان وهمراهانم در اين بحث دارم . پس رفيق نيمه راه نباشيد.

من فرشاد دانشجوي كامپيوتر دانشگاه شهر خودمون بودم .قضيه از آنجا شروع شد كه :

ديدم بازار تبليغات در شهر خيلي داغ شده و مردم دارند براي تبليغات خود كمترين هزينه و بهترين كيفيت را جستجو ميكنند.
من هم دوست داشتم در اين سود سهيم باشم ولي Confused سرمايه نداشتم !
پس بيخيال شدم .

تا اينكه يك روز به طور اتفاقي يكي از دوستان من كارت ويزيت دفتر برادرش را به من داد كه برم و از آنها خدامات بگيرم . كلي از قيمتها و محصولات و خودشون بازار گرمي و تعريف كرد . خوب منم مشتاق شدم برم اين داداش را ببينم.
قرار گذاشتم رفتم شركت و شروع به بحث تبادل نظر و ... شديم وحسابي گرم گرفته بوديم كه .... (ادامه دارد در صورت همراهي دوستان )
ما هم از ورود شما به این سایت خوشحالیم
قدمتان گل باران
منتظر شندین تجربیات شما و همچنین موفقیت های آتی شما هستیم.
آقا فرشاد در حال گوش دادنیم بفرمائید باقیشو
خوب دوستان عزيز مننون از همراهي خوب وگرمتان
-تجربياتم را دوست دارم در اختيار شما بزارم تا شما هم كسب كار خانگي خود را شروع كنيد.
---- خوب به اونجا رسيديم كه (رفتم دفتر برادر دوستم واوانم كامل وجامع واسم كار ر اتوضيح داد ومنم كلي لذت بردم و خودم را ميليونر ديدم )
وقتي رفت سر هزينه ها فكر كردم قيمت ها پايينه و حتي باهام كنار مياد ولي بر عكس من كه كل موجودي كارتم 60 الي 70 هزار تومان بود يكمرتبه بگن بهت 800 هزار تومان پيش الان بده چيكار مكرديد و چه فكر ميكردي پيش خودت‌؟
( جالبيش اينجاست كه من همين سرويس را البته با امكانات پاين تر 2 سال پيش به قيمت 250 تومان خريده بودم وداشتم و نياز نداشتم جديدتر باشه ) ولي وقتي ديدم امكانات واپشنها ان چندين برابر شده ديگه نتونستم مقاومت كنم 35 -
2 -3 بار جلسه گذاشتيم و صحبت كرديم آخرش بصورت اقساطي با هم كنار اومديم .
البته قرار شد تعداد 10 عدد نرم افزار موجود را ازش با 1 چهارم قيمت بخرم و بفروشم وپول مابقي سرويس را بدم و سرور خودم را تحويل بگيرم .
ادامه داستان شروع فعاليت من است و روش كسب و كار من پس دنبال باشيد
خلاصه من اون تعداد نرم افزار را خريدم واومدم خونه نشيتم پشت سيستم وگفتم خوب اگه بشينم از آسمون مشتري نمياد خدا هم همينطوري گوني پول شب نميزاره دم خونمون .
نشستم با تلفن خونه در روز 2الي 3 ساعت تلفن زدن به ( من بانك اطلاعاتي مشاغل داشتم ) كتاب جامع از چند نفر در زمينه هاي مختلف تهيه كردم و شروع به تماس گرفتن كردم وبازاريابي تلفني كردم در منزل - نكته جالب اينجاست كه من هيچ هيچ هيچ اطلاعاتي از محصول جديد نداشتم فقط از قوه تخيل خودم استفاده كردم و تجربيات قبلم كه خيلي كم بود.- اولين سفارش كه گرفتم واقعا داشتم بال در مياوردم و خوشحال (( قيمت محصول كاملا دست خودم بود وحتي تخفيفات هم دست خودم بود )) واسه همين با همه كنار اومدم همه جوره پشت تلفن من مشتري را نديده و اون هم من را نديده ولي تمام سعي وتلاشم را كردم كه به بهترين نحو طوري برخورد كنم با مشتري كه فكر كنه بهترين جنس را فقط من دارم نه رغبا ي من Dodgy10_003- خلاصه من قوت قلب گرفتم دومي .. سومي ... چهارمي و همين طور تا اخر فروختم تمام شد . تمام نرم افزارها را من در عرض 1 هفته با روزي 2 ساعت تماس تلفني فروشختم
من خريده بودم نرم افزار ها را 125 هزار تومان و خدا را شكر توانستم پول كامل سرورم را دربيام وحتي سود بيشتري هم ببرم درعرض 1 هفته 125 هزار تومان پرداختي به صورت اقساطي خود را تبديل كردم به 1.500.000 ميليون تومان -شاد وشنگول هزينه هاي اين كار من فقط قبط تلفن كه شده بود با تماسهاي داخل منزلمان كلا زير 20 تومان شده بود كلا 50تا 90 جا زنگ زدم
ادامه دارد ....... .
سلام
بسیار عالی.
خوندن مطالب راجع موفقیت و شادی افراد انسان را شاد میکند
موفق تر باشید
ممنون . بامید موفقیت هر چه بیشتر شما دوست عزیز.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع