سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خلاقیت و ایده ی کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و عرض ارادت. خیلی خوشحالم که با این جمع اشنا شدم.شرایط بغرنجی برام پیش اومده. اطلاعاتی ذکر میکنم که به نظرم کمک میکنه به راهنماییتون.
من از دوره ی دانشجویی تا قبل از رفتن به سربازی تو دفاتر دفتر فنی کارگاه های ساختمانی پروژه های بزرگ به عنوان مهندس معمار و گاهی نقشه کش و گاهی ناظر فعالیت داشتم. شرایط به شکلی بود که بعد از خدمت سربازی ازدواج پیش روم بود و با توجه به سابقه ای که داشتم، پیدا کردن کار رو اصلاً مشکل نمیدیدم، اما حالا با گذشتن چند ماه از ازدواج هنوز شغل ثابتی ندارم. چند وقتی تو یه شیرینی فروشی پر مشتری کار کردم، اما اونجام بدلیل مشکلی که بین شرکا بوجود اومد تعطیل شد...
اینارو گفتم تا شرایط رو شرح داده باشم واسه راهنمایی شما،
توانائیام در زمینه ی عیب یابی کامپیوتر بالاست و با بیشتر نرم افزارا میتونم بیشتر از رفع نیاز کار کنم و خیلی در این زمینه خلاق و کنجکاوم.
دیپلم کامپیوتر و دیپلم معماری دارم. کاردانی و کارشناسی معماری.
در زمینه نقشه کشی با اتوکد (دو بعدی و سه بعدی) حرفه ایم و تدریس داشتم.
پدر بزرگم زنبور داره.
علاقه ی شخصیم هم عکاسیه صنعتیه (با مدرک عکاسی دیجیتال). دارائیم 7 میلیون تومانه که هرچند کمه، اما میشه باهاش از کار کوچیک شروع کرد. ساکن اراک هستم. با افت ساخت و ساز خیلی از شاغلین هم بیکار شدن متاسفانه. حالا تا وقتی که دوباره ساخت و ساز شروع بشه، نیاز به درآمد دارم و اینکار میتونه در آینده شغل دومم بشه.
مثه تراکتور(!) تو گل گیر کردم. انگار فریز شده مغزم. از شما میخوام ایده هایی که به ذهنتون میاد باهم درمیون بذاریم. مطمئنم از این جمع خلاق راهنمایی هایی میگیرم که مسیرمو مشخص میکنه. سپاس
بسمه الله...
اگه از کار عار نداری یه سری به این تاپیک بزن،
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7530
مشکل شما این نیست که کار نیست
مشکلت این هست که نمیدونی چه کار بکنی

تا وقتی اینطور هستی هرکاری امد سراغت سریع قبول کن

وقتی تغییر ایجاد کردی درخودت بیا تا بهتر راهنمایی بشی
(03-30-2013 07:03 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]مشکل شما این نیست که کار نیست

دقیقاً. منم همیشه با جمله ی کار نیست مخالفم. فقط الآن تو یجور شوک عصبیم انگار...
نیاز به یه راهکار دارم. اینکه از یه جا شروع کنم... چون میدونم که اگر توی مسیری شروع به حرکت کنم تا آخرش میرم، تو انتخاب راه دارم وسواس یه خرج میدم.
آقای یوسفی، به تاپیکی که گفتین هم سر زدم. ازون بنده ی خدا نمونه جنس درخواست کردم. هرچند سر رشته ای از بازاریابی ندارم، اما انجام میدم تا یاد بگیرم. کر عار نیست
(03-31-2013 02:41 PM)archiran نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-30-2013 07:03 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]مشکل شما این نیست که کار نیست

دقیقاً. منم همیشه با جمله ی کار نیست مخالفم. فقط الآن تو یجور شوک عصبیم انگار...
نیاز به یه راهکار دارم. اینکه از یه جا شروع کنم... چون میدونم که اگر توی مسیری شروع به حرکت کنم تا آخرش میرم، تو انتخاب راه دارم وسواس یه خرج میدم.
آقای یوسفی، به تاپیکی که گفتین هم سر زدم. ازون بنده ی خدا نمونه جنس درخواست کردم. هرچند سر رشته ای از بازاریابی ندارم، اما انجام میدم تا یاد بگیرم. کر عار نیست
امیدوارم هر چه زودتر راهتون رو پیدا کنید.
توی انجمن کسی تو کار پخش کاغذ هست؟
در موردش اطلاعات میخوام.
(04-05-2013 05:44 PM)archiran نوشته شده توسط: [ -> ]توی انجمن کسی تو کار پخش کاغذ هست؟
در موردش اطلاعات میخوام.

من تو این کار بودم چه اطلاعاتی میخوای؟
بگو تا راهنماییت کنم....

بیا تو کافه گپ میلیاردرها
اقا مشکل شما کار نیست ! اینکه نمیدونی چیکارم کنی نیست ! با کاغذ و دوربین و اینا هم حل نمیشه !

دوست عزیز ، اول برو تاپیک های به من اعتمادی داری 1 و2 و 3 و 4 ( روی یک تاکید بیشتری دارم ) بخونید .
بعد از اسمون براتون کار میبره . از جایی که به مغزت هم نمیرسه راه برات پیدا میشه
موفق هستی ، موفق تر باشی Heart
(04-05-2013 06:08 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-05-2013 05:44 PM)archiran نوشته شده توسط: [ -> ]توی انجمن کسی تو کار پخش کاغذ هست؟
در موردش اطلاعات میخوام.

من تو این کار بودم چه اطلاعاتی میخوای؟
بگو تا راهنماییت کنم....

بیا تو کافه گپ میلیاردرها

آقا مهدی من یه وانت تهیه کردم.مخوام پخش کاغذ و مقوا و ... بزنم.تو انباری خونه بابام انبار کنم و پخش کنم. حد اقل نقدینی چقدر میخواد؟ سودش چقدره؟ میتونی کمک کنی تهیه کنم؟
لینک مرجع