براي اينكه ببخشم لازم نيست ثروتمند باشم ، بخشش زماني ارزشمنده كه چيزي رو ببخشم كه خودم بيشتر از كسي كه ميخوام بهش ببخشم لازمش داشته باشم .
خدا در شرايط سخته كه ما رو امتحان ميكنه و به قدر وسعت دلمون بهمون روزي ميده
نمی دونم دقیقاً چند درصد میشه! اما این و می دونم اگه به جز ماهی دادن ماهیگیری رو هم یاد آدمها بدم کم چیزی نیست میلیاردر شدن اونها هم میتونه یک زنجیره بسه واسه اینکه این درصدی که میگید بالاتر بره
27درصداونههم باافتتاح کارگاهی که هم بیکارها کارکنندوسودحاصله رابه خیریه بدهم
مطمئنا یکی از هدفهای من ، همینه.........!
خب! چند درصد؟ دوست دارم 10-0-20% بذارم کنار برای امور خیریه!
سلام
پیش خونه ی ما یه محله هست که خونواده های فقیر نشین با خونه های قدیمی هست.
1میلیارد کمه واسه ی ایده ی من
ایده ی من اینه که تمام اون خونه هارو بخرم و نو سازشون کنم و از هر یک آپارتمان 1 طبقه ش مال اونا باشن به صورت رایگان مال اونا باشه.
یعنی اونا علاوه بر پول خونشون که بهشون دادم یک طبقه شیک دارن.
اینجوری هم میتونن با اون پول که واسه فروش خونه بهشون دادم کاری دست و پا کنن هم اینکه بدون هیچ هزینه ای خونشون ب روز بشه.
دعا کنین هم واسه من هم واسه اون خونواده ها که داخل یه خونه ی 30 متری زندگی میکنن.
آره
دوست دارم با سرمایم یه شرایط شغلی واسه جوونایی که در خانواده های تنگدست هستند ایجاد کنم.یعنی به جای ماهی ماهی گیری یادبدم.
سرپرستی یه عالمه کودک بی سرپرست رو به عهده بگیرم.
اولا دوست دارم به همنوع خودم کمک کنم تا به جایی برسند
من دوست دارم سهمی از اموریه خیریه را داشته باشم نه چند در صد
من هیچ درصدی به فقرا نمیدهم
ولی استخدامشون میکنم
کمک کردن باعث مفت خوردی و تنبلی میشه
افراد ضعیف را براشون فقط شغل ایجاد می کنم و بیمه می کنم ولا غیر ، کمک برای امور روزمره به افراد فقیر به عهده دولت محترم و بقیه دوستان
نیازی به میلیاردر شدن هم نیست توی مسیر پیشرفت از یکی یکی شروع می کنید تا انشالله 100 تا 100 تا