03-25-2013, 11:15 PM
سلام خدمت همه سروران گرامی
همانطوری که از نام تاپیک پیداست میخوام یه شغل برای خودم دست و پا کنم که در رابطه با اون به کمک و راهنمایی شما نیازمندم
فقط قبل از اون باید کمی توضیح در مورد خودم بدم
-----------------------------------------------------------------
قبلا هم یه تاپیک با عنوان " بهترین ایده با 200 میلیون تومان" زده بودم(فکر کنم 6 ماه پیش بود) که تجربیاتتون واقعا به کمکم اومد
به لطف راهنمایی های شما الان اون 200 میلون رسیده به 300 میلیون(البته با خرید و فروش زمین و سرمایه گذاری طلا)
واقعا برای انتخاب شغل سردرگمم
قبلا در مورد خودم توضیحاتی دادم ولی دوباره مینویسم
رشته اصلی خودم مهندسی برق قدرته
من نمیخوام استخدام ادارات بشم و دوست دارم توی بازار آزاد فعالیت کنم و میخوام شغلی باشه که بشه توسعه ش داد و جای پیشرفت داشته باشه
در تمامی زمینه ها تخصص دارم و اگر هم نداشته باشم سه سوته یادش میگیرم
در حال حاظر مشغول معامله زمین هستم ولی این کار رو دوست ندارم(کلا از این معامله ها خوشم نمیاد و میخوام خودمم مشغول کار باشم)
من بجز دلالی به همه نوع رشته ای علاقه دارم(بخاطر این میگم از دلالی خوشم نمیاد چون باید هزارتا حرف بشنوی
)فقط میخوام جای پیشرفت توی کار وجود داشته باشه یعنی از کم شروع کنم تا زیاد
بهم پیشنهاد فست فودی هم شده ولی فکر نکنم با 300 تا بشه زد!
سرمایه اولیه هم 300 تا موجوده
در ضمن نمیخوام خیلی خیلی زیاد روش ریسک کنم
فقط یه مسئله ای،دوستان خواهشا پیشنهاد سرمایه گذاری ندید به دو دلیل:
1- میخوام خودم مشغول به کار باشم
2- یه وقت سوء تفاهم نباشه ولی توی این دوره زمونه نمیشه به این راحتی ها به یکی اعتماد کرد
*(البته اگر در شیراز فعالیت دارید میتونم روی پیشنهادتون فکر کنم به شرطی که خودمم توی کار باشم و نه فقط سرمایه)*
واقعا از لطفتون ممنونم
همانطوری که از نام تاپیک پیداست میخوام یه شغل برای خودم دست و پا کنم که در رابطه با اون به کمک و راهنمایی شما نیازمندم
فقط قبل از اون باید کمی توضیح در مورد خودم بدم
-----------------------------------------------------------------
قبلا هم یه تاپیک با عنوان " بهترین ایده با 200 میلیون تومان" زده بودم(فکر کنم 6 ماه پیش بود) که تجربیاتتون واقعا به کمکم اومد
به لطف راهنمایی های شما الان اون 200 میلون رسیده به 300 میلیون(البته با خرید و فروش زمین و سرمایه گذاری طلا)
واقعا برای انتخاب شغل سردرگمم

قبلا در مورد خودم توضیحاتی دادم ولی دوباره مینویسم
رشته اصلی خودم مهندسی برق قدرته
من نمیخوام استخدام ادارات بشم و دوست دارم توی بازار آزاد فعالیت کنم و میخوام شغلی باشه که بشه توسعه ش داد و جای پیشرفت داشته باشه
در تمامی زمینه ها تخصص دارم و اگر هم نداشته باشم سه سوته یادش میگیرم

در حال حاظر مشغول معامله زمین هستم ولی این کار رو دوست ندارم(کلا از این معامله ها خوشم نمیاد و میخوام خودمم مشغول کار باشم)
من بجز دلالی به همه نوع رشته ای علاقه دارم(بخاطر این میگم از دلالی خوشم نمیاد چون باید هزارتا حرف بشنوی

بهم پیشنهاد فست فودی هم شده ولی فکر نکنم با 300 تا بشه زد!
سرمایه اولیه هم 300 تا موجوده
در ضمن نمیخوام خیلی خیلی زیاد روش ریسک کنم
فقط یه مسئله ای،دوستان خواهشا پیشنهاد سرمایه گذاری ندید به دو دلیل:
1- میخوام خودم مشغول به کار باشم
2- یه وقت سوء تفاهم نباشه ولی توی این دوره زمونه نمیشه به این راحتی ها به یکی اعتماد کرد
*(البته اگر در شیراز فعالیت دارید میتونم روی پیشنهادتون فکر کنم به شرطی که خودمم توی کار باشم و نه فقط سرمایه)*
واقعا از لطفتون ممنونم