سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام وخداقوت به همه دوستان

لطفا کتابهایی رو به من معرفی کنید که مضمون اونا مثل کتابهای سینوهه و قلعه حیوانات باشد.

من میخواهم بدانم که راستی راستی زندگی یعنی اینکه تو یه تکه جا هی بری و برگردی تا پیر شوی و دیگر هیچ ؟؟!! یا اینکه طور دیگری هم توی دنیا می شود زندگی کرد؟... صمد بهرنگی (ماهی سیاه کوچولو
)
سلام ...

من اومدم بگم اسم كتابي رو كه مي خواي نمي دونم ...

يه موقع از من دلگير نشي كه چرا نيومدم و خبر ندادم.
اهل رمان هستی؟
(03-22-2013 04:38 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: [ -> ]اهل رمان هستی؟

سلام آقا نوید
دارم میشم
secret جان ، من ابتدا فکر میکردم که فقط باید کتابهای خودیاری و روانشناسی و ... بخونم و کسانی که رمان میخونند بیکار هستند و ... یا به دانش و اطلاعات اهمیت نمیدن و غیره .
بعد از مدتی متوجه شدم که مطالعه آموزشی خیلی زود با وجود اشتیاق فراوانی که به دانش دارم خسته ام میکنه ولی در کل خوب بود .
بعد از مدتی دیگر متوجه شدم که مطالعه رمانهای که آبکی نیستند و حرفی برای گفتن دارند میتونند تاثیر بیشتری روی ما بگذارند و همچنین خیلی هم سرگرم کننده هستند . یک قضیه ای هست بهش میگن متافور و قصه درمانی . که خیلی تو رمانها وجود داره .
یک رمانی هست خیلی تعریفش رو شنیدم به نام بادبادک باز . خیلی اسم در کرده . نخوندمش . یک دانلود کن یه نگاهش بنداز ببین خوشت میاد؟
(03-22-2013 05:25 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: [ -> ]secret جان ، من ابتدا فکر میکردم که فقط باید کتابهای خودیاری و روانشناسی و ... بخونم و کسانی که رمان میخونند بیکار هستند و ... یا به دانش و اطلاعات اهمیت نمیدن و غیره .
بعد از مدتی متوجه شدم که مطالعه آموزشی خیلی زود با وجود اشتیاق فراوانی که به دانش دارم خسته ام میکنه ولی در کل خوب بود .
بعد از مدتی دیگر متوجه شدم که مطالعه رمانهای که آبکی نیستند و حرفی برای گفتن دارند میتونند تاثیر بیشتری روی ما بگذارند و همچنین خیلی هم سرگرم کننده هستند . یک قضیه ای هست بهش میگن متافور و قصه درمانی . که خیلی تو رمانها وجود داره .
یک رمانی هست خیلی تعریفش رو شنیدم به نام بادبادک باز . خیلی اسم در کرده . نخوندمش . یک دانلود کن یه نگاهش بنداز ببین خوشت میاد؟

تشکر از لطفت آقا نوید
دانلودش می کنم
لینک مرجع