سلام
سخن هشتم اردیبهشت:
23- تجربه
عمری چکش برداشتم و بر سر میخی به روی سنگی کوبیدم. اکنون می فهمم که هم چکش خودم بودم هم میخ و هم سنگ.
کافکا
موفق باشید
سلام
سخن نهم اردیبهشت:
24- تصمیم
در جهان تنها کسی موفق می شود که به انتظار دیگران ننشیند و همه چیز را از خود بخواهد.
شیللر
موفق باشید
پ.ن: ممنون جناب قربانیان بزرگوار که همیشه لطفتون شامل حال همه کاربران هست. با این اوصاف کار منو هم سخت تر می کنید چون این کتاب بیش از 800 صفحه داره و هر موضوع هم بطور میانگین 100 سخن که من از بین اونها با توجه به ماهیت سایت و کاربردی تر بودنشون یکی رو انتخاب می کنم که حالا باید با دقت بیشتری این کار رو انجام بدم.
سلام
سخن دهم اردیبهشت:
25- تفکر - اندیشه
می اندیشم پس هستم، هستم چون فکر می کنم، فکر می کنم چون شک می کنم.
دکارت
موفق باشید
سلام
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل، صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز مادر گرامی باد.
سخن یازدهم اردیبهشت:
26- تکبر - غرور
تهی دست بودن و شکایت نداشتن بسیار دشوار است ولی توانگر بودن و غرور و تکبر نداشتن آسان است.
کنفوسیوس
موفق باشید
سلام
روز معلم (همچنین روز کارگر) بر تلاشگران شریف آن مبارک باد.
سخن دوازدهم اردیبهشت:
27- تملق - چاپلوسی
بیشتر کسانی موفق شده اند که کمتر تعریف شنیده اند.
امیل زولا
موفق باشید
سلام
سخن سیزدهم اردیبهشت:
28- تندرستی
چهار چیز قوه باصره را زیان رساند، طعام شور خوردن، آب سوزان بر سر ریختن، به چشمه آفتاب نگریستن و روی دشمن دیدن.
بقراط
موفق باشید
پ.ن: این بار لازم دیدم اینو هم اضافه کنم:
1- هر عدد سیگاری که می کشید 14 دقیقه و یک ثانیه از عمر خود می کاهید با این حساب با دود کردن هر پاکت سیگار بیست عددی قریب پنج ساعت از عمرتان کم می کنید. دکتر پولینک برنده جایزه نوبل
2- اولین اغفال سیگار این است که هنگام کشیدن آن در عین بیکاری تصور می کنیم کاری انجام می دهیم. امرسون
3- بازم بگم؟!!!
سلام
سخن چهاردهم اردیبهشت:
29- تنهایی
خط مشی معینی را برای خود رسم کن و آنگاه چه در موقع تنهایی و چه در میان جمعیت پیوسته این راه را طی کن.
اپیکتت
موفق باشید
لطفا این جملات با ارزش را در سالنامه خود و در روزهای ذکر شده مرقوم فرموده و روزانه مطالعه فرمائید.
هدف : تاثیر معنای این جملات در ذهن.
سلام
سخن پانزدهم اردیبهشت:
30- جنگ و صلح
اگر کسی سخن نراند در آنچه نداند، مباحثه و مجادله تمام شود.
سقراط
موفق باشید
امام حسن مجتبي(ع)
دست نیافتن به نیازمندیها بهتر از درخواست آن از نااهلان است .
تاریخ یعقوبی ، ج 2 ، ص 215