سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تبلیغات اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
نظر محمد جان آنقدر خوب بود که حرفی برایم نماند.
مهدی جان برای تبلیغات سایت ، تبلیغ تراکت و پوستر و بنر فقط هدر دادن پول است بازهم مثالی در انجمن زده ام که همان سایت دابی بود این سایت بنرهای بسیار هزینه بر در تهران را کار کرده و میدانم میلیونی برای همان بنرها خرج کرده ولی اکنون به سایتش که سر بزنید فقط بر روی تبلیغات اینترنتی کار میکند.
فقط سئو!وتبلیغات اینترنتی!
این انجمن را ببینید هیچ جا تبلیغات ندارد و فقط با سئو و مدیریت محتوای مناسب به جایی که است رسیده است.
ببین کامیار جان من میخوام سایتم فروشش از همون ماه اول شروع بشه.من میخوام هدایای تبلیغاتی بفروشم به صورت تک و عمده.حالا به نظرت چجوری تبلیغ کنم.
خوت هم مهدی جان میدانی که با تبلیغات در اینترنت هم باز حداقل چند ماهی طول میکشد تا همه نگاه ها به سایت شما افتاده و سایتت از جزیره متروک درآید اما توجه کنید که مشتریان شما چه کسانی هستند.آیا مشتری شما اکثرا در اینترنت هستند؟اصلا رقبای شما برای تبلیغات چه کرده اند؟
مشتریان من همه کاربران اینترنت هستند.چون من برروی طرحم ایده جدیدی پیاده خواهم کرد.رقیب خاصی ندارم می توانم بگویم برای اولین بار است این طرح را اجرا می کنم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع