(03-17-2013 03:40 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ] (03-17-2013 01:13 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]سوشیانت عزیز شماهم لطفا به این سوالا جواب بدین تا بشه راهنمایی کرد
من ساعت 8 صبح تا 4 الی 5 بعدظهر تو کارخونه لبنیات تو بخش انفورماتیک مشغولم
تو زمینه کامپیوتر و شبکه و دوربین تجربه کار بیرون هم دارم اما جای ثابتی ندارم یعنی حساب کتاب کردم اونجور که باید نمی صرفه
تو زمینه بازاریابی هم علاقه مندم دنبال یه محصول پرفروش می گردم
به کشاورزی های زود بازده هم علاقه مندم
ممنون می شم از نجربیاتتون بهره مندم کنید
"دنبال یه محصول پرفروش می گردم" سوشیانت جان محصول پرفروش که دیگه نیازی به بازاریاب نداره!
با سلام
دوست عزیز من به شما کار مجازی اینترنتی رو پیشنهاد میکنم
طراحی سایت میتونه گزینه بهتری باشه
البته فروش پنل اس ام اس سود خوبی داره که اگه روزی یه دونه بفروشی با قیمت 50 هزار تومان در آمد بیشتر از اونی که تو ذهتونه در میارید
من آماده بیشتر توضیح دادن در باره موارد گفته شده به شما هستم
فکر کنم یه سری تو یه عالم دیگه دارن سیر سفر میکنن تو کشوری مثل ایران هستن افراد میلیاردری که ورشکست شدن بخاطر تلاطم شدید بازار مالی من یکی رو میشناختم تو کار پرورش شترمرغ بود من به عنوان شغل دوم براش حسابداری میکردم محصولاتشو به ارمنستان صادر میکرد حالا کارشو تعطیل کرده میخواد بره دبی میگه میخواد یه شرکت تولیدی اونجا بزنه محصولاتشو به کشورهای عربی صادر کنه گفته 10 برابر سود تو ایران نصیبش میشه هیچ خبری هم از رکود یا سفته بازی و کاغذ بازی که اداره های ایران واسه صدور یه مجوز در میارن نیست
سلام
دوستان عزیز من از شمال کشور37ساله کارمند فوق لیسانس شیمی و همسرم 40ساله کارمند مهندس کشاورزی است مدتی است به فکر شغل دوم هستیم ابتدا با توجه به نوع کارمان به فکر احداث فروشگاه ارگانیک افتادیم ولی متوجه شدیم سود چندانی نداره ،بعد به فکر زدن فروشگاه لباس ارزان قیمت اجاره مغازه در شهر ما جاهای پر تردد از ماهی2تا6میلیون است که برای ما که کارمند بوده و تا حالا توی بازار نبودیم جای تامل داره البته یکی از اقوام ما به خاطر کارش تا فروردین سال بعد توی زاهدان است ظاهرا قیمت پوشاک انجا خیلی پایینه، نمی دونیم به صرفه است یکی دوباری بریم اونجا جنس بخریم بعد که آشنا شدیم سفارشی جنس بگیریم چون می گویند خیلی از بازاری های تهران و مشهد از انجا خرید می کنند.قیمت بلیط هوایپما از تهران هم نفری480تومن رفت و برگشته ،ممنون می شوم اگر کسی اطلاعات دارد ما را راهنمایی کند.