سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: به دنبال شغل دوم هستم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(03-17-2013 03:40 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-17-2013 01:13 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]سوشیانت عزیز شماهم لطفا به این سوالا جواب بدین تا بشه راهنمایی کرد

من ساعت 8 صبح تا 4 الی 5 بعدظهر تو کارخونه لبنیات تو بخش انفورماتیک مشغولم

تو زمینه کامپیوتر و شبکه و دوربین تجربه کار بیرون هم دارم اما جای ثابتی ندارم یعنی حساب کتاب کردم اونجور که باید نمی صرفه
تو زمینه بازاریابی هم علاقه مندم دنبال یه محصول پرفروش می گردم
به کشاورزی های زود بازده هم علاقه مندم

ممنون می شم از نجربیاتتون بهره مندم کنید
"دنبال یه محصول پرفروش می گردم" سوشیانت جان محصول پرفروش که دیگه نیازی به بازاریاب نداره!
درود فراوان به همگی
دوستانی که واقعا دنبال شغل دوم میگردند لطفا دو تاپیک زیر رو کاملان مطالعه کنند
سوالی هم بود در خدمتم

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5397

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5246
کار انیمیشن عالیه
با سلام
دوست عزیز من به شما کار مجازی اینترنتی رو پیشنهاد میکنم
طراحی سایت میتونه گزینه بهتری باشه
البته فروش پنل اس ام اس سود خوبی داره که اگه روزی یه دونه بفروشی با قیمت 50 هزار تومان در آمد بیشتر از اونی که تو ذهتونه در میارید
من آماده بیشتر توضیح دادن در باره موارد گفته شده به شما هستم
فکر کنم یه سری تو یه عالم دیگه دارن سیر سفر میکنن تو کشوری مثل ایران هستن افراد میلیاردری که ورشکست شدن بخاطر تلاطم شدید بازار مالی من یکی رو میشناختم تو کار پرورش شترمرغ بود من به عنوان شغل دوم براش حسابداری میکردم محصولاتشو به ارمنستان صادر میکرد حالا کارشو تعطیل کرده میخواد بره دبی میگه میخواد یه شرکت تولیدی اونجا بزنه محصولاتشو به کشورهای عربی صادر کنه گفته 10 برابر سود تو ایران نصیبش میشه هیچ خبری هم از رکود یا سفته بازی و کاغذ بازی که اداره های ایران واسه صدور یه مجوز در میارن نیست
سلام
دوستان عزیز من از شمال کشور37ساله کارمند فوق لیسانس شیمی و همسرم 40ساله کارمند مهندس کشاورزی است مدتی است به فکر شغل دوم هستیم ابتدا با توجه به نوع کارمان به فکر احداث فروشگاه ارگانیک افتادیم ولی متوجه شدیم سود چندانی نداره ،بعد به فکر زدن فروشگاه لباس ارزان قیمت اجاره مغازه در شهر ما جاهای پر تردد از ماهی2تا6میلیون است که برای ما که کارمند بوده و تا حالا توی بازار نبودیم جای تامل داره البته یکی از اقوام ما به خاطر کارش تا فروردین سال بعد توی زاهدان است ظاهرا قیمت پوشاک انجا خیلی پایینه، نمی دونیم به صرفه است یکی دوباری بریم اونجا جنس بخریم بعد که آشنا شدیم سفارشی جنس بگیریم چون می گویند خیلی از بازاری های تهران و مشهد از انجا خرید می کنند.قیمت بلیط هوایپما از تهران هم نفری480تومن رفت و برگشته ،ممنون می شوم اگر کسی اطلاعات دارد ما را راهنمایی کند.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع