سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازبینی سال 91 ازدیدگاه اعضای انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام و درود بر شما
همیشه فرصت تامل کردن به عملکرد گذشته غنیمت و کسب تجربه برای برنامه ریزی ادامه مسیر به نوعی ضروری لحاظ می شه..
من در سال 91 اهداف سخت و به تبع آن مشغله های فراوانی داشتم. بطوری که حتی اصلا متوجه روزهای انتهای سال و حتی حال و هوای نوروز نشدم! و برخلاف انتقاد همیشگی خودم در این روزا و ساعات انتهایی سال که مدام میپرسم چرا 91 اینقدر سریع و شتابان گذشت، وقتی خوب فکر می کنم، با مرور عملکردم و تلاشم حس رضایت مناسبی درونم ایجاد میشه... تا هم بلحاظ علمی راضی باشم و هم اقتصادی و هم حوزه های جدید کسب و کارم... خدا رو شکر و خوشحالم، امیدوارم سال اینده سال بهتری باشد... از اینکه سبب شدید بنشینم و به این موضوع فکر کنم ممنونم...
ابتدای سال 91 سفر روحانی و به یادماندنی داشتم به کربلای معلی و نجف اشرف به اتفاق همسر و فرزندم که 21 روز طول کشید.بعد از آن سفر خاطره انگیز سیل حوادث خوش بسویم روانه شد و هنوز هم ادامه دارد و مطمئنم لحظات و روزهای در پیش رو نیز توام خواهد بود با خوبیها و پیروزیهای بزرگ . برای خانواده ام پدر و مادرم برادران و خواهرانم و تمامی دوستانم در انجمن یه آرزو بیشتر ندارم((ایشالله زندگی همیشه بکامتان شیرین باشد))
اخرین اتفاق خوب امسال در همین چند ساعت اخر سال برام اتفاق افتاد که اونم ایده یه فروم تخصصی و احتمالا پربازدید بود که سریعا نسبت به ثبت دامنه موردنظر اقدام کردم و امیدوارم سایت تا اواخر فروردین بالا بیاد و شروعش رو همینجا اعلام کنم
سال 91 برام یه سال به خصوص و سرنوشت سار بود.
به امید خدا سال 92 سال بزرگی برایم خواهد بود.دوستای خوبم برام دعا کنید
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع