سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید و پخش مواد شوینده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام.
دوستان چندوقتیه که یک پیشنهاد برای تولید یک مایع شویده خاص بهم شده ولی سوال اصلی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چطور خیلی سریع محصولاتمون رو تو بازار به فروش برسونیم؟
یعنی مواد شوینده رو شرکت های خاصی توی سطح شهر تا استان پخش میکنن؟
بهترین راه عرضه به بازار چیه؟
نحوه کار شرکتهای پخش چطوره و پرداختشون به چه صورت هست؟
از دوستان که توی زمینه پخش محصولات مختلف هستن خواهش دارم راهنماییم کنن.خیلی برام مهمه
سلام

شما مراحل كسب پروانه بهداشتي و توليد محصول جديد رو كسب كردي ؟

يا به عنوان يك واحد از برند ميخواي اين كار رو بكني ...

كار چون با سلامت مردم در ارتباطه ..... يكمي مشكل به نظر مياد .
با یک متخصص شیمی این کار قراره انجام بشه و ضمنا ماده تولیدی ما با پوست انسان رابطه مستقیم نداره
دوستای گلم کسی منو راهنمایی نمیکنه؟
(03-15-2013 10:39 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با یک متخصص شیمی این کار قراره انجام بشه و ضمنا ماده تولیدی ما با پوست انسان رابطه مستقیم نداره

چی جالب.بیشتر توضیح میدید
(03-15-2013 11:35 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-15-2013 10:39 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با یک متخصص شیمی این کار قراره انجام بشه و ضمنا ماده تولیدی ما با پوست انسان رابطه مستقیم نداره

چی جالب.بیشتر توضیح میدید

چی رو توضیح بدم؟
درود بر شما

من نمي خوام وارد فاز پروانه بهداشتي و جواز توليد .... بشم.

يه مورد ديگه رو مي خوام سوال كنم ؟

اين طوري بگم : من يه آشپزم و غذاي خوبي هم درست مي كنم .... مي خواهم يه رستوران بزنم... ميشه از شما دعوت كنم به رستوران من بياييد و از غذاهاي من استفاده كنيد و به دوستان و اطرافيان خودتون هم بگيد تا بيان به رستوران من و از غذاهاي من بخورن . مطمئنم كه خيلي خوشتون مياد.

حالا شما چه جوابي مي ديد ؟

لابد خواهيد گفت : آره

يا شايد هم بگيد :

شما اول برو رستورانت رو باز كن بعد دعوت به پذيرايي كن .

(03-15-2013 11:43 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]
درود بر شما

من نمي خوام وارد فاز پروانه بهداشتي و جواز توليد .... بشم.

يه مورد ديگه رو مي خوام سوال كنم ؟

اين طوري بگم : من يه آشپزم و غذاي خوبي هم درست مي كنم .... مي خواهم يه رستوران بزنم... ميشه از شما دعوت كنم به رستوران من بياييد و از غذاهاي من استفاده كنيد و به دوستان و اطرافيان خودتون هم بگيد تا بيان به رستوران من و از غذاهاي من بخورن . مطمئنم كه خيلي خوشتون مياد.

حالا شما چه جوابي مي ديد ؟

لابد خواهيد گفت : آره

يا شايد هم بگيد :

شما اول برو رستورانت رو باز كن بعد دعوت به پذيرايي كن .

تدابیر لازم برای مجوازها دیده شده
فرمول جدید نوشته شده و از آزمایشها با موفقیت بیرون اومده.
محل پروژه احتمالا کاشان خواهد بود.
و ما باید مطالعات لازم رو انجام بدیم و امکان سنجی کنیم.
و حالا من قصدم اینه که در مورد نحوه پخش این محصولات اطلاعاتی کسب کنم(من به دوستان نگفتم که محصولاتم رو پخش کنن فقط میگم منو در این مورد راهنمایی کنند)
با عرض پوزش از شما ، اگر برداشت من اشتباه بوده است .

در مورد بازاريابي مواد شوينده چون كار تخصصي است شما به يك تيم باتجربه و كاركشته نياز داريد . كه هستند شركتهايي كه چندين سال است در اين زمينه مشغول به فعاليت مي باشند .
اگر واقعا كارهاي گفته شده انجام شده است شما براي بازاريابي نياز به محصول داريد تا بتوانيد آنرا به مشتري نشان داده و در مورد مزيتهاي ان نسبت به انواع مشابه آن توضيح دهيد . به قول خودمون بي مايه فطيره .

بعد از توليد محصول بهترين كاري كه به شما در زمينه فروش كمك مي كنه تبليغات وسيعه . البته باز هم اون به نگاه شما در مورد مورد بازار فروش داره كه آيا مي خواهيد بازار محلي داشته باشيد يا منطقه اي و يا ملي و كشوري و حتي بين المللي .

دوست عزيز روي هم رفته كيفيت جنس توليد شده و در ثاني تبليغات و نهايتا بازاريابان حرفه اي كه بتوانند محصول شما را به نحو احسن معرفي نمايند بهترين راه توزيع و فروش شما خواهند بود.

موفقتر باشد .
ممنون از پاسخ شما
باید عرض کنم که کاری که ما قصد انجام اون رو داریم نیاز به سرمایه عظیم نداره و کلا چیزی بالغ بر 20 میلیون برای ما هزینه خواهد داشت
بیشتر نگاهمون اینه که محصولات بین قم و کاشان پخش بشه
و نیاز داریم خیلی زود جنسمون رو به فروش برسونیم تا بتونم دوباره مواد اولیه بخریم!
و یک نکته دیگه که باید ذکر بشه محصول ما با پوست دست انسان ارتباط نداره و بیشتر برای تمیز کردن سطوح از اون استفاده میشه

حالا با این شرایط چی؟
سرمایه برای تبلیغات نداریم!
نیاز شدید به فروش فوری داریم!یعنی باید جایی رو پیدا کنیم که کل تولیدمون رو بخره و پخش کنه
(03-16-2013 12:38 AM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از پاسخ شما
باید عرض کنم که کاری که ما قصد انجام اون رو داریم نیاز به سرمایه عظیم نداره و کلا چیزی بالغ بر 20 میلیون برای ما هزینه خواهد داشت
بیشتر نگاهمون اینه که محصولات بین قم و کاشان پخش بشه
و نیاز داریم خیلی زود جنسمون رو به فروش برسونیم تا بتونم دوباره مواد اولیه بخریم!
و یک نکته دیگه که باید ذکر بشه محصول ما با پوست دست انسان ارتباط نداره و بیشتر برای تمیز کردن سطوح از اون استفاده میشه

حالا با این شرایط چی؟
سرمایه برای تبلیغات نداریم!
نیاز شدید به فروش فوری داریم!یعنی باید جایی رو پیدا کنیم که کل تولیدمون رو بخره و پخش کنه

سلام تاپیکتون رو خوندم
من فکر نمیکنم که کسی در قبال خرید کل محصولتون بهتون پول نقد بده...مخصوصا وقتی که شما میخواید برید پیش اونا....

به نظرم اولین کار تبلیغه...(در حد ویژگی های محصول)
دومین کار هم پخش توسط خودتونه...
جاهایی که میدونید محصلتون فروش میره برید باهاشون صحبت کنید...شاید کم کم بفروشید ولی پول نقد دستتون میاد و راحت میتونید برید مواد اولیه تون رو بخرید و تولید رو ز نو شروع کنید....
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع