سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده فست فود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ایده ی خیلی خوبیه .
ولی وزن کشی خوب نیست .
به نظر من نان ساندویج ها رو طوری تهیه کنید که از یه حدی بیشتر ، چیزی توش جا نشه .

تو اهواز فلافلی ها سلف سرویس هستن و خیلی هم خوب جواب داده
برای پیتزا که جواب نمی ده و منظقی هم نیست
ولی دیدم پیتزا فروشی هایی که حالت سلف سرویس داره ولی پرسنل پشت شیشه هست و شما باهاش حرکت می کنی و می گی این را نریز یا این را بیشتر بریز ، ولی همون ها هم بعد از چند مدت دیگه جمع می کنند این سیستمشون را

اما ساندویچ ،
به جز فلافل من ساندویچ دیگه ای را ندیدم سلف سرویس باشه . فلافل هم شاهین شهر اصفهان (بیشتر مهاجران جنوبی زمان جنگ ساکنند) خیلی از این فلافلی ها هست چه دور خیابان به صورت دوره گردی و چه مغازه ، روالشون هم اینطوریه که نان باگت از اون قدیمی ها حدود 15 20 سال پیش تو بازار بود نمی دونم اسمش چیه ، کوچیکه و مغزش هم خمیر هست از اونها یکی که سر و تهش را کندند و خمیرش را دراوردند 6 تا قرص کوچک فلافل می زاره لاش و می ده دست شما که عملا پر شده ، حالا 20 نوع ترشی یکی از یکی تند تر نامردها اینقدر تندش می کنند که نشه زیاد ریخت + خیارشور و کلم و بعضی اوقات کاهو و اگر گوجه گران نباشه گوجه هم هست ولی قالبش انواع کلم هست از شور و ترش و معمولی سفید و قرمز تا لیته و ...

در کل مایه ای برای ساندویچ نمی زارن نونه هم اینقدر کوچیکه که اصلا چیزی لاش جا نمی شه ولی خوب فروش می کنند و سیستم جالبی هم هست .
کلی هم دردسر خود صاحب کار کم شده و فقط فلافل را سرخ می کنه و می زاره لا نون و دردسر پیچیدنش هم می افته دست مشتری . همیشه هم دورو برش شلوغه و باعث جذب مشتری اینطوری باشه خوبه ، ولی کارهایی که شما تو ذهنتون هست دررابطه با کالباس و وزن کردن و ... نصف روزت را باید با 5 تا مشتری بگذرونی
فست فود باید حرفی برای گفتن داشته باشه. اگر نه مشتری یکبار بیشتر خرید نمیکنه.
روبرو مترو ولی عصر یک ساندویچی بود فکر کنم یک یا دو ساله کارشو شروع کرده به اسم هات داگ خوران ولی عصر. یک ساندویچ هات داگ گنده و خوشمزه ای بهت میده که هیچ جا نخوردی گرون هم میده 5-6 تومن ولی این قدر خوشمزه و تپله که ارزششو داره.
الان 2-3 ماهی هست شعبه دومشو زده.
سلام
1ماه پیش سرعین بودیم ورودی یک پاساژ چند نفر همین ایده ی شما رو اجرا میکردن اما احتمالا هزینه جا و مکان خاصی نداشتن یا اندک بوده و براشون صرف داشته متاسفانه شام خورده بودیم و نرفتم از نزدیک ببینم اما 2خانم و 1 آقا چند ظرف حاوی مواد مختلف رو داخل ظرفهایی رو میز گذاشته بودن و پشت میز پول جارو میکردنSmile
موفق باشید
راستی یک نکته خیلی مهم در این طرح هست که کسی بهش اشاره نکرد ( طرح سلف سرویس ):
هزینه کارگر. در این طرح یک قسمت از کارهای کارگر ساندویچی رو خود مشتری انجام میده.
یک بحث مهم در فست فود منابع انسانی هستند یعنی کسانی که برای ما کار می کنند. خوب هرچی این نیروها کمتر و کارها مکانیزه تر شوند بهتر هستش. یکی از راه حل های کاهش نیاز به نیروی انسانی استفاده از خود مشتری مانند همین سلف سرویس هست.
عرض سلام احترام دارم خدمت تمامی دوستان پر تلاش و خوش ذوقم در این انجمن که بدون هیچ منتی دانسته ها و تجر بیات گران بها و مفیدشان را در اختیار همه قرار میدهند از دوستان کسی در مورد دستگاه پخت وپز(پیتزا پیکو) اطلاعاتی در مورد قیمت مارک مناسب و مقدار در امد تقریبی این دستگاه دارن خوشحال میشم از تجربیات مفیدشون استفاده کنم با تشکر از همه عزیزان10_004
این روش فکر خوبی هست
البته اونکه قرعه کشی کنید و اینها کمکی که نمی کنه هیچ بلکه باعث شلوغی و نشستن بیش از هد مشتری ها هم میشه
مطمئنا شما هم فضای ازادتون محدوده
یک روش که میتونید کار کنید اینه که نون و همه چیز رو بزارید مشتری هر چی که می خواد برداره آخرش برای بکشید و به نسبت وزن بهش قیمت بدین
بستنی فروشی توچال این کار رو می کنه همه چیز رو گذاشته به نسبت چیزایی که بر میداری وزن میکنه و فاکتور میده
مزخرف
سلام معذرت میخام ولی شما متوجه نیستید حساب کتاباتون همش غلطه طرف میاد سلف سرویس شما نون باگتو میگیره حداقل ۵ دقیقه رو نون کار میکنه ته هاشو باز میکنه خمیر توشو انقدر درمیاره تا نون مثل لواش بشه بعد شروع میکنه فقط و فقط فلافل چیدن قشنگ ۱۵ تا حداقل جامیده بغیر از فلافلم چیزی میل نپاره بعد شما میگید بدون خیارشور و کاهو و.... که مزه نمیده.......طرف همونو میبره خونه انقدر کاهو و گوجه تو خونه دارن که .......از همون فلافلا ۵ تا ساندویچ درست میکنن یه خانواده ۵ نفره سیر میشن و صاحب سلف سرویس بدبخت میشه حالا این فلافله من خودم کارم اینه فلافل برای مغازه دار دونه ای ۱۳۰ تک تومن
میفته وای وااااای بحال اون موقع که بخای سوسیس و کالباس و..... رو سلف سرویس بکنی
مت توی خیابونی زندگی میکنیم که پر از رستوران و فست فودی های شیک و مجلل هست اما چند ماهی هست که یه ساندویجی باز شده و مردم مثل اون زمانی که قند و شکر میدادند صف میکشند من خودم یکبار خریدم مشتری دائم شدم با شش هزار یک ساندویج بزرگ میده توی همه ساندویج ها ژامبون قارچ وپنیر اضافه میریزه واقعا یک دونش برای دو نفر کافیه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع