سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: در مورد درست کردن خیار شور اطلاعاتی میخوام
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
بچه ها کسی میدونه خیارشور بازارش چطوره؟
چه جوری درست میشه؟
خیارشو از کجا تهیه باید کرد؟
سودش چطوره؟
خیار ریز قلمی : 2 کیلو
برگ کرفس: 200 گرم
شوید : 200 گرم
تلخون: یک کیلو
سنگ نمک: به میزان لازم ( اگه ازنمک معمولی استفاده میکنید خیار ها نرم میشه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیار شور شما خیلی خوب خواهد شد )
سیر: 4 حبه بزرگ
فلفل سبز تند: 4 عدد
زاج سفید: یک تکه کوچیک اندازه نخود


طرز تهیه
سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند و بعد خیار شورها رو آب میکشند اما مامان من از همون اولش می شوره.
آب و نمک رو بزارید بجوشه ( تقریبا به ازا هر15 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میره ) در انتها زاج سفید رو هم بندازید توش و وقتی حل شد از رو گازبدارید.
خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید ، آب و نمک رو بریزید روی مواد تا جائی که ظرف پربشه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید تا جابیفته بستگی به دمای هوا زمان لازم برای عمل اومدن خیار شور متفاوته هرچه هوا گرمتر بشه زمان هم کمتر میشه

نکته بسیار مهم : دمای آب و نمکی که روی خیار شور می ریزید خیلی مهمه ، این آب باید گرم باشه نه داغ نه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رو توش می زنید نسوزه!

نکته خوشمزه: اگه لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم بریزید میتونید همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه
(03-13-2013 09:22 PM)abnilboy نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
بچه ها کسی میدونه خیارشور بازارش چطوره؟
چه جوری درست میشه؟
خیارشو از کجا تهیه باید کرد؟
سودش چطوره؟

سلام اینجا رو ببینید پست 9 به طور کامل جوابتون رو پیدا می کنید. در ضمن من خودم با این فرمول درست کردم عالی شد .جا داره همینجا از آقای نصرتی بابت به اشتراک گذاشتن دانسته هاشون تشکر ویژه بکنم.
دقیقا اسمش روشه خیار - شور Yosef.gif

یعنی خیار و نمک . اون چیزایی که پست دومه ما هم خونگی که درست میکنیم همینه . ولی برا پخش اگر میخواید هیچکدوم چیزای اضافی رو نمیریزن. همون خیارو نمک میزنن والسلامYosef.gif
بعد چند وقت با ديدن پست شما كمي خنديدم
وقتي پست شمارو ديدم ياد دوتا لطيفه افتادم كه ميگن حيف نون رفت فروشگاه.گفت خيار شور داريد.فروشنده گفت بله.حيف نون گفت بي زحمت اين دوتارو هم بشور
يا طريقه ساختش اينكه در زمين كشت خيار نمك بپاشيد.

اما جداي اين موارد سركار خانوم صدفي و جناب سجاد روش ساخت رو گفتند.

يك موردي كه در ساخت خيارشور وجود دارد البته حال شايد در روش ساخت هست يا اسم ديگري روي ان وجود دارد ميگن بايد ريختنش به دست بياد

يعني بطور مثال من اگر خيارشور رو ميريزم خيار شور خيلي خوبي درمياد ولي شما اگر بريزي خراب ميشه.
در هر صورت براي ساختش اول در اندازه كم ازمايش كنيد سپس در اندازه بيشتر انجام بديد تا ضرر كمتري داشته باشيد.

معمولا در ساختش مواد هاي مختلفي مثل سبزي-سير-فلفل ووو استفاده ميشه اما هركدام روش خاص خودش رو داره كه مزه هاي خاصي رو هم به وجود مياده

براي فروشش شما نياز داري بدوني برا كجا هست و برا چي-معمولا از خيارهاي قلمي استفاده ميشه اما اگر كنسورش رو خريداري كرده باشيد از خيار هاي خيلي قلمي تر استفاده شده


الان قيمت خيار حدود 2000 تومان از فروشگاه هست كه از ميدان فكر ميكنم كمتر هم باشد و قيمت خيارشور هم حدود 4000 تومان

البته با وجود بودن محصولات حلبي خيارشور كه برند هم هستند بايد مشتريان خودتان رو پيدا كنيد تا بتونيد حرفي براي گفتن داشته باشيد.

موفق باشيد
پیش ما خیار شور باکیفیت و به اصطلاح سرکه ای دو هزار تومان.
البته خیار شور چهار هزار تومنی هم هست ولی همون کیفیته و در اصل همون کیفیت عالیه. یعنی هر دو عالین ولی قیمت ها متفاوت.
شما کجایین؟
اهواز-تعجب داره؟4yajuyo
(03-14-2013 07:24 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]اهواز-تعجب داره؟4yajuyo

مخلص همه جنوبی ها10_004پرسیدم تا بدونم.
در خدمتتم دادش.ما بیشتر
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع