سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب و کار آنلاین
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
ما هم یه چند وقتی فعالیتمون را توی فضای وب شروع کردیم. البته خودم یه دفتر خدمات کامپیوتری و ابنترنتی دارم. اما حدود یه سالی میشد که توی سایت http://www.parscoders.comعضو بودم. اما کار پیشنهاد می دادم کسی قبول نمی کرد. تا اینکه یواش یواش 2 3 تا کار انجام دادم یه مقدار سابقه و امتیازم بیشتر شد و تو بعضی از پروژه ها برنده میشم. البته اگه کسی تخصص داشته باشه می تونه برنده بشه.
من بیشتر در زمینه ترجمه و تهیه مقاله و برنامه نویسی فعالیت می کنم.
بیش از 90 درصد مناقصه هایی که برنده شدم در رابطه با ترجمه بود (البته بیشتر در زمینه کامپیوتر و IT ). چندتایی هم مقاله و برنامه های کوچیک. من پروفایل در اون سایت اینه:
http://www.parscoders.com/coder11891.html
رزومه کارهایی که هرکس انجام داده را نشون میده.
می خواستم بدونم اگه کسی کار ترجمه و برنامه نویسی و . . . داره من در خدمتم
خیلی دوست دارم نظرتون را بگید و اینکه چگونه باید کارمو گسترش بدم
خوشحال میشم با دوستان تو این سایت همکاری کنم.
شماره همراه من اینه: 09375606374 اسماعیلی
سلام کسی یه همچین سایتی در مورد عمران سراغ نداره مثلا توش آنالیز و تعدیل و ازبیلت و ... اینا باشه ؟
مرسی
(03-12-2013 07:09 PM)itclink نوشته شده توسط: [ -> ]سلام کسی یه همچین سایتی در مورد عمران سراغ نداره مثلا توش آنالیز و تعدیل و ازبیلت و ... اینا باشه ؟
مرسی

این سایتی که من گفتم اختصاص به رشته خاص نداره هر پروژه ای را توش به مناقصه میذارن کافیه به عنوان مجری یا خریدار ثبت نام کنی.
البته سایت پونیشا هم هست:
Ponisha.ir
سلام
انگار کسی دوست نداره به ما کنه.
فکر میکردم دوستان در اینجا ما را راهنمایی می کنند.[/b][/size]
(03-15-2013 08:26 PM)valiollah نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
انگار کسی دوست نداره به ما کنه.
فکر میکردم دوستان در اینجا ما را راهنمایی می کنند.[/b][/size]
لطفا صبور باشید، برای چیدن میوه، فقط کاشتن درخت کافی نیست، باید ازش مواظبت کنی و صبر داشته باشی .
با سلام
بنده یه وب سایتی در مورد مشاوره بازاریابی اینترنتی راه اندازی کردم که میخوام به دو زبان فارسی و انگلیسی فعال باشه که تو انگلیسی مشکل دارم
کارهایی رو هم که بنده میتونم براتون انجام بدم خدمات پنل اس ام اس ،هاست لینوکس ، طراحی وب سایت و سئو میباشد به امید همکاری
با تشکر کشاورز
لینک مرجع