05-28-2013, 07:50 PM
(11-12-2011 12:01 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]کاش مهدی جان جلسه دیشب حضور داشتید.
خیلی بحث شد.
شاید به زودی دوستان انجمن چند نمونه تولید هم داشته باشند.
جلسه ؟؟؟!!!
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ مرسی
(11-12-2011 12:01 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]کاش مهدی جان جلسه دیشب حضور داشتید.
خیلی بحث شد.
شاید به زودی دوستان انجمن چند نمونه تولید هم داشته باشند.
(12-05-2011 06:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ](12-04-2011 05:02 PM)ehsan_mech نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر خوبان
بهترین شیرینی فروشی های شهرمون(قزوین) از اقوام نزدیک من هستن. اگه کمکی از دستم بر میومد بگید
بچه های قزوین کم کم دارن انجمن رو تسخیر می کنن.
آقا هوشنگ ،آقا نوید،آقا مصطفی،آقا شهرام،آقا احسان
از این به بعد باید سرمایه گذاری هارو رو قزوین انجام بدیم.
(09-04-2011 11:11 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان کسی می داند "کیک فنجانی" چیست؟
و اصلا می دانید این کیک در آمریکا در دوره بحران مالی دو خانم را میلیاردر کرد؟
ما هنوز هزاران ایده داریم که بومی نشده و یا به غلط بومی شده است!
حالا فکر کنیم درباره ایده هایی که هنوز به ذهن کسی نرسیده است!!
ماجرای دو دوست صمیمی و همکار به نام های هدر و لوری است که در راه هیجانانگیز و گهگاه مضحکی قدم میگذارند تا یک امپراتوری تولید کیکهای فنجانی را به راه بیندازند. با اینکه کار و تجارت هرگز آسان نیست، هدر و لوری نشان می دهند که حوادثی که برایشان پیش میآید میتواند جالب و سرگرم کننده باشد.
دوستان این ایده در ایران بسیار جای کار دارد.جدی بگیرید.
(07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون
(07-06-2013 11:19 AM)somayeee نوشته شده توسط: [ -> ](07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون
سلام
من از این کیک فنجونی ها برای تولد برادرم درست کرده بودم.
خوشمزست
بدون فر: مواد رو مخلوط و در فنجانها ریختم و درون قابلمه ای که توش آب بود گذاشتم و روی شعله تا بپزه
قنادی ها تولید می کنن. من تو پونک دیدم که هست و هر یکیشو تقریبا هزار تومن می دادن بهمن 91 (برحسب وزن، تقریبا یکی هزار میشه) البته نا با تزیین خامه ای روش.
(07-07-2013 02:13 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ](07-06-2013 11:19 AM)somayeee نوشته شده توسط: [ -> ](07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون
سلام
من از این کیک فنجونی ها برای تولد برادرم درست کرده بودم.
خوشمزست
بدون فر: مواد رو مخلوط و در فنجانها ریختم و درون قابلمه ای که توش آب بود گذاشتم و روی شعله تا بپزه
قنادی ها تولید می کنن. من تو پونک دیدم که هست و هر یکیشو تقریبا هزار تومن می دادن بهمن 91 (برحسب وزن، تقریبا یکی هزار میشه) البته نا با تزیین خامه ای روش.
سلام و ممنون
چطوری بدونفر پختید؟!!!!
یعنی اگه تزئین کنیمبنظرتون ازمون میخرن؟
چقدر ماندگاری داره؟
از دوستان عزیز کسی اطلاعات بیشتری نداره تو این زمینه کمک کنه؟
وسایلی که نیاز داره؟
هزینه هاش.؟
زیان هایی که داره؟
بازاریابی و فروش؟
عزیزانی که قنادی آشنا دارن یا کار کردن نظراتشون رو بفرمایند
من منتظر نظرات و ایده هاتون در این باره هستم
شاید خدا خواست این کارو شروع کردیم