سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده های خوراکی!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(11-12-2011 12:01 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]کاش مهدی جان جلسه دیشب حضور داشتید.
خیلی بحث شد.
شاید به زودی دوستان انجمن چند نمونه تولید هم داشته باشند.

جلسه ؟؟؟!!!
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ مرسی
خيلي باحالهSmile
سايت ايراني هم هست كه آموزش بده؟
البته بسته بندي قشنگ هم ميخواد.
سلام
آدرس انجمن شما کجاست؟ میشه من هم بیام؟
(12-05-2011 06:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-04-2011 05:02 PM)ehsan_mech نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر خوبان

بهترین شیرینی فروشی های شهرمون(قزوین) از اقوام نزدیک من هستن. اگه کمکی از دستم بر میومد بگید


بچه های قزوین کم کم دارن انجمن رو تسخیر می کنن.

آقا هوشنگ ،آقا نوید،آقا مصطفی،آقا شهرام،آقا احسان

از این به بعد باید سرمایه گذاری هارو رو قزوین انجام بدیم.Big GrinBig GrinBig Grin


سلام مهدی جان

کاری از دست ما بر میاد در خدمتیم .

این یک نمونه شیرینی قزوین بنام : نان چایی .

حسنی که این شیرینی نسبت به سایر شیرینیهای قزوین داره اینکه همه فصل میشه استفاده کرد . یعنی هم برای صبحانه - مهمانیها و عصرانه مردم از این شیرینی استفاده می کنند .

[تصویر: 15102160679481863781_thumb.jpg]

Blush
(09-04-2011 11:11 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان کسی می داند "کیک فنجانی" چیست؟
و اصلا می دانید این کیک در آمریکا در دوره بحران مالی دو خانم را میلیاردر کرد؟
ما هنوز هزاران ایده داریم که بومی نشده و یا به غلط بومی شده است!
حالا فکر کنیم درباره ایده هایی که هنوز به ذهن کسی نرسیده است!!

[تصویر: cupcakes21.jpg]

ماجرای دو دوست صمیمی و همکار به نام های هدر و لوری است که در راه هیجان‌انگیز و گهگاه مضحکی قدم می‌گذارند تا یک امپراتوری تولید کیک‌های فنجانی را به راه بیندازند. با اینکه کار و تجارت هرگز آسان نیست، هدر و لوری نشان می دهند که حوادثی که برایشان پیش می‌آید میتواند جالب و سرگرم کننده باشد.

دوستان این ایده در ایران بسیار جای کار دارد.جدی بگیرید.

سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون
(07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون

سلام
من از این کیک فنجونی ها برای تولد برادرم درست کرده بودم.
خوشمزست
بدون فر: مواد رو مخلوط و در فنجانها ریختم و درون قابلمه ای که توش آب بود گذاشتم و روی شعله تا بپزه
قنادی ها تولید می کنن. من تو پونک دیدم که هست و هر یکیشو تقریبا هزار تومن می دادن بهمن 91 (برحسب وزن، تقریبا یکی هزار میشه) البته نا با تزیین خامه ای روش.
سلام
اينجارو بخون كمكت ميكنهSmile
http://www.cupcakeroyale.com/
(07-06-2013 11:19 AM)somayeee نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون

سلام
من از این کیک فنجونی ها برای تولد برادرم درست کرده بودم.
خوشمزست
بدون فر: مواد رو مخلوط و در فنجانها ریختم و درون قابلمه ای که توش آب بود گذاشتم و روی شعله تا بپزه
قنادی ها تولید می کنن. من تو پونک دیدم که هست و هر یکیشو تقریبا هزار تومن می دادن بهمن 91 (برحسب وزن، تقریبا یکی هزار میشه) البته نا با تزیین خامه ای روش.

سلام و ممنون
چطوری بدونفر پختید؟!!!!
یعنی اگه تزئین کنیمبنظرتون ازمون میخرن؟
چقدر ماندگاری داره؟


از دوستان عزیز کسی اطلاعات بیشتری نداره تو این زمینه کمک کنه؟
وسایلی که نیاز داره؟
هزینه هاش.؟
زیان هایی که داره؟
بازاریابی و فروش؟
عزیزانی که قنادی آشنا دارن یا کار کردن نظراتشون رو بفرمایند

من منتظر نظرات و ایده هاتون در این باره هستم
شاید خدا خواست این کارو شروع کردیم12_002
(07-07-2013 02:13 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-06-2013 11:19 AM)somayeee نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-06-2013 12:42 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام این ایده نظرمو جلب کرد
اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مدت ماندگاریش چقدره؟
لوازم مورد نیازش چه چیزایی هست؟
چه مجوزهایی میخواد؟
آیا قنادی ها و کافی شاپ ها ازمون میخرن؟چرا خودشون پخت نکنن؟
بنظرتون دیگه به چه کسایی میشه فروخت؟
یه نمای کلی از سود و زیانش بهم بدین بی زحمت!
ممنون ازتون

سلام
من از این کیک فنجونی ها برای تولد برادرم درست کرده بودم.
خوشمزست
بدون فر: مواد رو مخلوط و در فنجانها ریختم و درون قابلمه ای که توش آب بود گذاشتم و روی شعله تا بپزه
قنادی ها تولید می کنن. من تو پونک دیدم که هست و هر یکیشو تقریبا هزار تومن می دادن بهمن 91 (برحسب وزن، تقریبا یکی هزار میشه) البته نا با تزیین خامه ای روش.

سلام و ممنون
چطوری بدونفر پختید؟!!!!
یعنی اگه تزئین کنیمبنظرتون ازمون میخرن؟
چقدر ماندگاری داره؟


از دوستان عزیز کسی اطلاعات بیشتری نداره تو این زمینه کمک کنه؟
وسایلی که نیاز داره؟
هزینه هاش.؟
زیان هایی که داره؟
بازاریابی و فروش؟
عزیزانی که قنادی آشنا دارن یا کار کردن نظراتشون رو بفرمایند

من منتظر نظرات و ایده هاتون در این باره هستم
شاید خدا خواست این کارو شروع کردیم12_002

طرز تهیه شو براتون می نویسم. یبار خودتون مواد رو تهیه کنید بپزید و هزینه هارو محاسبه کنید. و سودش رو

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر:
مواد لازم:
آرد: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
شیر: 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد الک شده، شکر، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده، تخم مرغ را اضافه و با چنگال هم میزنیم. شیر و روغن را اضافه می کنیم و مدتی هم میزنیم. انقد که مواد یکدست شود.
فنجانهارا چرب می کنیم. درون قابلمه آب سرد می ریزیم ارتفاع اب باید تا نسف فنجان باشد.
مواد را در فنجانها ریخته (مواد تقریبا یک سوم فنجان باشد چون پف می کند و اگه زیاد بریزید سرریز میشه درون اب قابلمه)
فنجانهارا درون قابلمه چیده و روی شعله ملایم می گذاریم. بعد که آب جوشید دم کنی می گذاریم (دم کنی مثل دم کنی برنج که بخار بیرون نیاد و دم بکشه باشه) و شعله را کم می کنیم. 15 دقیقه در این حالت می ماند سپس شعله را خاموش کرده و 10 دقیقه صبر می کنیم. سپس با کارد دور فنجان کشیده کیک رو از لبه فنجان جدا می کنیم فنجان را برگردانه یک ضربه به ته ان می زنیم. کیک به راحتی جدا می شود.
بعد اگه خواستید تزیینش می کنید.
برای درست کردن و مصرف خونگی خیلی خوبه. ولی برای فروش باید بررسی کنید. شاید بتونید از خونه درست کردنشو شروع کنید و نمونه ببرید برای قنادی ها و کافی شاپ و ...
بعد اگه دیدید استقبال خوبه و میصرفه مکان و تجهیزات لازم رو تهیه کنید.
سلام

بدون شرح !

[تصویر: 1376656454481.jpg]
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع