سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
در تکمیل سخنان دوستان، اگر کسی تمایل داشت ریز درآمد ها و هزینه هایش را یادداشت کند می تواند از نرم افزار Excel در پکیج Microsoft Office استفاده کند. دو ستون درست کند و هر تب را اختصاص ب یک ماه بدهد. در پایین هر ستون هم یک جمع کل بگذارد و فرمول جمع تمام جدول ها را بدهد. به این ترتیب شما با وارد کردن هر مقدار هزینه روزانه جمع کل اتومات انجام می شود و یک جور یادداشت کردن نیمه اتوماتیک خواهید داشت ک این فایل را می توانید با فلش همراه خود داشته باشید و در مکان های مختلف آپدیت کنید.

پ.ن: البته سایت ها و نرم افزار های زیادی برای نظارت بر دخل و خرج وجود دارند. سایت هایی ک ب صورت آنلاین این خدمت را ب شما ارایه می کنند و بومی هم هستند وجود دارد. از سوی دیگر برنامه هایی هم برای گوشی های هوشمند و حتی غیر هوشمند تولید شده تا بتوانید در هرمکان وهر زمانی دخل و خرج خود را کنترل کنید.

پ.ن۲: مهمترین نکته در این کار ممارست است. اگر وسط کار بیخیال همه چی شوید آنوقت نوشتن و ننوشتن تفاوتی ندارد. تلاش کنید و ممارست داشته باشید.
من و همسرم از اولین روز ازدواجمون هزینه های روزانه مون رو مینویسیم، آخر ماه جمع میزنیم با ماه قبل مقایسه میکنیم که چقدر کم یا زیاد شده و علت امر چی بوده !!!!!!!! و ایشالا امسال از شهریور هر ماه رو نسبت به ماه سال گذشته ش هم مقایسه میکنیم . کلاً نوشتن مخارج روزانه تاثیر خیلی زیادی در دخل و خرج ها داره . چون هر دو شاغل هستیم قبل از گرفتن حقوق ها مون برنامه ریزی میکنیم خرج های اساسی مثل قسط و اجاره خونه و خورد و خوراک و پس انداز رو کنار میذاریم بقیه ته مانده حساب هر چی بود میذاریم برا مواقع اضطراری . تا حالا که سعی کردیم هم پس انداز داشته باشیم هم قسط و اجاره بدیم هم به خورد و خوراک و پوشاک مون رسیدیم . برنامه ریزی خیلی تاثیر داره .
(03-12-2013 01:21 AM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ][quote='مهتاب خانم' pid='78402' dateline='1363033735']
من به شخصه توی خریدم خیلی حساس هستم همیشه بیشتر از نیاز اون ماه خرید میکنم و یه جورایی پس انداز میکنم تو خرید
چون اگه مثلا الان برنج باشه کیلویی5000تومن ماه بعد میشه کیلویی7000 تومن و این باعث میشه من بجای این که ماه بعد برای هر کیلو مثلا2000تومن زیاد تر بدم این کیلویی2000ها را جمع کنم دفعه بعد بخرم. برای مثال همین الان من توی خونه نزدیک 200کیلو برنج درجه 1 شمالی دارم که کیلویی3500خریده بودم ولی الان اگه میخواستم بخرم باید کیلویی8 یا 9هزار میخریدم.... برنج فقط یه نمونه است .... کلا این مدل خرید من توی اجناسی که میشه نگهداری کرد به کم کردن هزینه هام در ماههای بعد خیلی کمک کرده

[/quote
یعنی احتکار میکنید احتکار حرامه همین کارای بعضی از ما مردمه که برنج میشه 8 الی 9 هزار تومن.
حد اقل 50درصد گرونی مال همین احتکار کردناست.
در صورتی حرام است که بخواد همون 200 کیلو را به قیمت 7000 یا 8000 هزار تومان بفروشه نه اینکه انبار کنه
من جواب این صحبت شما رو میدونم ولی به بحث و بررسی در این مورد در انجمن نخواهم پرداخت.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع