سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: عضویت در vip
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
vip چیست؟
بخشی از انجمن که در مورد مسائل حساس کاری و شغلی مطلب دارد . بعضی از ایده ها را نمی توان در انجمن نوشت واجبارا در این بخش قرار میگیرد . vip اعضای فعال و دلسوز انجمن هستند که به راحتی می توانند مطالب آنرا مطالعه کرده و یا مطلب بنویسند.برای عضویت در این بخش لطفا به ادمین عزیز سایت پیام خصوصی ارسال نمائید. موفقتر باشید.
امروز خیلی کار داشتم ولی وقتی این عزیزان را حاضر در انجمن دیدم از رفتن بیرون پشیمان شدم. همسرم گفت : اگر بیرون نمی روی چرا لباس پوشیدی؟
لبخندی زدم که برای خودم دنیائی ارزش داشت.
Google، Yahoo!، Yahoo، 3ObHaN، alireza_dba، ARASH66، atreeeshgh، bardiat1351، dara، hamed65، jahanagahi، madar، Masoud، mitbabol، mohammad.kh، mosafer bedar، softasofta، TVM، YashaR1989، سخنگوی دولت، مصطفي، کامیار کاظمی
امیدوارم دوستانی که vip نیستند سریعتر اقدام نمایند. موفقتر باشید و سر فراز.

گوگل و یاهو هم امروز مهمان ما هستند.Smile
پیرو صحبت های جناب قربانیان عرض میکنم که کلا بخش VIP به امید خدا از اول مهر تغییر کرده و خود بخشی جدا می شود و به سمتی که باید پیش برویم میرویم و فکر میکنم که دوستان متوجه خواهند شد که تعلل من برای به راه انداختن کارهای عملی و صندوق انجمن چه بوده است!!
امیدوارم روزی باشد که تمام عزیزان عضو vip شوند.و از امکانات بیشتر انجمن استفاده کنند.آنموقع بهترین و بیشترین امکانات را داریم. ماهیانه مبلغ زیادی را بابت مطبوعات هزینه میکنیم و فقط چند مطلب کوتاه مورد استفاده ما است ولی تمام مطالب این انجمن پر از ایده و انرژِ ی مثبت است.
به امید آنروز
(09-04-2011 11:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]امیدوارم روزی باشد که تمام عزیزان عضو vip شوند.و از امکانات بیشتر انجمن استفاده کنند.آنموقع بهترین و بیشترین امکانات را داریم. ماهیانه مبلغ زیادی را بابت مطبوعات هزینه میکنیم و فقط چند مطلب کوتاه مورد استفاده ما است ولی تمام مطالب این انجمن پر از ایده و انرژِ ی مثبت است.
به امید آنروز

سلام خسته نباشید در این بخش چه چیزهای آموزش می دهند ؟
(08-13-2012 07:13 AM)soltan_sal نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-04-2011 11:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]امیدوارم روزی باشد که تمام عزیزان عضو vip شوند.و از امکانات بیشتر انجمن استفاده کنند.آنموقع بهترین و بیشترین امکانات را داریم. ماهیانه مبلغ زیادی را بابت مطبوعات هزینه میکنیم و فقط چند مطلب کوتاه مورد استفاده ما است ولی تمام مطالب این انجمن پر از ایده و انرژِ ی مثبت است.
به امید آنروز

سلام خسته نباشید در این بخش چه چیزهای آموزش می دهند ؟

سلام
برخی اموزش های راه اندازی مشاغل و راهنمایی هایی در این زمینه، تحلیل ها، ایده ها، طرح توجیهی و آموزش برخی مشاغل
سلام

لطفا شرایط عضویت در این گروه رو بفرمائید.
(08-13-2012 11:55 AM)r_ghn نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

لطفا شرایط عضویت در این گروه رو بفرمائید.

سلام
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=176
لینک مرجع