سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: احتیاج به همفکری دارم ( راه اندازی کار جدید )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
ممنون مهیار جان
خیلی عالی بود دادا
حتما مزاحمت میشم
بعد از کافه نادری ، چهارراه اسلامبول ، فکر کنم بعد از بانک ملت بود ، یه بنده خدایی رو میشناسم که کارش پخش عمده قهوه هست، فکر کنم خوبه
در مورد چیزی که میخوام برای مشتری پذیرایی بشه ، هر چی که مورد نیاز باشه رو قصد دارم فراهم کنم
از نوشیدنی های گرم و سرد گرفته
تا بستنی و انواع دسر

البته با صحبت های مهتاب خانم ، فعلا بحث مجوز مهم تر هست، باید دنبال فرد نفوذی بگردم که انشالله پیدا بشه! Yosef.gif
محمد جان اگر خودت نمی توانی حضور پیدا کنی بنظرم باید این حرکت را انجام ندهید.انشالله دلایلش را در اصفهان عرض میکنم.
من پیشنهاد میکنم با اقا مهیار حتما یک قرارداد کاری ببند و حتما از مشاوره باهاش استفاده کن ،واقعا استاد کافه داریه.
آقا محمد اون خانوم با من بودند و ما تا همین چند روز پیش دنبال گرفتن بودیم و حتی جایی را پیدا کردیم که بسیار مناسب بود و حاضر بود با شرایط عالی با ما کار کنه اما ...
اینا سکرته بعدا به خودت می گم Smile
این قضیه سکرت بازی هم کم کم داره باب میشه تو این سایت!
نمیدونم مسببش کدوم...
لا اله الا الله
نمیذارن دهن آدم بسته بمونه...!
Yosef.gif
درود بر محمد عزیز

اتفاقا منم تو فکرش بودم ولی بنا به دلایل شخصی فعلا بیخیالش شدم

حتما از نیرویی استفاده کن که تو این کار مهارت و تبحر کافی داشته باشه

محمدجان مکانش خیلی خیلی مهمه اینو حتما از همه جهات در نظر داشته باش

اتفاقا من معتقدم کار پرسودی هست ولی با برنامه ریزی درست و مدیریت صحیح
(03-11-2013 03:32 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار ممنون از راهنمایی دوستان

خانم پرواز، حتما به کمکتون احتیاج پیدا میکنم و مزاحمتون میشم
در مورد مکان کافی شاپ یا ممکنه همین جا اصفهان باشه ، یا ممکنه تهران راه اندازی کنم
چون احتمال داره بعد از عید تهران ساکن بشم
و بعد از عید مشخص میشه که اینجا باشه یا تهران
اگر اصفهان بخوام مکان رو در نظر بگیرم که خیابان نظر میشه
اگر تهران باشه که ممکنه خیابان ولی عصر باشه
در مورد مکانی که تهران دارم با آقای کاظمی قبلا صحبت کرده بودم، فکر کنم مناسب باشه اونجا!
در مورد اون ایده هایی که فرمودید، انشالله مزاحمتون میشم

نهههه. کاش همین اصفهان بمونید. دلم خوش شد یه آشنا تو کار کافی شاپ داشته باشیم.
امیدوارم هر جا اینکار رو راه اندازی کردین موفق باشین.
راستی فکر کنید ببینید یه ایده ی جدید... یه کافی شاپ که منحصرا برا یه گروه خاص باشه به ذهنتون نمیرسه؟ مثلا چند وقت پیش تلویزیون داشت با چه آب و تابی از کافی شاپ کارون(فکر کنم اسمش این بود) صحبت میکرد که این کافی شاپ جوش مذهبی و با موضوع دفاع مقدس بود. عکس رزمنده ها و شهدا رو در و دیوار بود. تو حوض وسطش عکس شهدا ریخته بود. کلا یه فضای اینجوری ساخته بودن. خب در نوع خودش واقعا تازه بود و اتفاقا خیلی هم شلوغ بود.
mohammadshamosi دادا چه مقدار سرمایه داری
تا حدودی مشکل سرمایه رو ندارم
البته بعد از عید
(03-11-2013 05:53 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]
من برای اسمش می تونم پیشنهاد بدم؟ Yosef.gif

کافه گپ میلیاردر ها یا کافه میلیاردر Yosef.gif
کافه برتر هم خوبه12_00212_002
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع