سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نیاز به راهنمایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من تولید ترشی 8 میوه دارم اما بازارش را ندارم ونیاز به شریک دارم که هم بازاریبی کند هم دنبال لبیل ان باشیم با تشکردهکده جهانی زنان جهان گردون در ضمن تولید عرقیجات گیاهی دارم نیاز بهبازاریاب دارم تا پخش کند البته پورسانت عالی میدم تولید عسل صد در صد طبیعی دارم باز برای عرضه ومشتری نیاز بازاریاب دارم پورسانت عالیمیدم در ضمن عزیزانیکه میخواهند چند فر باهم یک دل و یک زبان باشند جوانی سراغ دارم مهندس ساخت ساز است نیاز به مشارکت چند جوان خوب برای سرمایگذاری روی پروژه های ویلا سازی خود دارد وهمچنین برای پیش فروش ویلا مشتری معرفی کند متری 100 تومان بهش میده اگر کسی خواست حتما با این شماره تماس بگیرد09335889054 مهندس مرتضی
سلام عزیزان ایا کسی را میشناسید که دفتری داشته باشد ویک سایت قوی ما بتوانیم عضو گیری کنیم در باره دهکده زنان 15 هزار زن باید عضو این دهکده شوند تا ما بتوانیم پروژه خودمان را شروع کنیم زنان از نظر سنی مهم نیستند چه سنی باشند بعد از ثبت نام ما یک فراخوان میزاریم واهداف پروژه را برایشان شرح میدهیم هدف 1- سوال من از عزیزان این است چگونه انان را جذب کنیم وبه این فراخوان دعوت نماییم متشکر میشوم اگر نظر وایده خودتان را برام بنویسید با تشکر دهکده جهانی زنان جهان گردون
مشتری معرفی کنید برای پیش فروش ویلا در شمال ایران گیلان درصد میلیونی بگیریددهکده جهانی زنان
ناظم جان در خدمتیم..........
لینک مرجع