سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سایت نیازمندی آری یا نه؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوستان

می خواستم بدونم چم و خم راه اندازی سایت نیازمندی چطوری هست؟
قبلاً از آقای قربانیان تشکر می کنم به خاطر راهنماییهاشون 10_004

این تاپیک رو هم برای بررسی کامل این کسب و کار آنلاین راه انداختم تا دوستان اهل فن نظراتشون رو در مورد بایدها و نباید هاش اعلام کنن تا یه تاپیک جامع برای این کسب و کار اینترنتی باشه.

ممنون و موفق تر باشید 10_004
درود
دوست عزیر به نظرم کار بسیار بسیار سختی هست
چرا؟
چون سایتهای قدیمی مثل ایستگاه و نیاز روز و... هستند که رقابت با آنها وقت و هزینه و انرژی بسیاری می خواد
حتی شما سایت نیاز روز را با ایستگاه مقایسه کن اصلا قابل قیاس نیست با ایستگاه و هر کاری می کند نمی تواند جای ایستگاه را بگیرد
در این کار یا باید طرحی نو در اندازید که جذابیت فراوان داشته باشه در مقایسه با سایتهای قدیمی که طرح نو در انداختن کار سختی هست
یا اینکه باید هزینه بسیاری کنی و سالها وقت بگذاری که آن هم معلوم نیست جواب بدهد
به نظر من شاید بشود روی سایت نیازمندی های تخصصی یا محلی و منطقه ای مانور داد که بهتر جواب بده البته آن هم شاید
با نظر شرکت پارسیان موافقم.راه انداختنش کاری نداره.الان یکی راه انداختم و به زودی به حراجی تبدیلش میکنم.آدرسش هم agribiz.biz هستش.کاملا مشخصه با وردپرس کار کردم و تماما رایگانه اما تا نوآوری نباشه به سود نمیرسه.مثلا طاری استار جدیدا امکان گالری عکس و آپلود فیلم برای آگهی رو فراهم کرده یا یکسری سایت دیگه روبات های کش رونده اگهی و به روز رسانی با لینک رو دارند.شما هم باید نوآوری داشته باشید.البته ایده های خیلی بهتری به غیر از سایت آگهی و حراجی هست.دو راه برای دستیابی بهشون وجود داره:اولیش گشت و گذار در سایتهای خارجی و کپی ایده هاشون هستش و دومی تفکر جهت خلق ایده
جواب نمیده . داشتم دو سال فقط هزینه دامین و هاست دادم . و هیچ سودی برام نداشت . تا سایتهایی مثه نیاز روز و ایستگاه / پیام سرا هستن این کار فایده ای نداره .
(03-07-2013 03:30 PM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ]جواب نمیده . داشتم دو سال فقط هزینه دامین و هاست دادم . و هیچ سودی برام نداشت . تا سایتهایی مثه نیاز روز و ایستگاه / پیام سرا هستن این کار فایده ای نداره .

برای طاری استار و چند تا سایت دیگه که روبات داشتند و ایده های نو، حسابی نون و آب داشت.البته نباید از تبلیغات جذاب طاری استار در بلاگفا گذشت.خیلی هزینه کرد
البته خود ما هم از بس اسم ایستگاه رو این ور و اونور با آدرسش آوردیم باعث شدیم گوگل فکر کنه عجب سایت شاخی گیر آورده و زود به زود ایندکسش کنه.از ماست که بر ماست
راه اندازی سایت نیازمندی به صورت تخصصی جواب مسئله است. مثلا در زمینه ساختمان هزاران هزار کالا و صدها شرکت و هزاران فروشنده وجود داره که می شه روشون مانور داد. البته از سایتهایی مثل ایستگاه یا نیاز روز هم نباید ترسید، الان سایتهای نیازمندی دیگه ای وجود دارند که دیرتر شروع کردند اما تو الکسا از اینا جلوترند. مثل پیام سرا که در رتبه 36 هست. مراجعه کنید به اینجا http://www.alexa.com/siteinfo/payamsara.com، یا نیاز پرداز که با رتبه 79 از ایستگاه که در رتبه 88 هست جلوتره.
برای دیدن برترین سایتها در ایران از دیدگاه الکسا مراجعه کنید به اینجا http://www.alexa.com/topsites/countries/IR
درست می گید فکر می کنم به خاطر تبلیغ بش از حد کاربران برای نامشون هست که معروفن

این طاری استار که می گین یعنی بدون کاربر و توسط روبات از سایت های دیگه آگهی رو ایندکس می کنه؟

ولی به این نمی شه اتکا کرد که تا اینا هستن فایده نداره

الان توی گوگل "آگهی رایگان" رو سرچ کنید ، هیچ کدوم از این سایت هایی که فرمودین توی صفحه اول نیستن
به نظرم این نشون می ده طراحی خوب و بهینه بودن شرط اول هست
اکثر کاربران ایرانی هم توسط جستجو این طور سایت ها رو پیدا می کنن و 99 درصد هم برای پیدا کردن سایت آگهی، "آگهی رایگان" رو سرچ می کنن
دوست عزیز به نظر من هم اره هم نه یعنی برای یکی اره و برای دیگری نه
برای موفقیت در چنین موردی باید به نکات زیر توجه داشتخ باشید
۱. اسم مرطبت با موضوع سایت
۲. استفاده از دامنه تجاری .com
۳.هزینه کردن برای سایت (دوستی دارم چهار میلیون برا سایتش هزینه کرد البته در این موضوع نبود)
۴.صبر از قدیم گفتن گر صب کنی ز قوره بازدیدکننده سایت سازی
هیچ سایتی یه روزه به سود دهی و بازدید بالا نرسیده
۵.توی دیزاین و رابط کاربری سایت باید خیلی پول خرج کنی
۶.توی اوایل سایت باید فقط هدفت جزب مشتری باسه نه درامد تا توی سایت تبلیغات زیادی باشه
۶.اوایل سایت بایت با هزینه کم یا رایگان خدمات بدی تا بازدی بالا تر بره
۷.تبلیغات خیلی مهمه و باید هژینه زیادی براش بشه
۸.بهینه سازی برای موتور های جستجوگر

موفق باشید
ممنون همه چیزهایی که فرمودین از لازماتش هست درسته
نقل قول :فقط: ۲. استفاده از دامنه تجاری .com
چرا؟ یعنی دامنه های ملی خوب ایندکس نمی شه توی گوگل یه مشکل دیگری هست؟

ممنون
دوست عزیز
کار به ایندکسش ندارم دامنه .com دامنه تجاری هست و اصولا هر دامه را بهر کاری ساخته اند
اما از شوخی گذشته توی اینجور کارا کاربرا بیشتر دامنه ,com استفاده میکنند همچنین امروزه سایت هایی که باید دامنه شان . Org یا .net باشه بخوار محبوبیت دامنه .com از این دامنه استفاده میکنند
درسته دامن ملی ارزونتر هست اما گفت که باید هزینه کرد
یعنی بخوام راحت تر بگم دامنه ملی مثل دامنه .tk زیاد محبوبیتی نداره همچنیم یه خوبی دیگش اینه که وقتی کاربر ها میبینند که شما برای دامنه و سایت هزینه میکنید به سایت جور دیگه نگاه میکنند

برای خرید بهتره چند سایت متفاوت رو ببینید و بعد با توجه به قیمت و امکانات خریداری کنید
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع