سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چند ساعتی همنشین شدن با آقا کامیار عزیز
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
وقتی چهره اش را برای اولین بار دیدم همان چهره آرامی بود که در عکس ( آواتارش ) نشان میداد ، نمی دونم که فقط خودم اینگونه ام یا نه همه بچه های انجمن وقتی دوستی از انجمن را میبینند احساس میکنند که چندین و چند سال است که همدیگر را می شناسند ، شاید هم این از خاصیت انجمن باشد ، آدم وقتی در چهره یک فرد صفا و صداقت یکرنگی را ببیند بی اختیار شیفته اش میگردد ، انشاءالله که همه اعضاء انجمن یکرنگ ، صادق ،صمیمیی و فداکار هستند
،آخه ما می خواهیم جمعیتی را بوجود آوریم که بدور از رنگ و ریا باشند ، جمعیتی که از راههای حلال رو پای خود بایستد و ثروتمند گردد ، الته نه فقط ثروت مادی بلکه ثروت فکری و فرهنگی هم ، آخه در عرف زندگی اینها باید به موازات هم در هر انسانی رشد کند ، وقتی انسانی فکر متعالی داشته باشد دیگر ریا نمیکند ، برای رسیدن به مقداری بیشتر از ثروت این دنیا ( که حقش نیست ) اختلاس نمی کند، واضح گویم حق بیت المال را نمی خورد، آره امتیازات عضویت در این انجمن خیلی است و شما که آلآن در حال خواندن این متن هستی ، اگر می دانی که در بعضی از پاتیکها به ریا چیزی گفته ای بهتر است راهت را جدا کنی ( هر چند که اعتقاد دارم ما فردی با این اوصاف در انجمن نداریم ) ، می خواهم مژده ای را هم به دوستان انجمن بدهم ، تدابیری در پیش است که در آینده نه چندان دور اعضا ی انجمن چندین چند برابر گردد و هرچه دوستان مان زیادتر گردد آنوقت ما قویتر و شاید هم قویترین گردیم . بله یکی دو ساعتی را که با جناب کاظمی بودم مثل برق گذشت و بعد خدا حافظی .
ممنون از لطف جناب قاصدی
در روز جلسه هم عرض کردم حضور شما برایم یک افتخار بسیار بسیار با ارزش بود. بازهم ممنون از این بزرگواری شما
صحبت ها و حرف های زیادی زدیم که مانند همیشه، بقول جناب قاصدی گویا چندین سال است که همدیگر را می شناسیم.
جناب قاصدی بزرگوار ایده های خوبی نیز برای رشد بهتر سایت طرح فرمودند که بسیار قابل تامل و بررسی و پیاده سازی است که امنیدواریم بزودی باعث ایجاد یک حرکت و رشد خوبی در معرفی سایت و درآمدزایی شود.
بازهم تشکر از حضور شما
جلسه سری بود حتی منم تو جلسشون راه ندادننننننننن!!! Smile گفته باشم
(03-07-2013 01:06 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]جلسه سری بود حتی منم تو جلسشون راه ندادننننننننن!!! Smile گفته باشم

خب خیالم راحت شد.....Yosef.gif
لینک مرجع