(03-09-2013 05:05 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]من ایام عید شمال هستم. مایلم جهت سرمایه گذاری در طرح های شما از نمونه هایتان بازدید کنم. به خصوص بالشت
ایده خاصی در ذهنم وجود داره. در صورتی که شما بتوانید تولید آن را به عهده بگیرید، فروش آن تضمین شده است.
همین امروز یک نفر آمد و همه بالشتها را برد انشاءالله بزودی بالشت های جدید تولید خواهم کرد.
از همکاری با شما خوشحال می شوم.
خدا یا شکرت!
ثروتمند و موفق باشید.
تو بازار ايران دارند سنگ كف رودخونه رو رنگ مي كنند به خلق الله مي فروشند .. چه برسه كه شما داري زحمت ميكشي و
هنر خودتو به بازار عرضه مي كني .
شما به خودت ايمان داشته باش و با تمام قوا به كارت ادامه بده
مطمئن باش كه اگه كيفيت رو فداي كميت نكني موفق ميشي.
کیفیت
ابتکار
قیمت مناسب
معجزه گر در هر کاری.
(03-09-2013 08:52 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط: [ -> ] (03-09-2013 05:05 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]من ایام عید شمال هستم. مایلم جهت سرمایه گذاری در طرح های شما از نمونه هایتان بازدید کنم. به خصوص بالشت
ایده خاصی در ذهنم وجود داره. در صورتی که شما بتوانید تولید آن را به عهده بگیرید، فروش آن تضمین شده است.
همین امروز یک نفر آمد و همه بالشتها را برد انشاءالله بزودی بالشت های جدید تولید خواهم کرد.
خدا را شکر. تولید خود را زیادتر کنید.موفقیت حتمی است.
(03-10-2013 01:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (03-09-2013 08:52 PM)نی نی عسلی نوشته شده توسط: [ -> ] (03-09-2013 05:05 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]من ایام عید شمال هستم. مایلم جهت سرمایه گذاری در طرح های شما از نمونه هایتان بازدید کنم. به خصوص بالشت
خدا را شکر. تولید خود را زیادتر کنید.موفقیت حتمی است.
سلام
خدا رو صد هزار مرتبه شکر، اصولا من دست به هر کاری بزنم کیمیا میشه
لطفا یک نمونه از طرح های مختلف برای بررسی بنده نگه دارید .
سلام و صبح بخیر خدمت همه عزیزان که با دعاها و تشویق هایشان موجب خرسندی بنده می شوند.
صمیمانه و از ته قلبم از همه شما متشکرم و برای شما آرزوی سلامتی دارم.
باورکنید این چند روز که وارد سایت شدم انرژی بسیار بسیار مثبت و خوبی دریافت کردم که باعث شد با روحیه و امیدواری خارق العاده ای به ادامه کار بپردازم بخصوص محبتی که شما دوستان نسبت به بنده دارید روحیه ام را صدچندان بالا می برد.
خداوندا بخاطر این همه محبت سپاسگزارم
جناب بابایی چشم حتما برای شما یک نمونه کنار می گذارم.
راستی گل سنبل هم پارسال تو گلدون کاشتم (البته باغبان کاشت) احتمالا چند روز مانده به عید می دهم به یک نوجوانی که در فامیل مان هست که بفروشد.
این جوان 2 یا 3 سالی می شد که ترقه می فروخت و سود خوبی گیرش می آمد پارسال ازش خواستم هرگز از این راه کسب درآمد نکند و او دیروز به من گفت که این کار را کنار گذاشته در عوض می خواهد به خرید و فروش بپردازد که خیلی هم به آن علاقه دارد.
و حالا می خواهم چند بالشت و شلوار که تولید می کنم در اختیارش بگذارم تا ببینم این تاجر کوچولو چکار می کند.
ببخشید طولانی شد
مجددا از همه شما متشکرم
الهی صد و بیست سال زنده باشی
آفرین به همتت! برایت آرزوی بهترین ها رادارم.
موفق تر باشی
از همه دوستان که مرا مورد لطف قرار دادند صمیمانه سپاسگزارم.
شما هم موفق و سلامت و پایدار باشید انشاءالله