سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم اما خدا میدونه نتیجه داره یا نه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل هم انجمنی12_002

بالاخره من هم شروع کردم.اولش خواستم یه کارگاه کوچیک قارچ و یا ورمی کمپوست بزنم اما جهاد کشاورزی گفت تشکیل کلاس های آموزشیش رفت تا سال دیگه Confused .مربی جهاد کشاورزی یه نصیحتی بهم کرد و گفت اول بازار فروشش رو پیدا کن و اگه بازار داشت وقت و سرمایه ات رو خرجش کن. تویه فکر شروع تحقیق در مورد بازار ورمی کمپوست و قارچ بودم که با خودم گفتم چرا خودم بازارش رو ایجاد نکنم؟ 10_003
همین ایده به نظر ساده و به قول خیلی ها پوچ باعث شد تا سایت http://www.agribiz.biz رو به کمک یکی از دوستهام راه اندازی کنم(لینک انجمن رو توش ثبت کردم-ناظم جان خیالت راحت Angel ).
دارم سعی میکنم تا با استفاده از قدرت وردپرس و مجموعه افزونه هاش و دانش کم خودم در زمینه طراحی وب(به قول استاد... دانشجوی برق-قدرت رو چه به دست و پنجه نرم کردن با وردپرس 18 ) این سایت رو به یه سایت حراجی تبدیل کنم(فعلا بیشتر شبیه سایتهای تبلیغاتی هستش Undecided ).
البته در کنارش به زودی یه بانک غنی از مقاله های مرتبط راه اندازی میکنم. 10_004
هدف من از طراحی این سایت بیشتر رشد کارگاههای خونگی و پرورش صنعت های کوچیک هستش و منتظر روزی هستم که تلفات صنعت کشاورزی ایران به کمتر از 1% برسه. Blush
با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر شما.
موفقتر باشی.
موفقیت هر عزیزی در انجمن موفقیت تمام عزیزان انجمن است.
انشالله كه نتيجه ميده
تو زمينه ورمي اگه كمكي خواستي در خدمتم
سلام هومان جان
سایت زیبایی است.
یک تجربه، آموزش در این کشور جواب میدهد و خوب هم میتوانید از آن کسب درامد کنید، فقط بر روی نیاز و فضای خالی موجود مانور دهید تا موفقیتتان حتمی شود.
هدف عالی هم دارید.
خدا پشت و پناه شما
سلام امروز که سایتتون رو دیدم خیلی خوشحال شدم از اینکه تو تصمیمتون انقدر مصمم هستید بهتون تبریک می گم منتظر گسترش هرچه بیشتر سایت هستیم
به امید موفقیت روزافزون شما
هدفتان عالیه امیدوارم موفق باشید.
(03-05-2013 03:44 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز و گل هم انجمنی12_002

بالاخره من هم شروع کردم.اولش خواستم یه کارگاه کوچیک قارچ و یا ورمی کمپوست بزنم اما جهاد کشاورزی گفت تشکیل کلاس های آموزشیش رفت تا سال دیگه Confused .مربی جهاد کشاورزی یه نصیحتی بهم کرد و گفت اول بازار فروشش رو پیدا کن و اگه بازار داشت وقت و سرمایه ات رو خرجش کن. تویه فکر شروع تحقیق در مورد بازار ورمی کمپوست و قارچ بودم که با خودم گفتم چرا خودم بازارش رو ایجاد نکنم؟ 10_003
همین ایده به نظر ساده و به قول خیلی ها پوچ باعث شد تا سایت http://www.agribiz.biz رو به کمک یکی از دوستهام راه اندازی کنم(لینک انجمن رو توش ثبت کردم-ناظم جان خیالت راحت Angel ).
دارم سعی میکنم تا با استفاده از قدرت وردپرس و مجموعه افزونه هاش و دانش کم خودم در زمینه طراحی وب(به قول استاد... دانشجوی برق-قدرت رو چه به دست و پنجه نرم کردن با وردپرس 18 ) این سایت رو به یه سایت حراجی تبدیل کنم(فعلا بیشتر شبیه سایتهای تبلیغاتی هستش Undecided ).
البته در کنارش به زودی یه بانک غنی از مقاله های مرتبط راه اندازی میکنم. 10_004
هدف من از طراحی این سایت بیشتر رشد کارگاههای خونگی و پرورش صنعت های کوچیک هستش و منتظر روزی هستم که تلفات صنعت کشاورزی ایران به کمتر از 1% برسه. Blush

تبریک میگگگگگم
تبریک به خاطر انتخاب هدف و داشتن جسارت برای شروع
سلام دوست من
منم تبریک میگم فکر نو و فوق العاده ای هستش فقط دلسرد نشو چون شروع هر کاری سختیهای خودشو داره و مطمئن باش همه اون کارهای موفقی که الان میبینیم در ابتدا چند مدت صفر که هیچ ضرر ده هم بودند ولی با استقامت و پشتکار به موفقیت رسیدند . براتون آرزوی موفقت میکنم داداش
سلام دوست عزیز
حرکته خیلی خوبیه ولی اگه کامل تر بخوای یه سایت بهت نشون میدم که ازش تز بگیری http://www.tavizkala.com/
ولی برای اینکه سایت موفق بشه خیلی کارهای دیگه به غیر از طراحی سایت باید انجام بدی که اگه صلاح دونستی من هستم در خدمتتون
با تشکر
کشاورز
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع