سلام سلام سلام
اومدم که یه گزارش جدید بدم از روند پیشرفت و یه تجربه جالب رو باهاتون در میون بذارم
خلاصه گزارش اینه که من الان تو مرحله 4 یعنی 80 به 160 هستم. می دونم که خیلی وقته گزارش ندادم, ببخشید سرم خیلی شلوغ بود
روند کارم هم اینجوریه که مبلغی که دستم میاد رو خمیر فیمو می خرم, توی صفحه ف/ی/س/ب/و/ک سفارش بدلیجات می گیرم, درست می کنم و ارسال می کنم. یه چند ماهی طول کشید تا اعضای پیج بهم اعتماد کنن. چون باید قبل از ارسال پول رو به حسابم بریزن اما خدا رو شکر کم کم اعتماد کردن.
الان تو مرحله 4 160 هزار تومن پول گرفتم و چیز زیادی تا آخر مرحله 4 نمونده.
یه خبر دیگه اینکه تو فکر گسترش این کار هستم به این صورت که با چند تا خانوم خیلی هنرمند صحبت کردم که برام این کارا رو درست کنن و بازاریابی و فروش رو من انجام بدم که به امید خدا کار که پیشتر بره بازاریاب هم می گیرم.
تجربه جالب هم این بود که این دو برابر کردن پول شاید واقعا عملی نباشه(که من معتقدم هست) اما باعث می شه خیلی فرصت های جدیدی پیش بیاد و خیلی چیزها یاد بگیریم. مثلا من چند ماه پیش برای همین مسابقه دو برابر کردن پول یه پیج درست کردم که کارام رو اونجا بفروشم. حالا که اعضای پیج بهم اعتماد کردن و دارن ازم خرید می کنن من چیزای دیگه مثل بدلیجات آماده, لوازم آرایش و لباس هم از همین پیج می فروشم. به علاوه واسه شوی خونگی که با مامانم راه انداختیم تبلیغ می کنم. این یعنی یه نشان و چند تیر!!!
سرمایه شما از شروع 160 برابر شده این عالی.
الان در چه مرحله ای هستید؟