سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انتخاب شغل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و عرض ارادت خدمت همه اساتید و دوستان
من الکترونیک خوندم و میخوام برای خودم کار کنم و از بین دو شغل تعمیرات لپ تاپ و تعمیرات ecu اتومبیل یکی رو شروع کنم . ولی موندم کدوم رو انتخاب کنم . لطفا منو راهنمایی کنید که کدوم یکی از لحاظ درامد و آینده بهتره . با تشکر
سلام دوست عزیز
به انجمن خیلی خوش آمدید
پیشنهاد میکنم شما از دیدگاه دیگری به کسب و کار نگاه کنید تا راحت تر بتوانید تصمیم بگیرید شما اگر به کاری بپردازید که به آن عشق میورزید؛ کاری که صبح برای رسیدن به محل آن شور و شوق زیادی دارید، کاری که تا بعد از تایم هم دلتان نمی آید رهایش کنید و بخشی از زندگی شما می شود، کاری که وقتی در جایی صحبت یا مطلبی درباره آن باشد سریعاً توجه شما را جلب کند، و خلاصه کاری باشد که از انجام آن لذت ببرید، آنوقت نیازی به برآورد میزان درآمد نیست چون موفقیت شما در آن کار قطعی است و بر اساس همان علاقه ای که دارید بهترین کیفیت را ارائه خواهید داد و به سرعت پیشرفت خواهید کرد.
برای درک بهتر این موضوع، تاپیک هایی که توسط استاد قربانیان (jahanagahi)، استاد نامی (nami)، و بقیه اعضای محترم ایجاد شده اند را مطالعه بفرمایید.
موفق باشید.
همه چیز بستگی به خودت داره یکی میبینه تعویض روغنی داره و در کارش بهترینه و درامدش فوق العاده است و یکی دیگه نیز با تعویض روغنی تو مخارج زندگیش مونده.
موفق باشید.
کاری که علاقه داشته باشی رو به نحو احسن انجام میدی.
لینک مرجع