درود
دوستان شركتي كه من در آن كار مي كنم براي فعاليتهاي كشاورزي خود نياز مند كود سفيد و سياه - سوپر و دي آمونيوم - مي باشد.
با توجه به اينكه مقدار كودي كه از طريق خدمات كشاورزي ارائه مي شود به هيچ وجه كفاف كارهاي كشاورزي را نمي دهد مي خواستم بدونم به نظر شما از چه راه هايي مي شود اين كود ها را تهيه كرد.
و اينكه دوستان بگن قيمت اين كود ها در منطقه اونها چند است
پست به جایی هستش.الان دیگه کم کم وقت کود دادن زمین هاست.فکر خوبیه الان منبع خرید خوبی پیدا کنیم
سلام میشه لطف کنید منظورتون را واضح تربیان کنید چه نوع کودهایی میخواهیند ؟کودهای آلی یا حیوانی؟
درود
دوست عزيز منظورم كود شيميايي سفيد - اوره - و كود سياه - سوپر فسفات تريپل يا دي آمونيوم فسفات - است.
خدمات كشاورزي براي هر هكتار زمين دو الي سه كيسه كود سفيد مي دهند و نيم !!! كيسه كود سياه كه اين مقدار به هيچ جاي كشاورزي نمي رسد.و باقي كود مورد نياز را بايد از بازار آزاد تهيه كرد
نكته جالب هم همينه كه اول اينكه خريد و فروش اين كود در بازار آزاد غير قانونيست
ولي به وفور كود در بازار آزاد پيدا مي شود كه معلوم نيست از كجا تهيه مي شود
منظور من هم اين است كه دوستان آيا فرمولي براي تهيه كود به قيمت مناسب مي توانند پيشنهاد كنند
بهترین کود سفید و سیاه رو شرکت رازی شیراز داره
والبته قیمتشم بالاتر نسبت به کود خراسان
الان شرکتی که من مشغول هستم کود ازاد میخریم
چون مردم نیاز دارن و خدمات به مقدار کم کود اعلام میکنه
اینقدر رو میدونم که کود سیاه هر 100 کیلو برای یک هکتاره
که این کود 50 کیلویی که ما داریم میفروشیم 32 هزارتومان مال خراسانه
کود سفید 50 کیلویی برای شیراز که 40 میفروشیم و برای خراسان رو 38 میفروشیم
شما که شرکت تعاونی هستید مستقیم با خود شرکت رازی تو شیراز تماس بگیرید و سفارش بدید
اگر مشکل کمبود بودجه خرید دارید از چند تا کشاورز استفاده کنید با هم یه سفارش انبوه بدید و از تخفیفات خرید تناژ هم استفاده کنید.
تو این هفته خدمات شهر ما کود سیاه و سفید رازی رو اعلام کرده سهمیه ما هم 25 تن که که حدود 30 تومان واسه کیسه 50 کیلویی . که بین روستاها باید پخش کنیم