سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
برای سایت تبلیغاتی اولین قدم رو برداشتم حالا دنبال طراح سایت حرفه ای میگردم و هاست معتبر تا ایده هامو اجرا کنم
کسی در این زمینه پیشنهادی داره؟

خوشحال میشم بشنوم
راستی اولین قدم یعنی اسمشو ثبت کردم
10_00410_004
بنظر من شما ابتدا یه سرچ کن پلن کاری چند تا از نمونه های موفق را در بیار و بعد ببین دقیقا سایت شما چه پلنی داره و قراره به کجا برسه. و اینکه کار شما قراره چه ویژگی بهتری نسبت به بقیشون داشته باشه (این خیلی مهمه برای موفقیت)
مگه پلنهای کاریشون رو در سایتها مطرح میکنند؟
یه سری پلن برای تبلیغات و معرفی سایتم در نظر گرفتم از جمله ارسال sms تبلیغ در نیازمندیهای شهری یا سیستم های اینترنتی
دوست عزیز متوجه نشدم دقیقا منظورتون چیه؟
(02-27-2013 01:47 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]بنظر من شما ابتدا یه سرچ کن پلن کاری چند تا از نمونه های موفق را در بیار و بعد ببین دقیقا سایت شما چه پلنی داره و قراره به کجا برسه. و اینکه کار شما قراره چه ویژگی بهتری نسبت به بقیشون داشته باشه (این خیلی مهمه برای موفقیت)

نکنه منظورتون اینه که درموردشون خیلی مطالعه کنم درسته10_003
چشم حتما
دوست عزیز منظورم اینه که استراتژی هاشون را خودت با زیرکی و نیزبینی دریاب و در سایتت اعمال کن همچنین سایت های خارجی را هم حتما ببین و مقایسه کن شاید بتونی یک ایده جدید به سایتهای تبلیغاتی که تو ایران هست اضافه کنی و سایت شما با این ایده جدید حتی برترین سایت تبلیغ بشه و خیلی زود رشد کنید.
در مورد سامانه طراحی شدش و در مورد هاستش به صورت پیام خصوصی بهت معرفی کردم که تبلیغی نباشه یه موقع.

هاست فوق العاده مطمئنه خودم 4-5 ساله کار میکنم باهاشون

در مورد سامانه آماده هم که خب همونیه که اکثر سایتهای این مدلی با اون اومدن بالا

ولی اگر طراح خاص میخوای خب بحث فرق میکنه

موفق باشی
امیدوارم تو کارتون موفق بشین
سلام من تا چندی پیش یک نیروی تاسیساتی ساده در یک شرکت بودم و چندی است که قرار شده به عنوان مهندس ناظر به کارم در شرکت ادامه بدم ناگفته نماند که من دانشجویی ترم آخر کارشناسی ناپیوسته برق هستم .
(02-27-2013 01:32 AM)رز سفید نوشته شده توسط: [ -> ]برای سایت تبلیغاتی اولین قدم رو برداشتم حالا دنبال طراح سایت حرفه ای میگردم و هاست معتبر تا ایده هامو اجرا کنم
کسی در این زمینه پیشنهادی داره؟

خوشحال میشم بشنوم

سلام
وقتتون بخیر دوست عزیز
خواستم بدونم در حال حاضر در چه مرحله ای هستید ؟؟
چون قبلاً تجربه ش رو دارم خواستم راهنمایی کنم/
با سلام
خوشحال میشم در خدمتتون باشم
شماره بنده در امضا هست
به امید دیدار
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع