سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب درآمد از طریق کارگذاری فروش میلگرد چینی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرانقدر
خوشحالم که به جمع شما دوستان اضافه شده ام
من به تازگی خبرهایی در مورد فروش میلگرد چینی در بازار کشور شنیده ام و ‍بعد از \یگیریهای مداوم توانسته ام در شهر تبریز با چند خریدار اشنا بشوم
از دوستانی که در تهران یا شهرستانها فروشنده اشنا دارند یا میتوانند ارتباط \یدا کنند حاضر به همکاری هستم
*** توضیح:
ما به عنوان کارگذار مبلغی را دریافت خواهیم کرد.لازم به ذکر است همانطور که مستخضر هستید معاملات اهن در تناژ بالا انجام میشود \س سود ما هم زیاد خواهد بود
از دوستان هرکس اماده همکاری باشند لطفا با ایمیل زیر ارتباط برقرار کنند.

باتشکر
مسعود
MASOODSABBAGH@GMAIL.COM
[/u]
12_002 10_004 27[/b][/b]
(02-24-2013 07:39 PM)masoodagha نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرانقدر
من به تازگی خبرهایی در مورد فروش میلگرد چینی در بازار کشور شنیده ام و ‍بعد از \یگیریهای مداوم توانسته ام در شهر تبریز با چند خریدار اشنا بشوم
از دوستانی که در تهران یا شهرستانها فروشنده اشنا دارند یا میتوانند ارتباط \یدا کنند حاضر به همکاری هستم
*** توضیح:
ما به عنوان کارگذار مبلغی را دریافت خواهیم کرد.لازم به ذکر است همانطور که مستخضر هستید معاملات اهن در تناژ بالا انجام میشود \س سود ما هم زیاد خواهد بود

باتشکر
مسعود
MASOODSABBAGH@GMAIL.COM
[/u]
12_002 10_004 27[/b][/b]

لطفا توضیح بیشتری بدیذ
(02-24-2013 07:39 PM)masoodagha نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرانقدر
*** توضیح:

باتشکر
مسعود
MASOODSABBAGH@GMAIL.COM
[/u]
12_002 10_004 27[/b][/b]

سلام
دوست عزیز، شما بایستی میزان سود ما رو هم عنوان کنید، یعنی شما خریدار رو یافتید و بعد ما فروشنده را می بابیم، خوب حالا چطوری سود ما حساب میشه.5_004
با سلام لازمه خدمتتون عرض کنم بهتره در این عرصه وارد نشی چون بنده یک سال در این زمینه تجربه دارم و جز زحمت بیخودی هیچی نداره بازار میلگرد چینی یک بازار مافیائی شده و هر کسی که خودشو به عنوان خریدار و فروشنده معرفی میکنه مطمئن باشه واسطه نفر چندم هستش و همین واسطه ها هیچ موقع اجازه نمیدن شما با خریدار و فروشنده رو در رو بشوید بهتون صادقانه و دوستانه پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان در این عرصه وارد نشوید که به هیچ عنوان به نتیجه نخواهید رسید این حرفارو کسی به شما میزنه که یک سال عمرش در این راه گذاشته امیدوارم موفق باشید.
لینک مرجع