سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: زبان بدن و طرز لباس پوشیدن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
الان می بینی تا اصفهان می ریم و می خوایم برای مدیریت گروه اصفهان رای گیری کنیم محمد سریع این ژستو (ژست ارسال شما ره 20) می گیره یادتون باشه گول نخوریداااا
این یکی یک ژست بسته ست و مختص افراد بسه که به کسی راه نمی دن. اگر در مذاکرات کسی با این ژست دیدید بدونید که به این راحتی ها نمی شه قانعش کرد .
فرد از دستانش برای محافظت خویش استفاده کرده. در این ژست نیز باید به تداعی معانی در ذهن بیننده توجه کنید. افرادی که چنین ژستی می گیرند در مباحث روانشناسی افرادی با ویژگی درونگرایی شناخته می شوند. از سوژه تان بپرسید خواهان آن است که چنین برداشتی از تصویرش شود؟ فردی با ارتباطات بسته و محدود؟

[تصویر: wupt6pxv2kwi1346xax0.jpg]
یک ژست مخصوص افراد خلاق. تصور نکنید همه ژست ها به ژست از نوع استیو جابز ختم می شود. به محیطی که فرد در آن به پرورش ایده هایش می پردازد دقت ویژه داشته باشید.

[تصویر: 5aaltlqay1bhzbyf1xi5.jpg]

این ژست همه اعضای انجمن میلیاردرهاستا ببینم همتون امشب با این ژست از خودتون عکس می گیرید یا نه!!!!
خيلي عالي است .
سپاس بيكران
اگر می خواهید فرد را از محیط کارش جدا کنید و حالت دوستانه تر و خانواده پسندی به او بدهید، از این ژست بهره گیرید. بهتر است از نیمکتهای راحتی برای این نمونه استفاده کنید.

[تصویر: cs0ilmu2kztxwp9qty3o.jpg]
این یک ژست راحت اما رئیس مآبانه ست. این ژست مخصوص کساییه که می خوان به شما احساس راحتی بدن تا باهاشون راحت باشید اما در عین حال رئیس و مدیر شما هستن.

[تصویر: x8fuj2sig5mbg5qxfl.jpg]

این ژست دیگه مخصوص آقای مدیره محمد خان شما به این ژست دیگه کاری نداشته باش Smile
یک ژست راحت، ساده و دوست داشتنی. این ژست را در مکان های مختلف و در زوایای متفاوت تجربه کنید. مخصوصا وقتی با دوستانتان هستید

[تصویر: hv46uokaiow4q07hzthf.jpg]
یک ژست راحت دیگر که مختص فضای بیرون است.

[تصویر: z7rz4hze6r0mjni94bw2.jpg]

(ژست محمد و مهدی در کنار زاینده رود در سفر اصفهان Smile )
یک ژست مهربان در جمعی دوستانه و بشاش.

[تصویر: zzjhgm4awjhvze6c5au.jpg]
من در حال براندازکردن تمام ژست ها هستم، تا روز موعود نمایان کنم! Smile
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع