سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: روز مهندس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
منم روز مهندس را به دوتا خواهرم مهندس های عزیزم 12_002تبریک میگم.
یه روز تو کارخونه داشتم از جلوی حراست رد میشدم یکی پشت سرم صدا زد مهندس این چه گندی بود زدی (...)
برگشتم برم حقشو بزارم کف دستش دیدم دو تا از نگهبانا دارند با هم شوخی میکنند... و اصلا با من نیستند ...اینقدر ضایع شدیم.... Sad
تازه فهمیدم کل کارخونه به هم دیگه میگن مهندس
چون ظاهرا خیلی شخصیت میاره برای آدم
یه چیزی تو مایه لرد، یا آقا، Sir، دکتر، پروفسور....
اولین روز دانشگاه رفتم کپی دانشگاه ی سری جزوه و این چیزا کپی کنم. بعد این کپی ای عه گفت: " مهندس بده برات کپی کنم. چند سری بزنم مهندس؟"
منم نه ک قبل دانشگاه سرکار می رفتم گفتم حتما قیافم معلومه از این دانشجو خنگا نیستم Yosef.gif
بعد دیدم نظافتچی دانشکده اومد کاغذ باطله بگیره برا تمیزکردن شیشه ها کپی گفت: " چند تا کاغذ باطله بدم مهندس؟"
اونجا بود ک فهمیدم اون ب همه میگه "مهندس!" Yosef.gif

بعدنا دیدیم حتی ب تاکسی ک سوار میشه هم میگه مهندس من فلان جا پیاده میشم Yosef.gif
خلاصه در خفا کلی ضایع شدم Yosef.gif
هرجا بخوان تحویلت بگیرن بهت میگن مهندس
(02-23-2013 05:06 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]اولین روز دانشگاه رفتم کپی دانشگاه ی سری جزوه و این چیزا کپی کنم. بعد این کپی ای عه گفت: " مهندس بده برات کپی کنم. چند سری بزنم مهندس؟"
منم نه ک قبل دانشگاه سرکار می رفتم گفتم حتما قیافم معلومه از این دانشجو خنگا نیستم Yosef.gif
بعد دیدم نظافتچی دانشکده اومد کاغذ باطله بگیره بگیره برا تمیزکردن شیشه ها کپی گفت: " چند تا کاغذ باطله بدم مهندس؟"
اونجا بود ک فهمیدم اون ب همه میگه "مهندس!" Yosef.gif

بعدنا دیدیم حتی ب تاکسی ک سوار میشه هم میگه مهندس من فلان جا پیاده میشم Yosef.gif
خلاصه در خفا کلی ضایع شدم Yosef.gif

خوبه استاد پس
دوره تخصصی در اطاع کردن مدرک مهندس ودکتر به دوستان عزیزان دارم
میخوای همه در همه جای دنیا صدات کنند مهندس
کافی هست چند روز پیش ما باشی3535353535
خدا بیامرز عموم(خواجه نصیرالدین طوسی = حبیب طوسی) گفت کامپیوتر بخون یه روزی بهت میگن مهندس باور نمیکردم.چیه؟ چرا اونجوری نگاه میکنید؟ خب عمومه دیگه.الان فکر میکنید دارم دروغ میگم.ن ههههههههههههههههههههه
روزه مهندسه؟ آره اما....
اگه تونستی کاری کنی که بنای دل کسی نریزه، ترک نخوره و نشکنه مهندسی...
اگه تونستی کاری کنی که چرخ زندگی همه بچرخه مهندسی...
اگه تونستی معادله ی زندگی کسی رو حل کنی یا لا اقل به همش نزنی مهندسی...
اگه تونستی یه آینده نویس خوب باشی مهندسی...
اگه تونستی نرم افزار مغز طرف مقابل رو نگفته درک کنی مهندسی...
(02-23-2013 07:59 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]خدا بیامرز عموم(خواجه نصیرالدین طوسی = حبیب طوسی) گفت کامپیوتر بخون یه روزی بهت میگن مهندس باور نمیکردم.چیه؟ چرا اونجوری نگاه میکنید؟ خب عمومه دیگه.الان فکر میکنید دارم دروغ میگم.ن ههههههههههههههههههههه

عه پس عموتع؟ عموت مارو چندین مرتبه سرویس های مختلف کرده داداش Yosef.gif دانشجوش بودیم 25r30wi بگو دست از سر ما برداره حبیب جان Yosef.gif
ای بابا.سفر اصفهان باشی خودم همه رو بهت یاد میدم جبران مافات بشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع