سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فیلم آموزش،پرورش ماهی،پرورش قارچ،پرورش شتر مرغ و...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام به دوستان عزیز
حتما شما هم به سایت های فروش فیلم های آموزشی کارافرینی بر خوردر داشته اید
آیا میدانید این آموزش ها از کجا تهیه میشود؟
برای این که هزینه گزاف صرف خیرد این فیلم ها نکنید به جهاد کشاورزی شهرتون مراجعه کنید و از قسمت روابط عمومی این فیلم ها رو دریافت کنید.
از هر چیری که فکرش رو بکنید اونجا موجوده:از پرورش بلدرچین و بوقلمون گرفته تا مزرعه داری مدرن و یا آبزیان که اگه از این سایت ها خریداری کنید برای همه اینها چیزی حدود 350/000 هزار تومان هزینه باید کتید.
اطلاعات چیزی در حدود 36 گیگ بایت است
دوست عزیز من که ساکن اسلامشهرم میتونم از جهاد کشاورزی شهروند بگیرم ایا این اموز ش ها را به طور رایگان میده و میشه کل اموزش ها عذابشون بگیریم
ممنون
یک ماه پیش رفتم جهاد کشاورزی زنجان و بیش از 16 گیگ فیلم آموزشی رایگان در مورد پرورش قارچ و مرغداری و گلهای تزیینی و ورمی کمپوست گرفتم.
سه مجموعه دی وی دی در مورد مرغداری توش بود که حجم هر کدوم 100 مگ بود.کلی کتاب انگلیسی و به درد نخور هم بود و یه مجموعه گل رز به انگلیسی و بی کیفیت که صدا و سیما ترجمه شده و با کیفیتش رو پخش کرده بود.یه مجموعه اموزشی قارچ که به دلیل محرمانه بودن روش تولیدشون هیچی نفهمیدم ازش.فقط فهمیدم انتهای قارچها رو با چاقوی تمیز جدا میکنند و میشه بدون شستشو هم مصرف کرد و خیلی خوبه و برندشون حرف نداره.
در مورد ورمی کمپوست هم یه مهندس اصفهانی مجموعه تهیه کرده بود که میگفت کرمها هفته ای 11 برابر میشوند(خودتون دیگه حدس بزنید چه کیفیت داره)
منم کارآموزیمو جهاد بودم
تقریبا همه ی فیلماشو برداشم، خوبه آدم داشته باشه، یچیزای کلی دستگیرم شد
سلام کسی آموزشچین رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟/
به من ایمیل بزنه یا زنگ 09192409702
والله ما هم رفتیم جهاد هم بخش شیلات هم خود جهاد نه تنها خبری نبود بلکه نمی دونستن اصلا فیلم آموزشی چی هست!
والله منم رفتم برای گرفتن فیلم ها کلی سوال کردن و اینکه بخوایم بدیمم یکیشو میدیم نه همرو.
کسی نیست که بتونه مجموعه کامل رو رایت کنه روی دی وی دی ؟
یک نفر بانی خیر بشه اگه براش امکان داره همشونو تهیه کنه روی دی وی دی رایت کنه و هر کس خواست هزینه دی وی دی و رایت و هزینه پستی رو دریافت کنه و براش بفرسته. فقط از قبل با مدیریت سایت هماهنگی کنه.
ایده خیلی خوبیه کسی هست رایت کنه...مخصوصا اگه تهران باشه حرف نداه.....یا بهم پیام بدید تو تهران از کجا برم بگیرم.....سپاس
راستی کسی آدرس جهاد رو تو تهران میدونه پیام بده ممنون
چه عااااااالی .نمیدونستم ....منم حتما ی سر میرم جهاد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع