بسم الله الرحمن الرحيم
درود بر تمامي اعضاء انجمن
در اين تايپيك قصد دارم متن كامل كتاب 90 درس براي سلطه بر خويشتن نوشته آنتوني رابينز رو شروع كنم.
اگه كسي از دوستان كتاب رو داره و قصد همكاري داشت اعلام كنه .
اميدوارم براي همه عزيزان مفيد واقع بشه.
البته به طور همزمان اين مطالب رو توي وبلاگ شخصي خودم هم قرار ميدم.
به اميد روزهايي شاد براي شما
يكي از آرزوهاي شما چيست ؟
همه ما روياهايي داريم.....، مي خواهيم به كششي عميق در روحمان معتقد باشيم. استعداد خاصي داريم . مي توانيم تفاوت ايجاد كنيم . مي توانيم ديگران را در جايگاههاي مختلف و خاص درك كنيم و البته ما مي توانيم جهان را به مكاني بهتر و مناسب تر تبديل كنيم .
شايد رويايي باشد كه آنرا فراموش كرده ايد و يا از آن چشم پوشيده ايد .
اگر روياي شما امروز هم وجود داشت ، زندگي شما چگونه بود ؟
اكنون ، فقط يك لحظه خيال پردازي كنيد ، رويايي بسازيد . خواب ببينيد و درباره چيزي كه واقعا براي زندگيتان مي خواهيد بيانديشيد .
درس پنجم :
در سال 1995 "رزا پارك "تصميم گرفت تا در مقابل قوانين غيرعادلانه اي كه او را به خاطر نژادش محكوم مي كرد ، به مبارزه برخيزد . سرپيچي و خط مشي كه او با سوارنشدن به اتوبوس در پيش گرفته بود ، نتايجي شگرفي در پي داشت كه ممكن بود در آنچه در آن لحظه از انها بي خبر باشد ، آيا او متجه تغيير ساختار اجتماعي بود ؟
درآن لحظه قصد و نيت او مهم نبود ، بلكه اعتقادش به معياري بهتر و بالاتر او را مجبور مي كرد كه اينگونه عمل كند .
چه واكنش هاي دور از ذهني مي توانند در جهت بالابردن سطح معيارهاي زندگيتان ، به شما كمك كنند تا تصميمي صحيح مطابق با شرايط امروز براي برخورد با مشكلات اتخاذ كنيد ؟
درس ششم :
هميشه درباره مردمي شنيده ايم كه با ايجاد محدوديتهاي فراوان در زندگيشان به نمونه هايي عيني از قدرت بي حد و حصر روح انسان تبديل شده اند .
من و شما هم مي توانيم زندگيمان را به يكي از اين اسطوره ها تبديل كنيم . بسيار ساده است با جسارت ، شجاعت و آگاهي مي توانيم وقايعي را كه در زندگيمان مي افتد كنترل كنيم .
اگر چه ما نمي توانيم هميشه وقايعي را كه در زندگيمان رخ مي دهد ، در كنترل خود داشته باشيم ، وليكن ، هميشه مي توانيم واكنش هايمان را در مقابل آنها كنترل كنيم و در اين عملكردهاست كه به نتايجي مي رسيم ، اگر هيچ چيزي وجود نداشته باشد كه از آن خوشحال شويد ( چه در روابطتتان يا در مورد سلامتي و يا در طول دوره زندگيتان) ، تصميمات صحيحي كه درباره چگونگي انجام تغييرات فوري در زندگي اتخاذ مي كنيد قابل توجه هستند .