سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیشنهاد ایده به مهندس عمران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.بنده تازه مدرک مهندسی عمرانمو گرفتم و تجربه آنچنانی ندارم.میخواستم حتی المقدور در محدوده تحصیلات خودم ویا رشته های دیگر کارافرینی کنم و کاریو واسه خودم دست و پا کنم.خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید
داداش عمران فعلا هیچ خبری نیست متاسفانه!!
من خودم کلی گشتم، گشتم نبود نگرد نیست...
سلام
من جای شما بودم یک زمین خالی پیدا میکردم و با ارزانترین مصالح یکسری دالان و مارپیچ و پل و زیرگذر و .... درست میکردم(یکجور ماز سه بعدی) و در ازای دریافت مبلغی مناسب برای هر ساعت کودکان زیر ۱۲ سال رو در آن راه میدادم!
کلی ایده های جانبی هم به مرور به ذهن آدم خواهد رسید و میتوان انواع بازی ها و جوایز طراحی کرد....برای مدارس تبلیغات کرد و ....

ساختنش هم بنظرم هزینه زیادی ندارد و با ساده ترین وسایل و مصالح(بیل و کلنگ و خاک و شن و کارگر) بتوان چنین چیزی درست کرد!
مطمئنم بچه ها عاشق چنین سرزمین های عجایبی هستند!!
ایده جالبی بود.ایول
سلام
دوست عزیز، بنظر من ابتدا برای کسب تجربه و پخته تر شدن پیش یک مهندس عمران یا بساز بفروش کار کن تا با روند کار آشنا بشی، چون مهندس عمران بصورت تئوری آموزش دیده و عملی کار کردن میتونه کمک بزرگی کنه.
موفق باشی دوست عزیز.
سلام خدمت همکار عزیز سعی کنید کاری پیدا کنید اگر هم غیر مرتبط بود اشگال ندارد تا موقع آزمون نظامتون برسه بعد پروانه گرفتین با بازار کار خودتون بیشتر آشنا میشید
لینک مرجع