سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست راهنمایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من خلاصه عرض میکنم تا وقت دوستان گرفته نشه
من 7 سال تمام عمر و سرمایمو در یه کاری گذاشتم که یکی دو ماه پیش ورشکست شدم و همه چیزمو از دست دادم
متاسفانه کارخانه ها و شرکتها تو شهر ما وضعیت خوبی ندارن و طبق آمار استان ما بدترین وضعیت رو از نظر شرکتهای ورشکسته داره
برا همین حتی کار کردن تو شرکتها و تولیدیها ریسکه چون بیشترشون نمیتونن پول کارگرا و کارمنداشونو بدن
من الان دارم مسافرکشی میکنم اما اینجا کرایه ها هم خیلی پایینه و مسافر کم،گیربازار هم هست و جریمه و...
تصمیم گرفتم بیام تهران مسافرکشی کنم تا بتونم یه کم سرمایه جور کنم
به نظرتون فکر خوبیه؟میتونم یه سرمایه حداقلی جمع کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیزم یه کم تاپیکهای انجمن رو بخون بعد خودت به نتیجه دلخواهت میرسی
خدا قوت .با تلاش و پشتکار موفق می شوی .دایی من از 18 سالگی رفت تهران و مسافرکشی می کرد الان هم چند طبقه آپارتمان دارد و زندگی راحت و خوب البته به قول خودش از صبح تا شب مسافرکشی کردم و زحمت کشیدم الان هم نتیجه زحمات خودش را داره می بیند.
موفق باشی.
(02-18-2013 10:29 PM)cold_fear نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان

من خلاصه عرض میکنم تا وقت دوستان گرفته نشه
من 7 سال تمام عمر و سرمایمو در یه کاری گذاشتم که یکی دو ماه پیش ورشکست شدم و همه چیزمو از دست دادم
متاسفانه کارخانه ها و شرکتها تو شهر ما وضعیت خوبی ندارن و طبق آمار استان ما بدترین وضعیت رو از نظر شرکتهای ورشکسته داره
برا همین حتی کار کردن تو شرکتها و تولیدیها ریسکه چون بیشترشون نمیتونن پول کارگرا و کارمنداشونو بدن
من الان دارم مسافرکشی میکنم اما اینجا کرایه ها هم خیلی پایینه و مسافر کم،گیربازار هم هست و جریمه و...
تصمیم گرفتم بیام تهران مسافرکشی کنم تا بتونم یه کم سرمایه جور کنم
به نظرتون فکر خوبیه؟میتونم یه سرمایه حداقلی جمع کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

احسنت به این اراده
مسافرکشی تهران درامدش خیلی خوبه ، ولی با ماشین شخصی دردسر هم کم نداره .
بسم الله را بگید و چند روز آزمایشی برید ببینید چی می شه.
روزهایی نمایشگاه بین المللی ، نمایشگاه هست ، آخر وقت اونجا دربستی خیلی بهتون می خوره ، دو سرویس که برید می شه اندازه درامد کل یک روز در شهرتون

خدا یاورتون باشه 10_004
سلام دوست من
شما در حوزه كاري كه انجام ميدادي ميتوني فعاليت بازاريابي داشته باشي....
بنظرم مسافركشي رو بزار اولويت آخرت
به نظر من یک وانت نیسان با طرح ترلفیک بگیر و در محدوه بازار کار کن فقط کافیه بشناسندت اونموقع درامدت به حداقل روزی 150 تومن میرسه و وقت جواب دادن به همه مشتریها رو نداری وبه مرور چند تا ماشین میگیری و راننده میذاری و مدیریت میکنی.
هر جا باشی موفق باشید
(02-18-2013 11:01 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست من
شما در حوزه كاري كه انجام ميدادي ميتوني فعاليت بازاريابي داشته باشي....
بنظرم مسافركشي رو بزار اولويت آخرت

کار من جوری نبود که بخوام الان بازاریابی بکنم
یعنی فروش یه جنس نبود
دلیل اینکه مسافرکشی رو انتخاب کردم اینه که ریسکش کمه،نقده،امکاناتی که میخواد یه ماشینه
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

(02-19-2013 12:37 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من یک وانت نیسان با طرح ترلفیک بگیر و در محدوه بازار کار کن فقط کافیه بشناسندت اونموقع درامدت به حداقل روزی 150 تومن میرسه و وقت جواب دادن به همه مشتریها رو نداری وبه مرور چند تا ماشین میگیری و راننده میذاری و مدیریت میکنی.
هر جا باشی موفق باشید

با پیکان وانت هم میشه؟تو بازار چون شلوغه ماشین کوچیک بهتر نیست؟
کدوم بازار؟
چقد طول میکشه شناخته بشم؟

ممنون جناب خالدی
(02-19-2013 12:37 AM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من یک وانت نیسان با طرح ترلفیک بگیر و در محدوه بازار کار کن فقط کافیه بشناسندت اونموقع درامدت به حداقل روزی 150 تومن میرسه و وقت جواب دادن به همه مشتریها رو نداری وبه مرور چند تا ماشین میگیری و راننده میذاری و مدیریت میکنی.
هر جا باشی موفق باشید

با پیکان وانت هم میشه؟تو بازار چون شلوغه ماشین کوچیک بهتر نیست؟
کدوم بازار؟
چقد طول میکشه شناخته بشم؟

ممنون جناب خالدی

[/quote]
دلیلم از اینکه نیسان گفتم اینه که یک نیسان در یک مسیر چند بار جداگانه میتونه بگیره و کرایه بیشتری بگیره .
منظورم بازار تهران هست.
فقط کافیه چند بار را جابجا کنید اعتماد میکنند و مشتریه به هم معرفی میکنند.
لینک مرجع