سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ارزانترین قیمت برای(بادام زمینی،کنجد،فندق،گردو و...)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلا به دوستای خوبمBlush
دوستان من به واسطه کارم نیاز شدید به محصولاتی همچون(بادام زمینی،کنجد،فندق،گردو،دانه سویا،دانه خردل) دارم
حالا من میخوام بدونم که این محصولات در کجای ایران کشت میشه و در چه فصلی میشود به ارزان ترین قیمت این محصولات رو خرید کرد
ممنون بابت همه کمکهای دوستان.
دوست عزیز به به چه جمله زیبایی نقل کرده ای واقعا جمله خوبیه
امید وارم دوستان با تجربه بتونن کمکتون کنن
(02-16-2013 10:34 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با سلا به دوستای خوبمBlush
دوستان من به واسطه کارم نیاز شدید به محصولاتی همچون(بادام زمینی،کنجد،فندق،گردو،دانه سویا،دانه خردل) دارم
حالا من میخوام بدونم که این محصولات در کجای ایران کشت میشه و در چه فصلی میشود به ارزان ترین قیمت این محصولات رو خرید کرد
سلام .
بادام زمینی بیشتر مال استانه هست ولی قیمتهای ایرانی خیلی بالاست و اکثر بادام زمینیهای موجود چینی هست.
فندق بیشتر مال قزوین و اطراف الموت هست.
گردو بیشتر از اذرشهر و تویسرکان میاد .خوشبختانه الان گردوی خارجی کم وارد میشه.
دانه سویا و خردل هم بیشتر وارداتی هست.
بهترین زمان خرید اقلام فوق بعد از عید اوایل برج 2 تا اوایل برج 6 میباشد .
بهترین جای خرید هم اینه که شما دست اول وارد کننده هر کدام از اقلام فوق در تهران را پیدا کنید و خرید کنید.
(02-17-2013 01:05 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-16-2013 10:34 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با سلا به دوستای خوبمBlush
سلام .
بادام زمینی بیشتر مال استانه هست ولی قیمتهای ایرانی خیلی بالاست و اکثر بادام زمینیهای موجود چینی هست.
فندق بیشتر مال قزوین و اطراف الموت هست.
گردو بیشتر از اذرشهر و تویسرکان میاد .خوشبختانه الان گردوی خارجی کم وارد میشه.
دانه سویا و خردل هم بیشتر وارداتی هست.
بهترین زمان خرید اقلام فوق بعد از عید اوایل برج 2 تا اوایل برج 6 میباشد .
بهترین جای خرید هم اینه که شما دست اول وارد کننده هر کدام از اقلام فوق در تهران را پیدا کنید و خرید کنید.

دوست عزیز شما دسترسی با وارد کننده های کنجد ندارین؟
دوست عزیز ظرفیت خرید کنجد شما چقدر می باشد تا شما رو به یک وارد کننده وصل کنم.
(02-23-2013 02:39 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز ظرفیت خرید کنجد شما چقدر می باشد تا شما رو به یک وارد کننده وصل کنم.

من در ماه 18 تن نیاز دارمBlush
(02-23-2013 02:44 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-23-2013 02:39 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز ظرفیت خرید کنجد شما چقدر می باشد تا شما رو به یک وارد کننده وصل کنم.

قیمت خریدتون در حال حاظر چقدره؟
وارد کننده ای که میگین آقای بیگی هستن؟(اهل شما هستن)
(02-23-2013 02:46 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-23-2013 02:44 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]

قیمت خریدتون در حال حاظر چقدره؟

سلام
از لطفتون ممنون
راستش رو بخواین کنجد انواع مختلف داه(افغانی،پاکستانی،ایرانی و ...)نمیشه دقیق گفت چه قیمتی
اگه میشه تو یه پیام خصوصی اطلاعات وارد کننده مورد نظر رو وارد کنید برام تا باهاشون صحبت کنم.10_004
ممنون10_004
(02-23-2013 03:39 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]وارد کننده ای که میگین آقای بیگی هستن؟(اهل شما هستن)

نه دوست من اقای بیگی نیستند.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع