سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میلیونر شدن با شستن هویج
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
ایشان از این فرمول برای موفقیتشون استفاده کردند
امید به خدا+ پشتکار +ایمان به توانایی های خود=موفقیت
(02-16-2013 07:53 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]اینقد حال میکنم وقتی این مثال ها رو میشنوم

چون مطمئنما خودم هم در مسیر موفقیتم و دارم میبینم که روز به روز کامل تر میشم

فکر+حرکت + خدا رو داشته باشید ، تمومه

خدا رو شاکریم

حال کردم درست می گی دمت گرم
بسیار عالی
فردی که بفهمه و کار درست باشه به خیلی چیزا میرسه
این بنده خدا جای اینکه بمونه و هویج بشوره و حقوق ناچیزی بگیره
فکر کرد و کارشو با خلاقیت خاص خودش گسترش داد و به کار بزرگ و پر در آمدی رسید
از این جاست که باید درس گرفت که نشینیم و فکری به حال روز به روز بهتر شدنمون کنیم
متاسفانه من شنیدم که هویج ها رو با مواد شیمیایی میشورن چون زود تر تمیز میشه و راحت تره ولی توی هویج نفوذ میکنه و خاصیتش رو کم میکنه ،
کسی راجع با این قضیه چیزی میدونه ؟
من درست شنیدم ؟
نه کاملا اشتباهه ...

هویج با آب شسته میشه و با دست گاه مخصوصی پوست گیری میشه....من خودم دستگاه هش رو دیدم..این دستگاه سیب زمینی رو هم پوست گیری میکنه...
دوستای گلم این بنده خدا واقعا خدا باهاش بوده و خدا خواسته با این کار ب اینجا برسه .....
چرا این حرفو زدم چون من خودم چندتا کار راه اندختم ولی هیچکدوم ک بجایی نرسیدم هیچ ضرر هم کردم توی هر کاری هم 1 سال بودم دیدم نمیشه جمعشون میکردم،
کافیه خدا برات بخواد از ی کاری پیشرفت کنی تو حرکتش میکنی خدا برکتش میکنه بعضی ها هم هستن دوتا شغل دارن ولی بازم سربرج ک میشه 8تشون گرو 9 شون هست ....
سیم کارت فروش بودم نرم افزار کار موبایل بودم ، لپ تاپ فروش بودم ، ولی هیچکدومشون خیری ندیدم .... توی ذهنم هزاران ایده هست ک ب سرمایه ختم میشه بعضی هاشون هم ک با سرمایه متوسط میشه شروع کرد دیگه ترسیده شدم نمیتونم ضرر کنم همون سرمایه هم از دست بدم و کاسه گدایی دست بگیرم خلاصه میخوام بگم ک اگه خدا بخواد از یک کار ساده میلیاردرت میکنه .......
خدایا شکرت
(07-29-2016 11:51 PM)کریم آق منگول نوشته شده توسط: [ -> ]دوستای گلم این بنده خدا واقعا خدا باهاش بوده و خدا خواسته با این کار ب اینجا برسه .....
چرا این حرفو زدم چون من خودم چندتا کار راه اندختم ولی هیچکدوم ک بجایی نرسیدم هیچ ضرر هم کردم توی هر کاری هم 1 سال بودم دیدم نمیشه جمعشون میکردم،
کافیه خدا برات بخواد از ی کاری پیشرفت کنی تو حرکتش میکنی خدا برکتش میکنه بعضی ها هم هستن دوتا شغل دارن ولی بازم سربرج ک میشه 8تشون گرو 9 شون هست ....
سیم کارت فروش بودم نرم افزار کار موبایل بودم ، لپ تاپ فروش بودم ، ولی هیچکدومشون خیری ندیدم .... توی ذهنم هزاران ایده هست ک ب سرمایه ختم میشه بعضی هاشون هم ک با سرمایه متوسط میشه شروع کرد دیگه ترسیده شدم نمیتونم ضرر کنم همون سرمایه هم از دست بدم و کاسه گدایی دست بگیرم خلاصه میخوام بگم ک اگه خدا بخواد از یک کار ساده میلیاردرت میکنه .......
خدایا شکرت
سلام
دوست عزیز اینجوری نیست و شما هم نباید نا امید بشین
این بنده خدا ایده داشته یک کار نو و جدید راه انداخته که دستی توش نبوده یا خیلی کم بوده
اما کارهایی که شما انجام دادین ایده محور و جدید نبوده صرفا کسب و کار محلی بودن
ایده بسیار جالبی بوده بعضی وقتها چه راحت میشه بدون سرمایه های نقدی بزرگ به هدف رسید.
بسیار عالی
خیلی جالب و آموزده بود
خیلی جالب بود.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع