سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آموزش مرحله به مرحله طراحی ناخن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
فکر کنم بدرد خانم ها و مخصوصا خانم هایی ک تو کار آرایشگاه و اینا هستند بخوره :-)

آموزش مرحله به مرحله طراحی ناخن همراه با عکس (مدل ناخن های تیله ای)

1. از یک لاک به عنوان رنگ پایه استفاده کنید این لایه کمک میکند تا لاک در مراحل بعدی به ناخن جذب شود و دوام لاک را بالا می برد. بعد از خشک شدن لاک پایه اطراف ناخنتان را با نوار چسب بپوشانید تا در مراحل بعدی لاک جذب شده به اطراف ناخنتان به راحتی برداشته شود.

2.کاسه ای را برداشته آن را با آب پر کنید. آب باید همدمای اتاق باشد وگرنه باید صبر کنید تا آب همدمای اتاق شود. در انتخاب کاسه دقت کنید چون این کار کاسه را کثیف و غیر قابل استفاده می کند.

[تصویر: b0fyswswr2wjriwpfx7n.jpg]

3. یک رنگ را انتخاب کنید و یک قطره از آن را در فاصله کوتاهی از کاسه در آب بچکانید. بگذارید قطره خود به خود بچکد و با حرکت دست آن را نچکانید. قطره به محض تماس با آب روی آن پخش می شود.

[تصویر: u6q4x2o2ci1j70agjp2m.jpg]

4. از رنگهای مختلف استفاده کنید و قطره های لاک را در وسط قطره های قبلی بچکانید از هر چند لایه ای که می خواهید استفاده کنید.

[تصویر: hyr9sqxr5zruoqz27i61.jpg]

5. از یک خلال دندان استفاده کنید و به آنها شکل دهید.

[تصویر: hxo0ohk0nrrl6yrkc8.jpg]

6. به هر اندازه که می خواهید در آن به وسیله خلال دندان خط بیندازید.

[تصویر: fymweg9ivsl97clgf1ma.jpg]

7. بعد از اینکه به شکل دلخواه رسیدید انگشتتان را در کاسه فرو ببرید تا لاک بر روی آن بچسبد.

[تصویر: lol4y3xizma0lzsq4t.jpg]

8. این کار را برای تمام ناخن هایتان تکرار کنید.

[تصویر: fhvzo6zskqik54zz2gbv.jpg]

9. بعد از خشک شدن لاک ها , از لاک محافظ برای اتمام کار استفاده کنید.

(این تکنیک با اینکه به نظر ساده می آید ولی بسیار مشکل است و حوصله زیادی می خواهد تا بتوان به نتیجه مورد نظر رسید.)

----------چند طرح زیبا که با استفاده از همین تکنیک درست شده اند.----------

[تصویر: y831pw4nbgu2azr98q7g.jpg]

[تصویر: 1eodwyde20ielweaw5x.jpg]

[تصویر: x7hz7cx4vqbq99i08c4x.jpg]
طرح پلنگی یا ببری

[تصویر: 21.jpg]

طرح قلب

[تصویر: 1-Optimized1.jpg]
[تصویر: 41.jpg]

طرح گل و ساقه

[تصویر: 51.jpg]

وقتی هنوز لاک خشک نشده و ناخن ها خیس هستند میتوانید نخ را به هرشکلی که دوست دارید روی ناخنها شکل بدید
[تصویر: 61.jpg]

در پایان
[تصویر: 71.jpg]
چقدر زشت بود ، آدم وحشت میکنه! Yosef.gif
Yosef.gif محمد جان Yosef.gif شما استاد هنر هستی دیگه چی بگم خب Yosef.gif

پ.ن: این تاپیک در راستای کلام استاد قربانیان عزیز هست. صرفا جهت بازتر کردن ذهن. با یک مثال کوچک در رابطه با لاک ناخن ک ببینیم حتی در یک مورد بسیار جزیی هم می توان ایده پردازی کرد و کارهای نوین انجام داد! Yosef.gif
با اجازه از آقا یوسف

تا لاک رویه خیس هست میتونید با یک قلم موی بادبزنی ظریف و لاکی با رنگ دیگر خطوط ظریف روی ناخن ایجاد کنید.............

[تصویر: viywqkdbie67omuwgnu.jpg]

میتوانید روی لاک مشکی با کمک خودنویس شکل یک صاعقه ایجاد کنید و با کمک یک تکه ابر و یک رنگ دیگر از لاک، نمایی از یک آسمان در شبهایی که شفق قطبی دارد را ایجاد کنید......

[تصویر: 9q7l1qydy95ytqsrsko.jpg]
واسه یه لاک آدم خودشو اینقدر اذیت کنه
من که میرم آرایشگاه هفته ای یکبار طراحی ناخن هامو عوض میکنم
حوصله این همه وقت گذاشتنو ندارم
ولی خیلی خوشگل بودن انصافا
دوستان عزیز میخوام تبلیغ کنم برای خانوم ها
خانوم بنده ناخن کار حرفه ایی هست با دیزاین های روز دنیا
منم دیگه خودم کاشت ناخن بلدم12_002
(02-12-2013 08:22 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]واسه یه لاک آدم خودشو اینقدر اذیت کنه

اين موارد در چيزايي كه من ديدم شايد از 10 نمره 1 بگيرند.
خانوم صدفي هزينه طراحي رو هم ميگيد كه چقدر براي همين طراحي هزينه ميگيرند؟؟

البته براي خانوم هايي كه هر روز يك مدل استفاده ميكنيد بيشتر مورد استفاده خواهد بود.گرچه در چند ماه گذشته دستگاه طراحي ناخن ساخته و عرضه شده است.كه طرح هاي مختلف را در كمتر از چند دقيقه اجرا ميكند.
(02-12-2013 09:17 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-12-2013 08:22 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]واسه یه لاک آدم خودشو اینقدر اذیت کنه

اين موارد در چيزايي كه من ديدم شايد از 10 نمره 1 بگيرند.
خانوم صدفي هزينه طراحي رو هم ميگيد كه چقدر براي همين طراحي هزينه ميگيرند؟؟

البته براي خانوم هايي كه هر روز يك مدل استفاده ميكنيد بيشتر مورد استفاده خواهد بود.گرچه در چند ماه گذشته دستگاه طراحي ناخن ساخته و عرضه شده است.كه طرح هاي مختلف را در كمتر از چند دقيقه اجرا ميكند.

ترمیم ناخن هزار تومن25
طراحی 7 هزار تومن

دستگاهش هم هست ولی زیاد جالب نیست عین شابلونه
کسی طراحی روی پارچه بلده اموزش اون را بذاره!
لینک مرجع