سلام به دوستان عزیزم.ما یه شرکت سرمایه گذاری و اجرا در جنوب استان فارس (شهر لار)تاسیس کردیم.طرح های بسیار خوب و پر سودی داریم.سود آوری طرح های ما تضمینیه. الان به دنبال سرمایه گذار برای اجرای طرح هامون میگردیم.چون طرح هامون بیشتر بزرگ و صنعتیه نیاز به سرمایه نسبتا زیادی داریم.خوشحال میشیم سرمایه هاتون رو چند برابر کنیم.
em5871@yahoo.com
em 5871عزیز با آرزوی توفیق هر چه بیشتر برای شما.
سرمایه گذاری در کار خصوصا کلان نیاز به اعتماد سازی دارد.
تکمیل کامل پروفایل یکی از همین اعتماد سازیها است. موفقتر باشی.
یه خرده در مورد طرحتون بیشتر توضیح بدید حداقل!!
زمینه کاریش در چه موردیه؟!
تا اونجایی که من یادم میاد بزرگترین طرح لار نوشابه آلوئه ورا بود که یک میلیارد و دویست پول میخواست درسته؟!
(02-12-2013 12:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]em 5871عزیز با آرزوی توفیق هر چه بیشتر برای شما.
سرمایه گذاری در کار خصوصا کلان نیاز به اعتماد سازی دارد.
تکمیل کامل پروفایل یکی از همین اعتماد سازیها است. موفقتر باشی.
ممنون از تذکر شما
(02-12-2013 12:50 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]یه خرده در مورد طرحتون بیشتر توضیح بدید حداقل!!
زمینه کاریش در چه موردیه؟!
تا اونجایی که من یادم میاد بزرگترین طرح لار نوشابه آلوئه ورا بود که یک میلیارد و دویست پول میخواست درسته؟!
طرح هامون در زمینه های مختلفه.مثل معدن،کارخانه تولیدی،کارهای خدماتی،ساختمان سازی و ...
اگر کسی سرمایه داشته باشه و مایل به همکاری باشه طرح ها رو براش توضیح میدم.
در زمینه معدن من علاقه مند به سرمایه گزاری هستم، لطفاً شرایط کارتان را توضیح دهید و نوع معدن را نیز مشخص کنید.
(02-12-2013 08:10 PM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]در زمینه معدن من علاقه مند به سرمایه گزاری هستم، لطفاً شرایط کارتان را توضیح دهید و نوع معدن را نیز مشخص کنید.
معدن گچ با حداقل 1،000،000،000تن ذخیره ماده معدنی
خلوص ماده معدنی 99.5 درصد(طبق گواهی آزمایشگاه استرالیا)
ماده معدنی به صورت توده ای میباشد و به صورت رگه ای نیست
دارای امکانات آب و برق و با فاصله 700 متر از جاده اصلی
در کل این معدن ایده آل میباشد.